Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 23 of 45
Page 23 of 45 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 34 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
uumaggie13 wrote:shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
levi je metuzalemcina odavno iako se mogu prodat bar za 3 mjeseca mladjeg :D
nema sarmera do baustelskog zviždaca 8->>Leviathan2 wrote:vecina ekipe je mislila da mi je zenska i bilo je ono, jel baustelcino gadna, na koju shemu si copio taki komad i te spike, reko dojdite na baustelu malo vjezbat sharmerske tehnike pa budete i vi, :Dmaggie13 wrote:nadam se da si je i pohvalio ;-)Leviathan2 wrote:ma ja, jedna frendica koju nisam vidio 12 godina, znaci sad ima 50, izgledala je ko grom sa 38 , istina da je bila u pokretu non stop al za razliku od svojih kolegica koje su bile mahom mladje izgledala je ko dasak proljecamaggie13 wrote:38 :D
2014-04-12
Citao sam ga.. obican covjek protiv sistema...tako ga ja vidim...speare_shaker wrote:govinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...
Čitao Jaroslava Hašeka?
2016-11-17
Fromm je to zvao bjekstvom od slobode ja bih rekao povratkom životu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
haha, ima raznih "ukusa" :-S :Ddijagram wrote:Ma da, najbolje su tete od 68-79maggie13 wrote:shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
2014-04-12
me. poslije im se slomi buntovnicki duh jer je pritisak sistema oko prevelikepikur37 wrote:speare_shaker wrote:deda wrote:djeca onda ponavljaju teorije i mantru uzimajući ih zdravo za gotovo bez promišljanja
Kad malo poodrastu onda gotovo sve obrnu za 180 stupnjeva.
Da al poslije se sve opet slegne na tradicionalni obrazac, manje ili više.
Pobuna protiv autoriteta (roditelja, škole, crkve) normalan je proces, pače neophodan da bi mladi čovjek se odvojio i osvijestio sebe.
Poslije se iskustvom i životom ponovno slaže na vrijednosti koje su provjerene i u principu životne.
:Pmaggie13 wrote:nema sarmera do baustelskog zviždaca 8->>Leviathan2 wrote:vecina ekipe je mislila da mi je zenska i bilo je ono, jel baustelcino gadna, na koju shemu si copio taki komad i te spike, reko dojdite na baustelu malo vjezbat sharmerske tehnike pa budete i vi, :Dmaggie13 wrote:nadam se da si je i pohvalio ;-)Leviathan2 wrote:ma ja, jedna frendica koju nisam vidio 12 godina, znaci sad ima 50, izgledala je ko grom sa 38 , istina da je bila u pokretu non stop al za razliku od svojih kolegica koje su bile mahom mladje izgledala je ko dasak proljecamaggie13 wrote:38 :D
levi je metuzalemcina odavno iako se mogu prodat bar za 3 mjeseca mladjeg :D
NE sumnjam..takav duh pomlađuje..:P
2014-04-12
govinda wrote:Citao sam ga.. obican covjek protiv sistema...tako ga ja vidim...speare_shaker wrote:govinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...
Čitao Jaroslava Hašeka?
Švejk je zakon, imao sam dva žuta svezka iz šibenske knjižnice s originalnim ilustracijama...zbog njega sam inače strašan prvi svjewtski rat doživio komično i originalno :)
2015-08-06
a ti izlazis u staracki dom? Lude zabave tamo? Vatromet strasti?dijagram wrote:Ma da, najbolje su tete od 68-79maggie13 wrote:shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
2016-11-17
evo ako netko hoce gledat kinesku sapunicu
https://www.viki.com/tv/31505c-border-town-prodigal
https://www.viki.com/tv/31505c-border-town-prodigal
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ejs, bas nisi gledala Sulju i njegovu Hurem? :)maggie13 wrote:Hvala, ne volim ni turske :D
2016-11-17
to je povijesna serija dijelom..jesam :-)govinda wrote:ejs, bas nisi gledala Sulju i njegovu Hurem? :)maggie13 wrote:Hvala, ne volim ni turske :D
2014-04-12
Kakogod,sa mislju o guzatim i dudatim curama,odlazim u krevet..anemicne,rahiticne,bezsise,bezguze nisu san muskaraca..
Guest- Guest
epikur37 wrote:Da al poslije se sve opet slegne na tradicionalni obrazac, manje ili više.speare_shaker wrote:Kad malo poodrastu onda gotovo sve obrnu za 180 stupnjeva.deda wrote:djeca onda ponavljaju teorije i mantru uzimajući ih zdravo za gotovo bez promišljanja
Pobuna protiv autoriteta (roditelja, škole, crkve) normalan je proces, pače neophodan da bi mladi čovjek se odvojio i osvijestio sebe.
Poslije se iskustvom i životom ponovno slaže na vrijednosti koje su provjerene i u principu životne.
vjeruješ da ljudi imaju slobodnu volju?
Guest- Guest
Da, svi smo je gledali zbog tog historijskog aspekta :) mada ima netacnosti sto se tice oblacenja haremskih robinja i sultanija....maggie13 wrote:to je povijesna serija dijelom..jesam :-)govinda wrote:ejs, bas nisi gledala Sulju i njegovu Hurem? :)maggie13 wrote:Hvala, ne volim ni turske :D
2016-11-17
deda wrote:epikur37 wrote:Da al poslije se sve opet slegne na tradicionalni obrazac, manje ili više.speare_shaker wrote:Kad malo poodrastu onda gotovo sve obrnu za 180 stupnjeva.deda wrote:djeca onda ponavljaju teorije i mantru uzimajući ih zdravo za gotovo bez promišljanja
vjeruješ da ljudi imaju slobodnu volju?
Da u zadatim okolnostima.
Naime, ne možemo odvojiti čovjeka u vakuum, on je stalno u interakciji sa sredinom ona ga prožima samim tim je dio njega i njegovog subjektiviteta.
2015-08-06
Evo ova dva filozofa pocela....
2016-11-17
to sam i sama pomislila..kao i u odnosima, pravilima ponasanja, etc..govinda wrote:Da, svi smo je gledali zbog tog historijskog aspekta :) mada ima netacnosti sto se tice oblacenja haremskih robinja i sultanija....maggie13 wrote:to je povijesna serija dijelom..jesam :-)govinda wrote:ejs, bas nisi gledala Sulju i njegovu Hurem? :)maggie13 wrote:Hvala, ne volim ni turske :D
Inace, obozavam te povijesne kostime, ambijente..
2014-04-12
Sloboda koju ti deda pretpostavljaš je apsolutna, a to je nije ostvarivo ljudima jer su ljudi relativna bića, takva je i njihova sloboda. Apsolutnu slobodu može imati samo apsolut, bitak.
2015-08-06
Page 23 of 45 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 34 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina