ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora - Page 4 Empty Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Post by vuksadinare Wed 15 Mar - 10:07

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
vili40 wrote:sve je njemu bilo dozvoljeno,uzimao je pola svih poticaja dok ostali do toga nisu mogli,pljačkao je dobavljače od kojih će mnogi popušiti i ostati bez svega,radnici radili za golo badava pa ih je danas pola ovršenih i prepušteno drugoj mafiji,dobio vodu i sve ostalo što bi svatko drugi trebao masno platiti itd.
A sad će mu prvo država oprostiti porezni dug a drugo još ne znamo jer se još ne zna što je K+ministar smislio a rješenje je vrlo jednostavno,krepaj i ne ucjenjuj državu sa radnicima jer će oni posao za taj novac već naći pogotovo kad netko normalan preuzme tvoje tržište.I 800 godina zatvota,za svaki milijun po godinu.
zaboravio se jedan mozda najvazniji detalj..koliko ej podmazao politicara kako bivsih i tako i sadasnjih...samim time ako ga ovi otpile pucali bi sebi u nogu..jer sumnjam da todoric ne bi o nekim stavrima progovorio..a vjerojatno je sve pedantno mislim na dokaze spremio....
nisam na to zaboravio jer se to podrazumjeva a i ima još puno toga.Ne bi on to sve mogao raditi da nije u sprezi sa pokvarenim političarima.
Kad babu šalju u zatvor zbog duga za vodu od 100 kuna,kad horda carinika navali na nezaposlenu samohranu majku radi dvije teglice ajvara i meda da proda i prehrani dijete,kad zatvaraju lokal zbog 6 kuna viška u blagajni itd.onda vele da to samo institucije rade svoj posao ali kad ovi glavonje pljačkaju milijarde onda je to viši interes.Stvarno imamo Hrvatsku,zapravo neki je i imaju,ti koji su je ukrali.
....i imamo premijera koji se ponasa kao onaj iz serije 'kuda idu divlje svije'..kad su ga bilo sto delikatno pitali..on bi odgovarao..'a kaj ja znam ja sam prodajem štrumfe'..tako i vrli plenki :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora - Page 4 Empty Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Post by vuksadinare Wed 15 Mar - 10:09

..dva dana pitaju plenkija o raznim slucajevima i delikatnim pitanjima pa i o agrokoru..on odgovara..'mene i moj tim ne zanimaju takvi detalji..ja razmisljam samo o gospodarskom napretku hrvatske'..drugim rijecima..nas vrli premijer je rekao..'boli me quratz za sve to...kakve veze ja imam sa tim'... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 15 Mar - 10:21

vuksadinare wrote:..dva dana pitaju plenkija o raznim slucajevima i delikatnim pitanjima pa i o agrokoru..on odgovara..'mene i moj tim ne zanimaju takvi detalji..ja razmisljam samo o gospodarskom napretku hrvatske'..drugim rijecima..nas vrli premijer je rekao..'boli me quratz za sve to...kakve veze ja imam sa tim'... :)
pa plenki vjerojatno ni ne zna tko je poslao i sa kojom zadaćom marića u vladu.I da je tu marić u direktnom sukobu interesa.I što je plenkiju milijarda da se todi oprosti kad ga ovaj uvjeri da je to najbolje za državu.Plenki je negdje drugdje pa kao da veli ministrima vi radite što vas volja samo pazite da vas ne vide da ja na miru mogu trabunjati o EU i silnom napretku,ne znam koga ili čega.Ovo je sad već i smiješno.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 15 Mar - 10:30

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:..dva dana pitaju plenkija o raznim slucajevima i delikatnim pitanjima pa i o agrokoru..on odgovara..'mene i moj tim ne zanimaju takvi detalji..ja razmisljam samo o gospodarskom napretku hrvatske'..drugim rijecima..nas vrli premijer je rekao..'boli me quratz za sve to...kakve veze ja imam sa tim'... :)
pa plenki vjerojatno ni ne zna tko je poslao i sa kojom zadaćom marića u vladu.I da je tu marić u direktnom sukobu interesa.I što je plenkiju milijarda da se todi oprosti kad ga ovaj uvjeri da je to najbolje za državu.Plenki je negdje drugdje pa kao da veli ministrima vi radite što vas volja samo pazite da vas ne vide da ja na miru mogu trabunjati o EU i silnom napretku,ne znam koga ili čega.Ovo je sad već i smiješno.
...mislim da si i sma misli..'koji ej meni bio quratz da se uvalim u sve ovo a imao sam miran i dobro placen posao u briselu'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 15 Mar - 10:34

