Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 22 of 45
Page 22 of 45 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
:Ddijagram wrote:smij se ti caci svomemaggie13 wrote:ha, sto je ovo?!Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:
;P
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
a teranje da pravi burek i to ;D
Ja mislila da ce osmijeh biti dovoljan :-D
reklo bi u nasem kotaru:)
Evo, je li dovoljno sirok, braco?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kakva dijeta covjece dragi, djeta je za budale, naravno i ozderavanjedijagram wrote:nista burek, dijeta,vidi sto je tema:)Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:
seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijek
umjesto o treniranju, dijeti, katabolizmu prica se o svemu i svacemu
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
a teranje da pravi burek i to ;D
kak je rekla valerija, ja na poslu gledam cure , jed cupseve jer su na dijeti i nikak da skinu kile a uvijek gladne, ja se najedem za rucak kak spada i niti mi ne pada na pamet dijeta cipsevi ili nesto gricnut u medjuvremenu, i vid linije sa 38, nigdje celulita ni speka
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
epikur37 wrote:Može se i iz toga povlačiti no kad sam već u psihoanalizi.deda wrote:ili kako je rekao Isus, ljubi druge kao što ljubiš samog sebeepikur37 wrote:
Jak ego je zdrav
ljudi koji ne vole sebe mrze i druge
Zdrav, jak ego i snažni mehanizmi obrane su jamac zdravlja.
Dočim pad u narcizam je već patologija...
Otud mi dođe žao kad čujem studentariju kako pričaju da je ego neprijatelj samoostvarenja:)
tu je aben djelomično u pravu, obrazovne institucije, vjeronauk..., uništavaju autentičnost pojedinca, djeca onda ponavljaju teorije i mantru uzimajući ih zdravo za gotovo bez promišljanja
Guest- Guest
govinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...
Čitao Jaroslava Hašeka?
Guest- Guest
sto znaci biti lud a sto znaci normalangovinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...maggie13 wrote:javi se kad se prestanes pravit lud :Dgovinda wrote:Ja nekoga optuzio? Kad?maggie13 wrote:trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :Dgovinda wrote:
Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?
I ispricat se za ocito lazno optuzivanje.
B-)
2016-11-17
moze, ja kad radim svojim tempom mogu jesti sto god hocu, koliko god hocu i kad hocu, i svejedno vremenom upadnem u katabolicno stanje:)deda wrote:dijagram wrote:
nista burek, dijeta,vidi sto je tema:)
dobro da ste spomenuli burek, idem pojesti 2 da dokažem kaji kako se može i to jesti iza 10 navečer bez posljedica
to ti je kada radni dan traje i do 14 sati teskog rada uz zestoki tempo.
dijagram-
2015-08-09
deda wrote:dobro da ste spomenuli burek, idem pojesti 2 da dokažem kaji kako se može i to jesti iza 10 navečer bez posljedica
Nije dovoljno jednom. Radi to svake večeri barem mjesec dana pa ćeš vidjeti... promjena.
Guest- Guest
govinda wrote:sta citao, sa njim vojsku sluzio :))))speare_shaker wrote:govinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...
Čitao Jaroslava Hašeka?
:D
Guest- Guest
ma ja, jedna frendica koju nisam vidio 12 godina, znaci sad ima 50, izgledala je ko grom sa 38 , istina da je bila u pokretu non stop al za razliku od svojih kolegica koje su bile mahom mladje izgledala je ko dasak proljecamaggie13 wrote:38 :D
Guest- Guest
U mom slucaju znaci da uvijek plivam uzvodno protiv jake struje iako znam da gore nema nista....Leviathan2 wrote:sto znaci biti lud a sto znaci normalangovinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...maggie13 wrote:javi se kad se prestanes pravit lud :Dgovinda wrote:Ja nekoga optuzio? Kad?maggie13 wrote:
trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :D
I ispricat se za ocito lazno optuzivanje.
B-)
2016-11-17
nadam se da si je i pohvalio ;-)Leviathan2 wrote:ma ja, jedna frendica koju nisam vidio 12 godina, znaci sad ima 50, izgledala je ko grom sa 38 , istina da je bila u pokretu non stop al za razliku od svojih kolegica koje su bile mahom mladje izgledala je ko dasak proljecamaggie13 wrote:38 :D
2014-04-12
Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
2016-11-17
shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
2014-04-12
vecina ekipe je mislila da mi je zenska i bilo je ono, jel baustelcino gadna, na koju shemu si copio taki komad i te spike, reko dojdite na baustelu malo vjezbat sharmerske tehnike pa budete i vi, :Dmaggie13 wrote:nadam se da si je i pohvalio ;-)Leviathan2 wrote:ma ja, jedna frendica koju nisam vidio 12 godina, znaci sad ima 50, izgledala je ko grom sa 38 , istina da je bila u pokretu non stop al za razliku od svojih kolegica koje su bile mahom mladje izgledala je ko dasak proljecamaggie13 wrote:38 :D
Ma da, najbolje su tete od 68-79maggie13 wrote:shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
dijagram-
2015-08-09
speare_shaker wrote:deda wrote:djeca onda ponavljaju teorije i mantru uzimajući ih zdravo za gotovo bez promišljanja
Kad malo poodrastu onda gotovo sve obrnu za 180 stupnjeva.
Da al poslije se sve opet slegne na tradicionalni obrazac, manje ili više.
Pobuna protiv autoriteta (roditelja, škole, crkve) normalan je proces, pače neophodan da bi mladi čovjek se odvojio i osvijestio sebe.
Poslije se iskustvom i životom ponovno slaže na vrijednosti koje su provjerene i u principu životne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uumaggie13 wrote:shvatila sam da je levi rekao kako on ima toliko :Dgovinda wrote:Najboje godine za zenu...od 38 do 45 je zena u svom zenitu u svemu...maggie13 wrote:38 :D
Od 35-50, ipak ;-)
levi je metuzalemcina odavno iako se mogu prodat bar za 3 mjeseca mladjeg :D
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
Page 22 of 45