Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/vlada-o-agrokoru-upoznati-smo-sa-situacijom-o-tome-je-bio-i-sastanak-vlade-sabora-i-agrokora-zelimo-da-kompanija-uspije-stabilizirati-poslovanje/5765087/
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
Naime, prije nekoliko tjedana specijalizirani portal Debtwire, koji se bavi dugovima kompanija, objavio procjene neimenovanih Agrokorovih vjerovnika koje kažu da Todorićeva kompanija ima obveze prema državi za PDV u visini od oko 800 milijuna eura, dok je u izvješću za prva tri kvartala 2016., gotovina kojom kompanija raspolaže iznosila 300 milijuna eura.
Kermit-
2014-04-17
Zato porezna i šalje svima opomene za 2 dnevni dug od 4000 kn
Kermit-
2014-04-17
Jutarnji za spasavanje ostatak države protiv, molim forumaše koji nešto rade ako imaju neku informaciju
Kermit-
2014-04-17
Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
heheheh Venecuela style
Kermit-
2014-04-17
Gdje je Neno majkulimmujebem optimističnu
Kermit-
2014-04-17
zanimljivo niti jedan "analitičar" nit zuc, a svi znaju sve, ali no plahta tesktovi može
Kermit-
2014-04-17
zapravo i jesu prije par tjedana kad su rekli da je sve u redu i da će se sve "restrukturirati" , ja sam čuo od dobrog izvora da je Toda na pola puta u Švicu sa zajmom od 150 mil$
Kermit-
2014-04-17
nije ali oće i mi s njomNoor wrote:jel crkla Đekna?
Kermit-
2014-04-17
jesam ti reko neki danasilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
todi nesto para i recimo podravka da se i dalje moze igrati
nama cijeli agrokor sa svim problemima koje za dobro svih nas moramo rijesiti i podnijeti teret rjesavanja
ako to nije posteno i korisno za sve strane onda ne znam sto jest
dijagram-
2015-08-09
sumnjamasilovski wrote:nije ali oće i mi s njomNoor wrote:jel crkla Đekna?
Guest- Guest
Najveći vjerovnik Agrokora je Sberbanka, no koja nema nikakvu želju za preuzimanjem kompanije, nego samo želi svoj posuđeni novac natrag. No i oni žele da se Todorić povuče te da oni postave svoje ljude u Nadzorni odbor. Upravo je to priča na kojoj bi se temeljio novi start kompanije, počevši s vraćanjem povjerenja ulagača. Jer smanjenjem rejtinga kompaniji, pala je i obveznica Agrokora i sada je na svega 30 posto prinosa.
heheh neka Plenki ide u Kijev, mora se držati principijelan stav
heheh neka Plenki ide u Kijev, mora se držati principijelan stav
Kermit-
2014-04-17
ma kakavi ide u Švicu, rekao mi lik iz obavještajnog podzemlja, helikopter kreće a žohati ostaju ko u Sajgonu 1972dijagram wrote:jesam ti reko neki danasilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
nama cijeli agrokor sa svim problemima koje za dobro svih nas moramo rijesiti i podnijeti teret rjesavanja
slikovit prikaz restruktuiranja
Kermit-
2014-04-17
U biti oni bi njega spašavali ali nemaju s čim, lupači pečata izjeli kacu do kraja
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
Petrov je ponudio sebe na čelu Agrokora, to je sve što je smislio
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
asilovski wrote:zapravo i jesu prije par tjedana kad su rekli da je sve u redu i da će se sve "restrukturirati" , ja sam čuo od dobrog izvora da je Toda na pola puta u Švicu sa zajmom od 150 mil$
Jebeni su ti izvori
Zajmom?
2016-02-22
dijagram wrote:jesam ti reko neki danasilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
Svi su ludi spašavati tvrdoglavog starca koji sva smislena rješenja odbija, mo'š misliti.
Rješenje je imao, dok se nije počeo petljati s politikom i vladom, pa sjebal stvar.
Babice se skupile, sad će kilavo dijete.
2016-02-22
A cuj, ako se ti neces zrtvovati, ja mislim da je vrijedno.Sabina Spielrein wrote:dijagram wrote:jesam ti reko neki danasilovski wrote:Na sastanku je Božo Petrov jedini iznio prijedlog da mogući krah i preuzimanje Agrokora spriječi sama država i to nacionalizacijom ili pokušajem otkupa.
heheheh Venecuela style
Svi su ludi spašavati tvrdoglavog starca koji sva smislena rješenja odbija, mo'š misliti.
Rješenje je imao, dok se nije počeo petljati s politikom i vladom, pa sjebal stvar.
Babice se skupile, sad će kilavo dijete.
Vodenjaci altruisti, drukcije ne znamo, a toda to zasluzuje:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
» Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
» Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
Page 1 of 5