Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Page 4 of 33
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.vuksadinare wrote:da smiju...vili40 wrote:sva sreća da srbi nisu nikad u svojoj povijesti osvajali i uništavali,pa i židovi imaju podugačak spisak.
I što je sa turcima?Što ne bi i od njih zatražili koju pinku?
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
..erdogan nije plenkovic,josipovic,kosorica i slicni...on prvo puca pa pita....no danas se mahom i vodi takva politika....evo npr...srbalji u nas prvo pucaju pa pitaju..'ocemo da se druzimo'.....kod nas mahom ide se ovako..'nemojte se ljutiti mi nesto zelimo..ali ok ako vi necete..ne bi se steli mesati'vili40 wrote:zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.vuksadinare wrote:da smiju...vili40 wrote:sva sreća da srbi nisu nikad u svojoj povijesti osvajali i uništavali,pa i židovi imaju podugačak spisak.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
neka traže i dabogda dobili.. ionako bi tu lovu izbijali uhljebima iz HDZa iz đepa... iz moga i onako nebi :D
Guest- Guest
a i da mi je znati tko sastavi troškovnik?3,5 milijardi?Pa što nije 35 milijardi 482 miliona 639 tisuća 721 dolar i 47 centi?Zvučalo bi uvjerljivije.
vili40-
2015-08-02
tebe gadno cese plenki kao i mene...Pinochet wrote:neka traže i dabogda dobili.. ionako bi tu lovu izbijali uhljebima iz HDZa iz đepa... iz moga i onako nebi :D
2015-09-08
e vidiš,da su naši pametni nabrzaka bi sakupili jedno 2 miliona izbjeglica.I onda kad nas netko odozgora ne bi dobro čuo ili shvatio naredba:Stevooo,odvrči ventiiil...pa da vidiš belaja.vuksadinare wrote:..erdogan nije plenkovic,josipovic,kosorica i slicni...on prvo puca pa pita....no danas se mahom i vodi takva politika....evo npr...srbalji u nas prvo pucaju pa pitaju..'ocemo da se druzimo'.....kod nas mahom ide se ovako..'nemojte se ljutiti mi nesto zelimo..ali ok ako vi necete..ne bi se steli mesati'vili40 wrote:zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.vuksadinare wrote:da smiju...vili40 wrote:sva sreća da srbi nisu nikad u svojoj povijesti osvajali i uništavali,pa i židovi imaju podugačak spisak.
vili40-
2015-08-02
..ne znam...ali ocito je da hrvatska ne moze iznjedriti pravog vođu..zadnjih 17 godina...evo da ih opisem..racan:'odlucno mozda...'....mesic:'da vam ispricam jedan vic...'.....sanader:'imao sam kapacitet za vođu ali od vođe mi ej draza lova..'......josipovic:'odlucno..vidjet cu'...kosorica:'zivjela eu..zivjela eu...sve za eu...guzi me pahor'.......milanovic:'imao sam kapacitet..ali zajebo me vodoinstalater'.....kolinda:'htjela bi biti kao tuđman ali drazi mi je capitol hill'......karamarko:'htio sam biti vođa ali sam slab na zene'...plenkovic(citaj pod kosor):'nek nam zivi zivi brisel...'vili40 wrote:e vidiš,da su naši pametni nabrzaka bi sakupili jedno 2 miliona izbjeglica.I onda kad nas netko odozgora ne bi dobro čuo ili shvatio naredba:Stevooo,odvrči ventiiil...pa da vidiš belaja.vuksadinare wrote:..erdogan nije plenkovic,josipovic,kosorica i slicni...on prvo puca pa pita....no danas se mahom i vodi takva politika....evo npr...srbalji u nas prvo pucaju pa pitaju..'ocemo da se druzimo'.....kod nas mahom ide se ovako..'nemojte se ljutiti mi nesto zelimo..ali ok ako vi necete..ne bi se steli mesati'vili40 wrote:zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.vuksadinare wrote:da smiju...vili40 wrote:sva sreća da srbi nisu nikad u svojoj povijesti osvajali i uništavali,pa i židovi imaju podugačak spisak.
