ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora - Page 2 Empty Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Post by dijagram 14/3/2017, 23:52

Sabina Spielrein wrote:
dijagram wrote:
asilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.

heheheh Venecuela style
jesam ti reko neki dan
todi nesto para i recimo podravka da se i dalje moze igrati
nama cijeli agrokor sa svim problemima koje za dobro svih nas moramo rijesiti i podnijeti teret rjesavanja
ako to nije posteno i korisno za sve strane onda ne znam sto jest

Svi su ludi spašavati tvrdoglavog starca koji sva smislena rješenja odbija, mo'š misliti.
Rješenje je imao, dok se nije počeo petljati s politikom i vladom, pa sjebal stvar.
Babice se skupile, sad će kilavo dijete.
A cuj, ako se ti neces zrtvovati, ja mislim da je vrijedno.
Vodenjaci altruisti, drukcije ne znamo, a toda to zasluzuje:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora - Page 2 Empty Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora

Post by Kermit 14/3/2017, 23:52

Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:zapravo i jesu prije par tjedana kad su rekli da je sve u redu i da će se sve "restrukturirati" , ja sam čuo od dobrog izvora da je Toda na pola puta u Švicu sa zajmom od 150 mil$

Jebeni su ti izvori lol!

Zajmom? :D
Dobro ti si rekla da je sve u redu, ono zato su imali dramatični sastanak
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/3/2017, 23:53

asilovski wrote:Najveći vjerovnik Agrokora je Sberbanka, no koja nema nikakvu želju za preuzimanjem kompanije, nego samo želi svoj posuđeni novac natrag. No i oni žele da se Todorić povuče te da oni postave svoje ljude u Nadzorni odbor. Upravo je to priča na kojoj bi se temeljio novi start kompanije, počevši s vraćanjem povjerenja ulagača. Jer smanjenjem rejtinga kompaniji, pala je i obveznica Agrokora i sada je na svega 30 posto prinosa.

heheh neka Plenki ide u Kijev, mora se držati principijelan stav

Najbliže istini do sada, od svih fantaziranja koje sam ovdje pročitala.
Upravo u tijeku, ako stari i to ne pokvari.
A mogao bi, jer će radije propasti, nego se maknuti.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/3/2017, 23:54

asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:zapravo i jesu prije par tjedana kad su rekli da je sve u redu i da će se sve "restrukturirati" , ja sam čuo od dobrog izvora da je Toda na pola puta u Švicu sa zajmom od 150 mil$

Jebeni su ti izvori lol!

Kinezi su kanarinci zaključak.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Kermit 14/3/2017, 23:54

Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Kreditom, pozajmicom nismo na tajnom sastanku kolokvijalno raspravljamo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 14/3/2017, 23:54

Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Ne nego da si promasila šefa i stanicu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/3/2017, 23:55

dijagram wrote:
Sabina Spielrein wrote:
dijagram wrote:
asilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.

heheheh Venecuela style
jesam ti reko neki dan
todi nesto para i recimo podravka da se i dalje moze igrati
nama cijeli agrokor sa svim problemima koje za dobro svih nas moramo rijesiti i podnijeti teret rjesavanja
ako to nije posteno i korisno za sve strane onda ne znam sto jest

Svi su ludi spašavati tvrdoglavog starca koji sva smislena rješenja odbija, mo'š misliti.
Rješenje je imao, dok se nije počeo petljati s politikom i vladom, pa sjebal stvar.
Babice se skupile, sad će kilavo dijete.
A cuj, ako se ti neces zrtvovati, ja mislim da je vrijedno.
Vodenjaci altruisti, drukcije ne znamo, a toda to zasluzuje:)

:)

Zaslužuju ljudi i dio obitelji koji bi radio, stari ne zaslužuje baš ništa.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/3/2017, 23:58

asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Ne nego da si promasila šefa i stanicu

Ziher. Glavno da si ti informiran. Not.
A o tvom načinu zaključivanja sam rekla svoje, ne bih se više zamarala tvojim sivim stanicama.
Pročitaj moje postove ponovo, pa ti možda sine, sine.

Last edited by Sabina Spielrein on 15/3/2017, 00:04; edited 1 time in total
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 00:02

asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Dramatični sastanak su imali iz jednog jedinog razloga, starog koji nije shvatio gdje i s kime treba razgovarati.
Uz rješenje koje su imali u rukama, on je išao pritiskati vladu i dobio šup kartu, dobro da u zatvoru nije završio.
Pamti neka druga vremena kad je to išlo, sad svi svoju igru igraju, nema tri čovjeka u istom cilju, kamoli kakva "naša stvar", HDZ i sl.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 00:04

asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Ne razumijem.
Znači, definiraš da je u banani, definiraš da propada, a sad mu odjednom netko daje 150 milja dolara pozajmice?
Tko je taj naivac? :D
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 00:09

Da se ne stiče krivi dojam, ne smatram situaciju nimalo smiješnom, ljudi će biti na cesti.
Kako sam i prije rekla, najbolji prijatelj mu je u stvari banka, i ako bude pametan, pustiti će ih da mu pomognu sanirati megalomaniju i dugove.