a kad ga vidim na tv sa rukama u stavu na gotovs,dođe mi zlo.Pa onda moli i trabunja jedno te isto ko papagaj,pa moli pa trabunja... :W
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 15 Mar - 10:38

vili40 wrote:a kad ga vidim na tv sa rukama u stavu na gotovs,dođe mi zlo.Pa onda moli i trabunja jedno te isto ko papagaj,pa moli pa trabunja... :W
jbg nije poslusao savjet kolege zokija...da nije ovaj posao za njega...ali ego je ego..dok ne dobije saku u glavu....sad bi on podvio rep pa se pokusao izvuc iz svega ovoga i ponovo se uhljebiti na tako dragu,milu,mirnu briselsku fotelju...glupi bodul...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 15 Mar - 10:44

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:a kad ga vidim na tv sa rukama u stavu na gotovs,dođe mi zlo.Pa onda moli i trabunja jedno te isto ko papagaj,pa moli pa trabunja... :W
jbg nije poslusao savjet kolege zokija...da nije ovaj posao za njega...ali ego je ego..dok ne dobije saku u glavu....sad bi on podvio rep pa se pokusao izvuc iz svega ovoga i ponovo se uhljebiti na tako dragu,milu,mirnu briselsku fotelju...glupi bodul...
a lijepo on priča,onako smireno staloženo ali ništa pametno ne veli pa ti se zadremucka malo :D
zoka je bar divljao pred mikrofonima pa pravio predstave i bilo je zanimljivo i gledljivo :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 15 Mar - 10:48

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
a lijepo on priča,onako smireno staloženo ali ništa pametno ne veli pa ti se zadremucka malo :D
zoka je bar divljao pred mikrofonima pa pravio predstave i bilo je zanimljivo i gledljivo :D
..pa zar covjek nije anemican....ne vjerujem da ce on dugo jos biti na celu vlade pa i hdz-a....kako se vidi u hdz-u uopce nista ne kontrolira sve je tamo na rubu međusobnih incidenata...suprostavljenih frakcija...pitanje je vremena koja ce prevladati a ocito je da je desnija strana u hdz-u puno aktivnija...u vladi se drzi svojih ljudi dalicke,marica i mostovaca..koji ionako podrzavaju one u datom trenutku koji im pasu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 15 Mar - 10:56

a te njihove reforme hahaha koja je to smijurija,pa nisu dotakli ni jedan iole bitan hrvatski problem.Eto sad će spašavati agrokor,zvijer koju su sami stvorili i to sve opet na naš račun.To je njihova reforma.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 15 Mar - 11:51

http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-drzava-nece-spasavati-todorica/956796.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 15 Mar - 12:07

todorić je taoc ruske banke, a plenki ne pregovara s teroristima, ovaj rusima...
adio todo, anemija će provjeriti još jednom s briselom, a onda afrika, safari...

Last edited by mutava baštarda on Wed 15 Mar - 12:16; edited 1 time in total
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Mar - 12:15

asilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.

heheheh Venecuela style

naravno Božo bi nacionalizirao agrokor pa stavio svoju babu iz metkovića za predsjednika uprave i zaposlio jarane iz opuzena ko direktore a država nek plaća gubitke

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 15 Mar - 12:15

pas mater komunjarsku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 15 Mar - 12:30

Todoric ide na bubanj kako god okreneš.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/porezni-strucnjak-objasnio-sto-bi-se-vama-dogodilo-da-ne-placate-pdv-kao-todoric/956789.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 15 Mar - 13:53

AKO ste obična građanka u Hrvatskoj koja ne plaća račune za komunalije, možete osjetiti kako je država brza i efikasna, pa će vas sud ovršiti i ostat ćete bez stana.  Ako ste najveći poduzetnik, možete mjesecima ne plaćati porez i još će vas pozvati u vladu na sastanak.

Agrokor je za PDV dužan 800 milijuna eura, dakle oko 6 milijardi kuna.

