Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 20 of 45
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
M ove mrsave, cim su vidjele da ima frajera kojima se debele svidjaju o'ma zatrolale temu :)))Leviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
deda wrote:epikur37 wrote:
Za brak i obitelj se dobro izabere osoba,koja ti se sviđa ali zrela i kompatibilna za statiku rekao bi diagram:)
Ti si još mlad i uz to neurotičan...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
Moram priznati da to ni ja ne razumijem. Kao što sam već rekao, nije ovdje riječ o vođenju oružane borbe drugim sredstvima.
Neve wrote:zašto bi bilo loše npr. kad muškarac kojem nikad nije bilo stalo ni do jedne, naiđe na pravu ženu oko koje će se potruditi, pokazati emocije i da mu je stalo, pa će imati i to iskustvo? :/
Nema ništa loše u tome, dapače, no određena razumna doza prihvaćanja partnera onakav kakav jeste ipak mora postojati. Što ne znači da nije dobro potruditi se i unijeti neka poboljšanja, a svakako barem pokazati nekakav trud. Mislim, nije nepoznato kako niti jedna žena ne voli da joj partner neprestano praVI nered po stambenom prostoru i onda očekuje da ga ona poput robot-usisavača neprestano prati i čisti iza njega. I onda još drami na prigovaranja u tom smislu. Što je previše, ipak je previše, makar i s maslom.
Last edited by speare_shaker on Sun 12 Mar - 23:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..a kak je lijepo sve poceloLeviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
Guest- Guest
epikur37 wrote:
ja se mogu samo zaljubiti u djelo svojih ruku, u ono što ja stvorim po mojoj mjeri
https://en.wikipedia.org/wiki/Pygmalion_(mythology)
Guest- Guest
seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
umjesto o treniranju, dijeti, katabolizmu prica se o svemu i svacemu
dijagram-
2015-08-09
deda wrote:epikur37 wrote:
ja se mogu samo zaljubiti u djelo svojih ruku, u ono što ja stvorim po mojoj mjeri
https://en.wikipedia.org/wiki/Pygmalion_(mythology)
prije nego sam pročitao link baš sam mislio poslati ti pigmaliona :)
Kaj god, poseban si slučaj...
2015-08-06
jebate, ja pogledao 5 epizoda kineske sapunice a vis jos na debelima :D
Ja sam savrsen i necu da se mijenjam. Onu s kojom sam necu da mijenjam jer je zelim upravo onakvu kakva jeste. A koja hoce da me mijenja je usla u vezu neiskreno i sjebana je u glavi i takva mi ne treba u zvitou. Vrlo jednostavno. Moj stav o tome.l I necu ga promijeniti.Neve wrote:ne razumijem zašto su svi tako 'ljubomorni' oko samih sebe i skaču na bilo kakve promjeneepikur37 wrote:Ne bih mogao živjeti s osobom koja ima potrebu da me promijeni, ta bi ekspresno izletila iz mog žibota...s druge strane isto se ponašam i prema partnerici.
nisu sve promjene loše, nismo savršeni i tko kaže da nas neka promjena koju prihvatimo ne unaprjeđuje?
zašto bi bilo loše npr. kad muškarac kojem nikad nije bilo stalo ni do jedne, naiđe na pravu ženu oko koje će se potruditi, pokazati emocije i da mu je stalo, pa će imati i to iskustvo? :/
2016-11-17
pismejker wrote:jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..
Ne pravi karakteri nego najgori dijelovi njihove osobnosti.
Guest- Guest
Mislimo u sustini na isto,mozda sam kriv termin koristio..uglavnom da..speare_shaker wrote:pismejker wrote:jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..
Ne pravi karakteri nego najgori dijelovi njihove osobnosti.
Guest- Guest
govinda wrote:Ja sam savrsen i necu da se mijenjam. Onu s kojom sam necu da mijenjam jer je zelim upravo onakvu kakva jeste. A koja hoce da me mijenja je usla u vezu neiskreno i sjebana je u glavi i takva mi ne treba u zvitou. Vrlo jednostavno. Moj stav o tome.l I necu ga promijeniti.Neve wrote:ne razumijem zašto su svi tako 'ljubomorni' oko samih sebe i skaču na bilo kakve promjeneepikur37 wrote:Ne bih mogao živjeti s osobom koja ima potrebu da me promijeni, ta bi ekspresno izletila iz mog žibota...s druge strane isto se ponašam i prema partnerici.
nisu sve promjene loše, nismo savršeni i tko kaže da nas neka promjena koju prihvatimo ne unaprjeđuje?
zašto bi bilo loše npr. kad muškarac kojem nikad nije bilo stalo ni do jedne, naiđe na pravu ženu oko koje će se potruditi, pokazati emocije i da mu je stalo, pa će imati i to iskustvo? :/
Guest- Guest
eto, vidi se 'ko zna..to je realnost, nista tragicno..naprotiv, ima svoje drazi i zivotnost ;-)Leviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
2014-04-12
ti znaš, jebote.pismejker wrote:jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..a kak je lijepo sve poceloLeviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
djeca su tvoja uvijek.
odgovornost tebe prema djetetu je uvijek.
žene su tu majke i roditeljice.
2014-12-30
;Pdijagram wrote:seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?maggie13 wrote:smuga kad se treba priznat pogreska, ha?! @_@govinda wrote:Mah, bljezgarije i bezvezarije...
:D
2016-11-17
Neve wrote:ne razumijem zašto su svi tako 'ljubomorni' oko samih sebe i skaču na bilo kakve promjeneepikur37 wrote:Ne bih mogao živjeti s osobom koja ima potrebu da me promijeni, ta bi ekspresno izletila iz mog žibota...s druge strane isto se ponašam i prema partnerici.
Emocije su preduvjet normalne veze.
Ljudi u vezi jedno na drugo djeluju i ta promjena je normalna i osmotska rekao bih...čak i ne primijetimo kako s evremenom prožimamo i stapamo.
Ovdje se govorilo o nametanju, a to je ipak druga priča koja ide na posesivnost i neurotični sado-mazo odnos...koji je stranputica.
2015-08-06
deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
dijagram-
2015-08-09
ne trebaju biti djeca moja,da vidim,kako se u nekim razvodima brutalno koristila od strane "roditelja",da bi se namakao neki osobni interes..veber wrote:ti znaš, jebote.pismejker wrote:jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..a kak je lijepo sve poceloLeviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
djeca su tvoja uvijek.
odgovornost tebe prema djetetu je uvijek.
žene su tu majke i roditeljice.
ostalo..blago zenama sa tobom...dobar si za iskoristiti..a za te zene si ti jedan korisni tutlek,i nis drugo..
Guest- Guest
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru