Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Page 26 of 33
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Pa šta onda kmečite za Srbrenicu koji kiki.Kada ste vi to isto činili Srbima prije 70 god. onda je bilo ok. a kada su se Srbi malo namirili 90tih.onda kmečite za genocid.Kako ste posijali tako ste i požnjeli.govinda wrote:Nesto me zaboli kiki sta ti jesi i sta nisi zaboravio...Iknar je gay wrote:Dobro veče.Nemoj mislit da sam zaboravio i vaše ustaške bezobrazluke koje ste počinili kao pavelićevo cvijeće.govinda wrote:Dobro vece, advokat....Iknar je gay wrote:Ali može se tražiti odšteta od katoličke crkve u Hrvatskoj,jer dječiji koncentracijski logor u Jastrebarskom,bio je pod izravnom upravom Alojza Stepinca i katoličke crkve,gdje su svećenici i časne sestre ubijali male Srbe,one koje nisu uspjeli preodgojiti.Regoč wrote:
Mogu tražiti samo od Njemačke i Italije jer je NDH bila talijansko-njemački kondominij.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...Iknar je gay wrote:Koja četvorica,nisam upućen a i ne da mi se sve to čitat,20 i nešto stranicagovinda wrote:ma kakvi smirili...evo stigao im novi advokat....ona cetvorica se izblamirali danas pa poslali Iknara..a i on nista novo ne govori...Noor wrote:@govinda...jel se srbadija smirila ili im i dalje pjene idu na usta?govinda wrote:Dobro vece, advokat....Iknar je gay wrote:
Ali može se tražiti odšteta od katoličke crkve u Hrvatskoj,jer dječiji koncentracijski logor u Jastrebarskom,bio je pod izravnom upravom Alojza Stepinca i katoličke crkve,gdje su svećenici i časne sestre ubijali male Srbe,one koje nisu uspjeli preodgojiti.
2016-11-17
Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.govinda wrote:cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...Iknar je gay wrote:Koja četvorica,nisam upućen a i ne da mi se sve to čitat,20 i nešto stranicagovinda wrote:ma kakvi smirili...evo stigao im novi advokat....ona cetvorica se izblamirali danas pa poslali Iknara..a i on nista novo ne govori...Noor wrote:@govinda...jel se srbadija smirila ili im i dalje pjene idu na usta?govinda wrote:
Dobro vece, advokat....
2015-07-23
Belji tesi vojvodu i dalje, stegao je u cvrst muski zagrljaj....dok vojvodi suza suzu goni...Noor wrote:govinda wrote:ma kakvi smirili...evo stigao im novi advokat....ona cetvorica se izblamirali danas pa poslali Iknara..a i on nista novo ne govori...Noor wrote:@govinda...jel se srbadija smirila ili im i dalje pjene idu na usta?govinda wrote:Dobro vece, advokat....Iknar je gay wrote:
Ali može se tražiti odšteta od katoličke crkve u Hrvatskoj,jer dječiji koncentracijski logor u Jastrebarskom,bio je pod izravnom upravom Alojza Stepinca i katoličke crkve,gdje su svećenici i časne sestre ubijali male Srbe,one koje nisu uspjeli preodgojiti.
znači..u revijalnom tonu idemo dalje...nego, jel nam Belji u negdje? ili "tješi" vojvodu?
2016-11-17
bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...Iknar je gay wrote:Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.govinda wrote:cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...Iknar je gay wrote:Koja četvorica,nisam upućen a i ne da mi se sve to čitat,20 i nešto stranicagovinda wrote:ma kakvi smirili...evo stigao im novi advokat....ona cetvorica se izblamirali danas pa poslali Iknara..a i on nista novo ne govori...Noor wrote:
@govinda...jel se srbadija smirila ili im i dalje pjene idu na usta?
2016-11-17
Navedena četvorka nema nikakve veze sa Iknarom jeom gayem.govinda wrote:
cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...
To je skupina koja također ima zajedničko samo nacionalnost.
Inače jedan je svetosaliban,jedan je četnik iz obijesti,jedan pomahnitali fudbalski huligan i četvrti plaćenik Vućićev,inače Srbin rimokatolik.
A osim toga ,zar i ti misliš da je svatko tko osuđuje NDH i njezine zločine Srbin,ili advocatus serbius???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Reci mu jastrebe.on misli da sam Srbin-četnik,što je donekle i isto,jer većina ih i piša u četnički čabar.
2015-07-23
Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...Iknar je gay wrote:Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.govinda wrote:cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...Iknar je gay wrote:Koja četvorica,nisam upućen a i ne da mi se sve to čitat,20 i nešto stranicagovinda wrote:
ma kakvi smirili...evo stigao im novi advokat....ona cetvorica se izblamirali danas pa poslali Iknara..a i on nista novo ne govori...
Zahvaljujući Titu,hrvatski nacionalisti su se prošvercali za genocid i umjesto da mu se klanjaju do poda,oni sklanjaju njegove biste i hoće promjeniti imena trgova i ulica koja se zovu njegovim imenom.
2015-07-23
Naravno da ne mislim. Samo se ikanr na ovoj temi ponasa kao srpski advokat....ova tuzba nema nista sa antifasizmom nego sa srpskim fasizmom kojemu je svaka Hrvatska ustaska drzava...i NDH i SRH i RH je njima sve isto...procitajte prethodnih 20 i nesto strana pa cete znati o cemu pricam...jastreb wrote:Navedena četvorka nema nikakve veze sa Iknarom jeom gayem.govinda wrote:
cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...
Inače jedan je svetosaliban,jedan je četnik iz obijesti,jedan pomahnitali fudbalski huligan i četvrti plaćenik Vućićev,inače Srbin rimokatolik.
A osim toga ,zar i ti misliš da je svatko tko osuđuje NDH i njezine zločine Srbin,ili advocatus serbius???
2016-11-17
I sta ima na Terazijama?Iknar je gay wrote:Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...Iknar je gay wrote:Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.govinda wrote:cetvorica tvojih kolega: dzango, bracala, stanojko i pizdone...nemoj i ti da se blamiras, ni meni se ne da opet citati velikosrpske gluposti...Iknar je gay wrote:
Koja četvorica,nisam upućen a i ne da mi se sve to čitat,20 i nešto stranica
Zahvaljujući Titu,hrvatski nacionalisti su se prošvercali za genocid i umjesto da mu se klanjaju do poda,oni sklanjaju njegove biste i hoće promjeniti imena trgova i ulica koja se zovu njegovim imenom.
2016-11-17
Srpski ?govinda wrote:Naravno da ne mislim. Samo se ikanr na ovoj temi ponasa kao srpski advokat....ova tuzba nema nista sa antifasizmom nego sa srpskim fasizmom kojemu je svaka Hrvatska ustaska drzava...i NDH i SRH i RH je njima sve isto...procitajte prethodnih 20 i nesto strana pa cete znati o cemu pricam...jastreb wrote:Navedena četvorka nema nikakve veze sa Iknarom jeom gayem.govinda wrote:
Pa nisu samo Srbi stradali od ustaškog režima.A šta je s Romima,Židovima i Hrvatima antifašističkog opredjeljenja ?
2015-07-23
Laprdaš.Jastreb ti može garantirat da sam hrvatski antifašist a ne četnički Srbin.govinda wrote:I sta ima na Terazijama?Iknar je gay wrote:Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...Iknar je gay wrote:Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.govinda wrote:
2015-07-23
Inače Govinda je do nedavno (dok me nije malo bolje upoznao) također mislio da sam i ja Srbin,pa me čak i nazivao četnjakom.Iknar je gay wrote:Laprdaš.Jastreb ti može garantirat da sam hrvatski antifašist a ne četnički Srbin.govinda wrote:I sta ima na Terazijama?Iknar je gay wrote:Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...Iknar je gay wrote:
Ti si nešto pobrkao.Nisam ja velikosrbin,već hrvatski antifašist,a podjednako osuđujem i srpski fašizam kao i vaš ustaško-hrvatsko-bošnjački.
Vidim da je u posljednje vrijeme stao sa time.