Ovaj porezni stručnjak misli kako bi država trebala svoja potraživanja prema Agrokoru pretvoriti u vlasnički udio i spriječiti raspad kompanije, odnosno sačuvati portfelj i kasnije, naravno, prodati. "Trebao je prije ići u dokapitalizaciju ili IPO. Po definiciji, kada ste prezaduženi, morate prodati dio portfelja, a sada mu je slaba pozicija, odnosno može postići slabu cijenu. Ovako, ako dođe do stečaja, dugovi se ne bi mogli podmiriti", zaključio je.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:37

Pinochet wrote:

jedan od rijetkih stvari što je Linić dobro napravio jest, da kada si nekome dužan , nemozes ugasiti firmu i napraviti novu, i tako se riješiti dugova(ovaj pokušao mom starom to napraviti), nego ti ovrha sjeda i na drugu firmu. tako smo ga jamili. 

gluposti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:42

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora - Page 4 Gabrijela2zalac1200fahgrcicfah

"Ja mislim da tu ništa neće krenuti po zlu. Ja mislim da je to više nekakav medijski prostor sad u tom kontekstu. Ipak je to velika tvrtka, koja jako dobro razmišlja o svemu onome što joj dolazi”, rekla je Žalac i time, baš kao i Branka Grčić, za ogromne probleme najbogatijeg čovjeka u Hrvatskoj optužila one rijetke medije koji su pisali o tome.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:43

na jutarnjem naslovnica Putin osvaja, neke kurvice, te Nives kako se priprema za snimanje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:46

RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-drzava-nece-spasavati-todorica/956796.aspx
U Nedjelju hoće, a u srijede neće, taj škopac isto treba na banderu zajedno sa svojim razbojničkim timom iz Opuzena
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:50

Porezna se poziva na poreznu tajnu

"Ako ste mali poduzetnik, vidjet ćete tko će vam pokucati na vrata ako ne platite PDV do kraja mjeseca", komentirao je Agrokorov dug u sinoćnoj emisiji Otvoreno SDP-ovac Vinko Grgić.

Poreznu upravu smo pitali je li točno da je Agrokor, odnosno njegove kompanije, zbilja toliko dužan za PDV. "Porezna uprava nije u mogućnosti dostavljati podatke o bilo kojem poreznom obvezniku, s obzirom na to da je dužna poštovati članak 8. Općeg poreznog zakona, odnosno poreznu tajnu", odgovorili su Indexu.

Koji se sve zakoni krše ako poduzetnik na vrijeme ne plaća PDV, upitali smo poreznog savjetnika Vladu Brkanića iz RRIF-a?

Brkanić: Vjerujem da se Agrokor dogovorio s poreznom

"U tom slučaju prekršen je Opći porezni zakon i Zakon o PDV-u. Ako se ne uplati PDV u propisanom roku, prema Zakonu o PDV-u, tvrtka može platiti kaznu od 2.000 do 500.000 kuna, a odgovorna osoba od 1.000 do 50.000 kuna. Međutim, ako je Agrokor ishodio odgodu, onda nije prekršen zakon", komentirao je za Index Brkanić, koji pretpostavlja da je do tog dogovora došlo.

"Porezno tijelo i Agrokor mogli su sklopiti upravni ugovor. Taj ugovor omogućen je po članku 101. Općeg poreznog zakona i njime se može odgoditi odnosno dogovoriti kako će se riješiti porez na rok do 24 mjeseca. Postoje neki uvjeti, recimo dužnik ne smije biti blokiran od strane drugih. Vjerujem da su i u to ušli," smatra ovaj porezni stručnjak.

Iz duga Agrokora prema dobavljačima, koji iznosi 16 milijardi kuna, Brkanić nam je izračunao 3 milijarde kuna ulaznog poreza koji može iskoristiti i prebiti s obvezama. "Porezni dug nastaje od prodaje, od isporuka, ovisno o prometu, to nije samo maloprodaja Konzuma, nego i isporuke prema drugim kupcima", kazao je.

Ovaj porezni stručnjak misli kako bi država trebala svoja potraživanja prema Agrokoru pretvoriti u vlasnički udio i spriječiti raspad kompanije, odnosno sačuvati portfelj i kasnije, naravno, prodati. "Trebao je prije ići u dokapitalizaciju ili IPO. Po definiciji, kada ste prezaduženi, morate prodati dio portfelja, a sada mu je slaba pozicija, odnosno može postići slabu cijenu. Ovako, ako dođe do stečaja, dugovi se ne bi mogli podmiriti", zaključio je.

hehehe još su me forumaši napali kad sam rekao da ovo nije država po bilo kojoj definiciji i vjerojatno nikad neće niti biti, već propali projekt
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 15 Mar - 14:53

Naslovnica Telebljuvotine:

Zašto je zaista nevjerojatno očekivati da će HNS riješiti problem fašističkog divljanja na hrvatskim stadionim
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics