Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
Naslovnica Telebljuvotine:
Zašto je zaista nevjerojatno očekivati da će HNS riješiti problem fašističkog divljanja na hrvatskim stadionim
Zašto je zaista nevjerojatno očekivati da će HNS riješiti problem fašističkog divljanja na hrvatskim stadionim
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Obišli smo nekoliko Konzuma, počevši od onog u centru Cvjetni, zatim onog na uglu Tesline i Praške, Konzum u Kurelčevoj pa sve do onog na uglu Frankopanske i Ilice. Todorić drži sve atraktivne lokacije u gradu, pa se na svakih nekoliko stotina metara nalazi po jedan. A u njima je od ranog jutra glavna tema Todorić. Hoće li propasti, hoće li ljudi ostati bez posla, hoće li se trgovine zatvoriti, sve su to pitanja kojima kupci od jutra bombardiraju blagajnice.
"Istina je, Todorić pada. Roba nam više ne dolazi. Sad prodajemo ono što imamo u skladištima na zalihama. Cigarete uopće više ne dobivamo. A ovo što imamo također je iz zaliha. Što će dalje biti, ne znamo. Samo znam da ne smijemo ništa pričati", rekla nam je blagajnica u Konzumu.
Da im nitko od šefova ništa ne govori o stanju u firmi, rekle su nam dvije blagajnice.
Ipak, uvjerene su da se trgovine neće zatvoriti i da neće ostati bez posla.
"Nas će sigurno netko kupiti. Pa ne mogu se zatvoriti sve trgovine, koliko bi to ljudi ostalo bez posla. Ali da sam zabrinuta, normalno da jesam. Radim u Konzumu već 9 godina. Nije nam lako, ali raditi se mora", rekla nam je druga blagajnica.
S druge strane, one mlađe generacije su nešto optimističnije ili još uvijek ne vjeruju u pravo stanje.
Tako nam je dečko zaposlen na blagajni rekao da su sve to dezinformacije. "Sve što pišu mediji nije istina. Nećemo propasti. I neće se zatvoriti naši dućani", uvjeren je on.
"Cijelo jutro me ljudi ispituju. Što su svi navalili na Todorića. Vidjela sam jutros na internetu sve te vijesti o njemu. On se bori za sve nas, bori se da spasi tvrtku, da ne ostanemo bez posla. Uvijek nam redovno isplaćuje plaće, nikad ne kasni pa ni sad. Plaća stiže svakog 15. u mjesecu. Mi normalno radimo i imamo robu", rekla nam je blagajnica u Konzumu.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
"Cijelo jutro me ljudi ispituju. Što su svi navalili na Todorića. Vidjela sam jutros na internetu sve te vijesti o njemu. On se bori za sve nas, bori se da spasi tvrtku, da ne ostanemo bez posla. Uvijek nam redovno isplaćuje plaće, nikad ne kasni pa ni sad. Plaća stiže svakog 15. u mjesecu. Mi normalno radimo i imamo robu", rekla nam je blagajnica u Konzumu.
---
Normalno radiš al ti je gazda dužan Plenkyu 6 miljardi kuna poreza tako da ....
---
Normalno radiš al ti je gazda dužan Plenkyu 6 miljardi kuna poreza tako da ....
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ministar i todino nahoče marić tvrdi da je to sve normalnoRayMabus wrote:[size=38]"Cijelo jutro me ljudi ispituju. Što su svi navalili na Todorića. Vidjela sam jutros na internetu sve te vijesti o njemu. On se bori za sve nas, bori se da spasi tvrtku, da ne ostanemo bez posla. Uvijek nam redovno isplaćuje plaće, nikad ne kasni pa ni sad. Plaća stiže svakog 15. u mjesecu. Mi normalno radimo i imamo robu", rekla nam je blagajnica u Konzumu.[/size]
[size=38]---[/size]
[size=38]Normalno radiš al ti je gazda dužan Plenkyu 6 miljardi kuna poreza tako da ....
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Pa eto vidiš ; njoj je bitno da je placa redovna ( a još najbolje da nije jer bi radnici onda poceli krast da se namire jer to je trgovina , barata se s lovom i robom ) i puca njoj kuraz šta je on dužan ko Grcka ...to nju nezanima ....bitno da placa sjeda ...nema veze šta ce to bankrotirat i ona izgubit radno mjesto.
Glupača.
Glupača.
2014-04-11
Agrokor zapošljava gotovo 60.000 ljudi diljem regije i prijavljuje godišnje prihode od oko 50 milijardi kuna. Nije na burzi, ali nekoliko njegovih tvrtki-kćeri jest, javlja Reuters i dodaje da je kreditna agencija Moody's smanjila rejting tog koncerna zbog zabrinutosti oko servisiranja duga i refinanciranja, ali i transparentnosti računovodstva. Isto je učinila i rejting agencija Standard&Poor's, piše Reuters.
Ruske banke poput Sberbanka su među glavnim kreditorima Agrokora, a dug prema Sberbanku dolazi na naplatu 2018., podsjeća Reuters. Agrokor je u rujnu prošle godine imao dug od oko 45 milijardi kuna i kapital od oko 7.5 milijardi kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjetski-mediji-raspisali-se-o-padu-ivice-todorica/956887.aspx
Ruske banke poput Sberbanka su među glavnim kreditorima Agrokora, a dug prema Sberbanku dolazi na naplatu 2018., podsjeća Reuters. Agrokor je u rujnu prošle godine imao dug od oko 45 milijardi kuna i kapital od oko 7.5 milijardi kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjetski-mediji-raspisali-se-o-padu-ivice-todorica/956887.aspx
2014-04-11
Eo potvđuje i Debtwire, 800 mil eura samo PDV-a
http://www.debtwire.com/info/2017/02/22/agrokor-pik-claims-ignored-croatian-process-overdue-vat-salaries-trigger-insolvency-filing-analysis/
http://www.debtwire.com/info/2017/02/22/agrokor-pik-claims-ignored-croatian-process-overdue-vat-salaries-trigger-insolvency-filing-analysis/
Kermit-
2014-04-17
Ja se nadam da ce Toda skresat place radnicima za jedno 200 kuna pa tko oce oce a tko nece širokomu mu polje ....tako da ona glupača šta je ono izjavila da joj je dobro radi za još manje.asilovski wrote:Eo potvđuje i Debtwire, 800 mil eura samo PDV-a
2014-04-11
http://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-tajna-todoric-samo-za-struju-u-hrvatskoj-duguje-600-milijuna-kuna/956898.aspx
2014-04-11
očiglednoo gazda nije htio platiti dovoljno veliku pinku čim je sve iscurilo u javnost...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
» Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
» Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
Page 5 of 5