Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
sad mi je jasno zasto se vi rugate ovim forumskim antifasistima. Mislim, stvarno su za ruganje, tu su negdje na nivou 1,1 pizon...tre911 wrote:Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
Ovo je najstariji poznati hrvatski grb.
Prama tome nemamo ze zašta rugati Srbima.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
A jebo te,nama se rugaju ustašoidi i poturice a vama se ruga čitav civilizirani svijet.Zapadna Europa je nastala na temelju naših antifašističkih a ne vaših zatucanih klerofašističkih vrijednosti.govinda wrote:sad mi je jasno zasto se vi rugate ovim forumskim antifasistima. Mislim, stvarno su za ruganje, tu su negdje na nivou 1,1 pizon...tre911 wrote:Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Njihov svetac lazarević im to omogućio, vidiš da je omiljen među srpskim pravoslavcima :)govinda wrote:Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...tre911 wrote:Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...govinda wrote:Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
Guest- Guest
Lupe glupost i onda se sakrivaju iza antifašizma, kad im pokažeš argumentima da lupetaju proglase te za ustašu i misle da je sve sa time riješeno.govinda wrote:sad mi je jasno zasto se vi rugate ovim forumskim antifasistima. Mislim, stvarno su za ruganje, tu su negdje na nivou 1,1 pizon...tre911 wrote:Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
Guest- Guest
Samo sramote nas prave ljevicare....tre911 wrote:Lupe glupost i onda se sakrivaju iza antifašizma, kad im pokažeš argumentima da lupetaju proglase te za ustašu i misle da je sve sa time riješeno.govinda wrote:sad mi je jasno zasto se vi rugate ovim forumskim antifasistima. Mislim, stvarno su za ruganje, tu su negdje na nivou 1,1 pizon...tre911 wrote:Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
2016-11-17
Tako meni kolega sa fakulteta, Srbin, rece da je Tvrtko I slavio tog Stefana...valjda nekih 100 i kusur godina prije nego se Stefan rodio...nerodjen a vec bio svetac..tre911 wrote:Njihov svetac lazarević im to omogućio, vidiš da je omiljen među srpskim pravoslavcima :)govinda wrote:Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...tre911 wrote:Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...govinda wrote:Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....tre911 wrote:
Hahahaha, govi ubi ih ko zečeve
2016-11-17
Nebeski narod jebiga, čudi me da im deretić nije otac nacije.govinda wrote:Tako meni kolega sa fakulteta, Srbin, rece da je Tvrtko I slavio tog Stefana...valjda nekih 100 i kusur godina prije nego se Stefan rodio...nerodjen a vec bio svetac..tre911 wrote:Njihov svetac lazarević im to omogućio, vidiš da je omiljen među srpskim pravoslavcima :)govinda wrote:Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...tre911 wrote:Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...govinda wrote:
Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....
Guest- Guest
Deretic je Otac covjecanstva :))))tre911 wrote:Nebeski narod jebiga, čudi me da im deretić nije otac nacije.govinda wrote:Tako meni kolega sa fakulteta, Srbin, rece da je Tvrtko I slavio tog Stefana...valjda nekih 100 i kusur godina prije nego se Stefan rodio...nerodjen a vec bio svetac..tre911 wrote:Njihov svetac lazarević im to omogućio, vidiš da je omiljen među srpskim pravoslavcima :)govinda wrote:Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...tre911 wrote:
Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...
2016-11-17
Akademik jebiga, prvi um od tokija do milvokijagovinda wrote:Deretic je Otac covjecanstva :))))tre911 wrote:Nebeski narod jebiga, čudi me da im deretić nije otac nacije.govinda wrote:Tako meni kolega sa fakulteta, Srbin, rece da je Tvrtko I slavio tog Stefana...valjda nekih 100 i kusur godina prije nego se Stefan rodio...nerodjen a vec bio svetac..tre911 wrote:Njihov svetac lazarević im to omogućio, vidiš da je omiljen među srpskim pravoslavcima :)govinda wrote:
Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...
Guest- Guest
Znaci projekt USTASKA HRVATSKA kihnuo ?
Nema 3 milijarde za zrtve logora
I joj, kuku lele
Sve potrošili sto ostalo od socijalizma ..
I joj, kuku lele
sto tebe to tangira..nisi ti zrtva ustasa...Sora wrote:Znaci projekt USTASKA HRVATSKA kihnuo ?
I joj, kuku lele
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto tebe to tangira..nisi ti zrtva ustasa...Sora wrote:Znaci projekt USTASKA HRVATSKA kihnuo ?
I joj, kuku lele
Malo je falilo da bi bila tj.da se ne bih uopce rodila
No, ne samo radi ustasa negi i nacista
Nisam time nesto posebno, fasizam je u Europi ucinio zlo svima
Inace mogu ti reci da mi se nr sviđa fasizam ni ovaj danasnji
Necu ga i to ti je
Necu sutjeti u vezi fasizma i necu se prestati boriti protiv oživljavanja ustasluka
govinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
ponovo lazes, smrdljiva poturice...
Guest- Guest
ma jesi kitu stradala...a pol familije ti ustase bile..norkina famiija je stradala od ustasa..pa ne drami kao tiSora wrote:vuksadinare wrote:sto tebe to tangira..nisi ti zrtva ustasa...Sora wrote:Znaci projekt USTASKA HRVATSKA kihnuo ?
I joj, kuku lele
Malo je falilo da bi bila tj.da se ne bih uopce rodila
No, ne samo radi ustasa negi i nacista
Nisam time nesto posebno, fasizam je u Europi ucinio zlo svima
Inace mogu ti reci da mi se nr sviđa fasizam ni ovaj danasnji
Necu ga i to ti je
Necu sutjeti u vezi fasizma i necu se prestati boriti protiv oživljavanja ustasluka
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Dominion od Fox Newsa traži 1.6 milijardi dolara odštete.
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
Page 33 of 33