2014-04-22
De, polutan, odjebi od mene...stvarno mislis da niko ne vidi da iza tvog navodnog antifasizma ne lezi zapravo velikosprski fasizam? Hajde ti lagano "teši" svoju bracu cetnike, previj im rane, danas su dobili samara za sljedece dvije godine...Iknar je gay wrote:Pa šta onda kmečite za Srbrenicu koji kiki.Kada ste vi to isto činili Srbima prije 70 god. onda je bilo ok. a kada su se Srbi malo namirili 90tih.onda kmečite za genocid.Kako ste posijali tako ste i požnjeli.govinda wrote:Nesto me zaboli kiki sta ti jesi i sta nisi zaboravio...Iknar je gay wrote:Dobro veče.Nemoj mislit da sam zaboravio i vaše ustaške bezobrazluke koje ste počinili kao pavelićevo cvijeće.govinda wrote:Dobro vece, advokat....Iknar je gay wrote:
2016-11-17
Reptil vas zeza :D
2014-04-12
Pa kad u posljednje vrijeme nisi branio srbalje..a da naginjes na prekodrinsku stranu naginjes...to sam ti rekao i prije i kazem ti evo i sad...jastreb wrote:Inače Govinda je do nedavno (dok me nije malo bolje upoznao) također mislio da sam i ja Srbin,pa me čak i nazivao četnjakom.Iknar je gay wrote:Laprdaš.Jastreb ti može garantirat da sam hrvatski antifašist a ne četnički Srbin.govinda wrote:I sta ima na Terazijama?Iknar je gay wrote:Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:
bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...
2016-11-17
Zato što ustašoidima i balijama su svi antifašisti četnici i udbaši,dok s druge strane kod Srba oni svoje antifašiste nazivaju ustašama a druga Tita crvenim ustašom.jastreb wrote:Inače Govinda je do nedavno (dok me nije malo bolje upoznao) također mislio da sam i ja Srbin,pa me čak i nazivao četnjakom.Iknar je gay wrote:Laprdaš.Jastreb ti može garantirat da sam hrvatski antifašist a ne četnički Srbin.govinda wrote:I sta ima na Terazijama?Iknar je gay wrote:Vidiš da ni ti ne čitaš s razumjevanjem.Ja nisam stao iza ove tužbe,niti je podupirem.Moja kritika ide na račun hrvatskih ustašoida koji se sad pozivaju na ZAVNOH kada im to odgovara a kad mi tvrdimo da je Hrvatska pravni sljednik ZAVNOHa,onda oni tvrde da smo komunjare i udbaši.govinda wrote:
bogami, ti si cetnik.....ni jedan pravi antifasista nece stati iza ove moronske tuzbe...sad sto si ti glup kao i braca ti preko drine pa antifasizam je kod vas jednako cetnistvo to je vasa glupost...
2015-07-23
maggie13 wrote:Reptil vas zeza :D
Hordak zapravo nije nikome zanimljiv.
Guest- Guest
Ja sam kao Zagor.govinda wrote:
Pa kad u posljednje vrijeme nisi branio srbalje..a da naginjes na prekodrinsku stranu naginjes...to sam ti rekao i prije i kazem ti evo i sad...
Znači ako su Srbi oni koji su tlačeni,ja sam na njihovoj strani. A ako oni divljaju i tlače,unda sam na strani onih koje oni tlače i muče.
Mada ne možemo naravno sve Srbe umetati u isti koš.
2014-04-22
jastreb wrote:Inače Govinda je do nedavno (dok me nije malo bolje upoznao) također mislio da sam i ja Srbin,
Tko zna zašto.
Guest- Guest
,,polutan'' je čisto rasistički i šovinistički izraz,no kod vas islamofašista je to uobičajeni vokabular kao i kod ustaško-četničkih kolega.Vi ste svi ista sorta,ponosite se svojim etno-plemenskim zajednicama,kao da je to nešto čime se trebata ponosit.Mislim,otić negdje u Europu i predstavit se kao Srbin,Hrvat ili još jadnije Bosanac a tek musliman,nije nikakva čast,naprotiv,jadno.govinda wrote:De, polutan, odjebi od mene...stvarno mislis da niko ne vidi da iza tvog navodnog antifasizma ne lezi zapravo velikosprski fasizam? Hajde ti lagano "teši" svoju bracu cetnike, previj im rane, danas su dobili samara za sljedece dvije godine...Iknar je gay wrote:Pa šta onda kmečite za Srbrenicu koji kiki.Kada ste vi to isto činili Srbima prije 70 god. onda je bilo ok. a kada su se Srbi malo namirili 90tih.onda kmečite za genocid.Kako ste posijali tako ste i požnjeli.govinda wrote:Nesto me zaboli kiki sta ti jesi i sta nisi zaboravio...Iknar je gay wrote:Dobro veče.Nemoj mislit da sam zaboravio i vaše ustaške bezobrazluke koje ste počinili kao pavelićevo cvijeće.govinda wrote:
Dobro vece, advokat....
2015-07-23
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Similar topics
» Dominion od Fox Newsa traži 1.6 milijardi dolara odštete.
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
Page 26 of 33