2015-09-08
Tocno.vuksadinare wrote:nista od toga...danasnja hrvatska nije nasljednica ndh-a...to ej i vrapcima jasno...politicka tuzba...vec je bilo tuzbi na slicnu temu i sve propale..samo bacanje love
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2016-11-17
zato jer su se one pokajale a mi nismogovinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
vili40-
2015-08-02
..sve ove glupe tuzbe su cisto politicke odluke zasnovane na mrznji prema hrvatskoj i hrvatima pa sta kosta da kosta...uostalom uvijek u cikagu gdje je glavno sjediste cetnika za ameriku...govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2015-09-08
bas tako...vuksadinare wrote:..ne znam...ali ocito je da hrvatska ne moze iznjedriti pravog vođu..zadnjih 17 godina...evo da ih opisem..racan:'odlucno mozda...'....mesic:'da vam ispricam jedan vic...'.....sanader:'imao sam kapacitet za vođu ali od vođe mi ej draza lova..'......josipovic:'odlucno..vidjet cu'...kosorica:'zivjela eu..zivjela eu...sve za eu...guzi me pahor'.......milanovic:'imao sam kapacitet..ali zajebo me vodoinstalater'.....kolinda:'htjela bi biti kao tuđman ali drazi mi je capitol hill'......karamarko:'htio sam biti vođa ali sam slab na zene'...plenkovic(citaj pod kosor):'nek nam zivi zivi brisel...'vili40 wrote:e vidiš,da su naši pametni nabrzaka bi sakupili jedno 2 miliona izbjeglica.I onda kad nas netko odozgora ne bi dobro čuo ili shvatio naredba:Stevooo,odvrči ventiiil...pa da vidiš belaja.vuksadinare wrote:..erdogan nije plenkovic,josipovic,kosorica i slicni...on prvo puca pa pita....no danas se mahom i vodi takva politika....evo npr...srbalji u nas prvo pucaju pa pitaju..'ocemo da se druzimo'.....kod nas mahom ide se ovako..'nemojte se ljutiti mi nesto zelimo..ali ok ako vi necete..ne bi se steli mesati'vili40 wrote:zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.vuksadinare wrote:
da smiju...
2016-11-17
Mah, americki sudovi imaju malo cudna pravila sto se tice nadleznosti al hajd..i Karadzic je prije desetak godina osudjen na jednom americkom sudu za genocid i mora platiti neke silne stotine miliona dolara odstete zrtvama...samo ce advokati da zarade grdnu lovu, vjerovatno im je dnevnica od 500 dolara pa navise...vuksadinare wrote:..sve ove glupe tuzbe su cisto politicke odluke zasnovane na mrznji prema hrvatskoj i hrvatima pa sta kosta da kosta...uostalom uvijek u cikagu gdje je glavno sjediste cetnika za ameriku...govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2016-11-17
Hahaha...da, stvarno, zasto se Srbija nije nikad izvinila zbog zlocina koje je pocinila nad Zidovima?vili40 wrote:zato jer su se one pokajale a mi nismogovinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2016-11-17
pa je tako....od svih pobrojanih..jedino je sanader nesto malo strsio tj imao kapacitet za kakvog takvog vođu...retoricki jak,figura ok...znao je sa protivnicima..ali imao je jedan gadan feler-volio je lovu vise nego sebe i poziciju....na zalost nikako se poklopiti..imas kapacitet ali te ujebe nesto drugo....govinda wrote:bas tako...vuksadinare wrote:..ne znam...ali ocito je da hrvatska ne moze iznjedriti pravog vođu..zadnjih 17 godina...evo da ih opisem..racan:'odlucno mozda...'....mesic:'da vam ispricam jedan vic...'.....sanader:'imao sam kapacitet za vođu ali od vođe mi ej draza lova..'......josipovic:'odlucno..vidjet cu'...kosorica:'zivjela eu..zivjela eu...sve za eu...guzi me pahor'.......milanovic:'imao sam kapacitet..ali zajebo me vodoinstalater'.....kolinda:'htjela bi biti kao tuđman ali drazi mi je capitol hill'......karamarko:'htio sam biti vođa ali sam slab na zene'...plenkovic(citaj pod kosor):'nek nam zivi zivi brisel...'vili40 wrote:e vidiš,da su naši pametni nabrzaka bi sakupili jedno 2 miliona izbjeglica.I onda kad nas netko odozgora ne bi dobro čuo ili shvatio naredba:Stevooo,odvrči ventiiil...pa da vidiš belaja.vuksadinare wrote:..erdogan nije plenkovic,josipovic,kosorica i slicni...on prvo puca pa pita....no danas se mahom i vodi takva politika....evo npr...srbalji u nas prvo pucaju pa pitaju..'ocemo da se druzimo'.....kod nas mahom ide se ovako..'nemojte se ljutiti mi nesto zelimo..ali ok ako vi necete..ne bi se steli mesati'vili40 wrote:
zašto ne?Evo Erdogan je u zadnje vrijeme baš nešto dobre volje i sigurno bi ih rado saslušao.
2015-09-08
Jeste naslednica. Ako plaća penzije onima koji su čuvali logore, red je da plati i onima koji su ubijeni u tim logorima. Logično.govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
Topli brat opet dosao....Beli wrote:Noor wrote:znači, i to si ovih dana otkrio...ajde, baš lijepo :)Beli wrote:Noor wrote:Roy_Bean wrote:istina, al vidiš da se srblje ponadalo...gle kako džango i braćala otvaraju teme
a nisu na viberu :)
nema potrebe, ionako više volim whatsapp...
o ljubi je brat-ja sam otkrio whatsapp dok si ti još arčila nokiu 3310.
2016-11-17
Ne placa penzije onima koji su cuvali logore. Drugo, svi zatocenici logora u NDH su dobili odstetu u SFRJ,, od moralne satisfakcije pa do materijalne odstete u vidu penzija, dodataka i beneficiranog staza za vrijeme provedeno u logoru...a Hrvatska je bila dio te SFRJ...i trece, ne mozes dva puta traziti odstetu za istu stvar a vec ti je steta nadoknadjena...dzango wrote:Jeste naslednica. Ako plaća penzije onima koji su čuvali logore, red je da plati i onima koji su ubijeni u tim logorima. Logično.govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2016-11-17
.....zajebi ti to...to nisu cuvari vec su bili domobrani....a placa im se ili se placao ako su upokojeni radni staz iz kraljevine juge i sfrj-ot...a ne primaju mirovinu kao domobrani....dzango wrote:Jeste naslednica. Ako plaća penzije onima koji su čuvali logore, red je da plati i onima koji su ubijeni u tim logorima. Logično.govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2015-09-08
to on misli na one koji su bili zatvoreni posliej rata i koji su u Hrvatskoj dobili status politickih zatvorenika i dobijaju penziju kao zrtve komunistickog progona...a na kraju krajeva, i Njemacka placa penzije pripadnicima Wehrmachta pa cak i pripadnicima SS koji su u SS Wafen bili mobilizirani (ne dragovoljcima u SS) kao i onima kojima je utvrdjena invalidnost iznad 15%...vuksadinare wrote:.....zajebi ti to...to nisu cuvari vec su bili domobrani....a placa im se ili se placao ako su upokojeni radni staz iz kraljevine juge i sfrj-ot...a ne primaju mirovinu kao domobrani....dzango wrote:Jeste naslednica. Ako plaća penzije onima koji su čuvali logore, red je da plati i onima koji su ubijeni u tim logorima. Logično.govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
2016-11-17
e možeš ako si neradnik iz Chicagagovinda wrote:Ne placa penzije onima koji su cuvali logore. Drugo, svi zatocenici logora u NDH su dobili odstetu u SFRJ,, od moralne satisfakcije pa do materijalne odstete u vidu penzija, dodataka i beneficiranog staza za vrijeme provedeno u logoru...a Hrvatska je bila dio te SFRJ...i trece, ne mozes dva puta traziti odstetu za istu stvar a vec ti je steta nadoknadjena...dzango wrote:Jeste naslednica. Ako plaća penzije onima koji su čuvali logore, red je da plati i onima koji su ubijeni u tim logorima. Logično.govinda wrote:Dobice da en kazem sta....Sadasnja Hrvatska nije nasljednik NDH...i zasto nisu tuzili BiH, Srbiju i Crnu Goru? PA i te drzave su u cjelosti ili djelimicno bile u sastavu NDH pa po logici tuzitelja i one su nasljednice NDH...
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Similar topics
» Dominion od Fox Newsa traži 1.6 milijardi dolara odštete.
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
Page 4 of 33