Ukoliko ne, što je svakom normalnom nezamislivo, u krajnjoj liniji ne mari niti za male u svojoj obitelji, onda je stvarno bolestan u glavu.

Drugi dio problema je dugovanje dobavljačima, kad tu krene čušpajz, ne znam hoće li se svi ti silni političari snaći s posljedicama.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Kermit 15/3/2017, 06:35

Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Jebeni su ti izvori lol!

Ne razumijem.
Znači, definiraš da je u banani, definiraš da propada, a sad mu odjednom netko daje 150 milja dolara pozajmice?
Tko je taj naivac? :D
Šup karta ili zlatni padobran
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 15/3/2017, 06:35

Sabina Spielrein wrote:Da se ne stiče krivi dojam, ne smatram situaciju nimalo smiješnom, ljudi će biti na cesti.
Kako sam i prije rekla, najbolji prijatelj mu je u stvari banka, i ako bude pametan, pustiti će ih da mu pomognu sanirati megalomaniju i dugove.

Ukoliko ne, što je svakom normalnom nezamislivo, u krajnjoj liniji ne mari niti za male u svojoj obitelji, onda je stvarno bolestan u glavu.

Drugi dio problema je dugovanje dobavljačima, kad tu krene čušpajz, ne znam hoće li se svi ti silni političari snaći s posljedicama.
Ovo je otišlo predaleko dobavaljači i kooperanti su gotovi, ostali se možda izvuku uz gubitke
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 15/3/2017, 07:05

od raskola carstva s punim zavodom ZZ ili napada vilama na zimski hotel
prihvatljive mi opcije
gomila bahatih rusa po strateskim mjestima HR trajnih vrijednosti nikako

tod , budi covjek na kraju , nije sramota propast i pocet ponovo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 07:51

Nemoj tako, taj ego kosta previše. 

Najbolje rješenje je da sad kad Rusi prvi puta vide stvarno stanje, ovih dana, odluče srezati troškove jer se svatko od zaposlenih ponašao kao pijani bogataš, da mladi dobiju priliku, stave sve ponovo na noge, pa onda i one otpuštene vrate za godinu dana na radna mjesta, naravno one koji vrijede.

Ako i oni dignu ruke, puno obitelji ce propasti s njima.

Onda ostaju dobavljači, kako ce to država s Agrokorom riješiti ne znam. Ali isto užas.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 07:54

A sto se tiče toga tko ulazi na strateška mjesta...

Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 08:21

Sabina Spielrein wrote:Glavno da si ti informiran. Not.

Pa čuj, nije to ni lako u stanju akutne alkoholne halucinoze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 15/3/2017, 08:42

asilovski wrote:objavio procjene neimenovanih Agrokorovih vjerovnika koje kažu da Todorićeva kompanija ima obveze prema državi za PDV u visini od oko 800 milijuna eura

Vidiš šta ti je pravna država. Nas u firmi zajebao poslovni partner za neke velike novce i država nas odmah blokirala za nekoliko tisuća kuna a sa ovim pregovaraju bi li piškili ili kakili :)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 15/3/2017, 08:52

speare_shaker wrote:
Sabina Spielrein wrote:Glavno da si ti informiran. Not.

Pa čuj, nije to ni lako u stanju akutne alkoholne halucinoze.

Sad mi je jasnije. Tri različita scenarija u tri posta, mora da je u glavu Todi ušao :D
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 08:54

Sabina Spielrein wrote:Tri različita scenarija u tri posta, mora da je u glavu Todi ušao :D

:D Ako i je, teško da se od toga okoristio, jer tamo jedva da postoji išta izvan osobne megalomanije i odbijanja prihvaćanja realnosti. :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 15/3/2017, 09:25

speare_shaker wrote:
Sabina Spielrein wrote:Tri različita scenarija u tri posta, mora da je u glavu Todi ušao :D

:D Ako i je, teško da se od toga okoristio, jer tamo jedva da postoji išta izvan osobne megalomanije i odbijanja prihvaćanja realnosti. :roll
Ne radi on samo za sebe tu su veliki igrači u kolu, a da je Toda odvojen od realnosti i ne bio problem da mu drzava nije dala mehanizme da sve povuče u bezdan megalomanije
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics