Mladi Hrvat razočaran liberarnim ženama na zapadu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mladi Hrvat razočaran liberarnim ženama na zapadu
da,ali na kraju likuje što će se vratiti Ivan s tisuću momaka.kic wrote:
thompson pita
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo pronašao san mu curu
http://100posto.hr/zivot/uzor-mi-je-djevica-marija-ne-gledam-tv-i-divim-se-zeljki-markic
http://100posto.hr/zivot/uzor-mi-je-djevica-marija-ne-gledam-tv-i-divim-se-zeljki-markic
Pa i nije baš , ja u diskoteke nikad neiđem da nađem curu nego da :Leviathan2 wrote:tema za longija, matrijahat ;D
Mislim lik po diskotekama traži srodnu dušu , ...svašta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moj uzor je Djevica Marija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
uvijek bilo...atraktivnije i zgodne cure..vecinom trazit ce lovase..da iskoriste dobro svoje prednosti..a tih prednosti su svjesni i roditelji koji pak u tome vide priliku za sebe..sirotanovic ma koliko zgodan bio ipak je sirotanovic...a ljubav ponajvise ipak ide kroz zeludac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbg pajdo..stedi i radi...ti bi i lovu i curu a provodio se..ne ide...nije nastala bezveze ona pjesma 'gradim kucu trokatnicu..'....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Problem iz uvodnoga posta je svevremenski, ništa osobito za naše vrieme. Zato moraš poljubiti tisuću žabah, da bi našal svoju princezu. Naravno, cura koja poljubi tisuću žabacah je kurva.
Ko mu je kriv kaj nema para. Fukara doša u Minken, i htija bi da zigu na lipe oči.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Još jedan mladi Hrvat sreću potražio vani
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 2 of 2