Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 34 of 45
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
naravno, slika ide cim stigne :)Noor wrote:govinda wrote:Hej, da se pohvalim, dobijam belgijskog ovcara uskoro :)))maggie13 wrote:Ha ha..jos norka spominje novu robu..sumnjivi su :D
joj, što su dobri ti belgijaneri
ima jedan kod mene u susjedstvu, pa ga često viđam :)
kad dođe, daj da vidimo tu slatku malu crnu njuškicu
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
da, pogledala sam..krupan pas..lijep..govinda wrote:aha, odlican njuh, prijatelj mi ima jednog belgijskog koji je otkrivao mine..stavicu sliku ovog svog kad mi stigne a sad evo slika kako rasa izgledamaggie13 wrote:dobar njuh, ha?! :Dgovinda wrote:Hej, da se pohvalim, dobijam belgijskog ovcara uskoro :)))maggie13 wrote:Ha ha..jos norka spominje novu robu..sumnjivi su :D
Stavi sliku te vrste..:-)
I dobre osobine ima..cekamo slikicu ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
govinda wrote:naravno, slika ide cim stigne :)Noor wrote:govinda wrote:Hej, da se pohvalim, dobijam belgijskog ovcara uskoro :)))maggie13 wrote:Ha ha..jos norka spominje novu robu..sumnjivi su :D
jel ti to bude prvi pas? :)
Guest- Guest
Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuliNoor wrote:baš tako, jebo logaritme, al računaj ih ti samo ako te to veseliOh_Femder wrote:Ma jašta, jebo logaritme, glavno da je štikla za nazut na glavu ;PNoor wrote:a i ti se marc bakčeš sa inače životno važnim stvarima ...moš mislit, logaritmimarcellus wrote:evo saću... imaš još i muzičku želju da ti nešto odsviram? logb (x*y) čisto po logici stvariOh_Femder wrote:
Ajde dobro da te vidim, kad je već, kao što veliš, neš majci muke...
logb (x) + logb (y) = ?
Jednostavnije ne može.
a što se tiče štikle...više koristi nego od tvojih logaritama
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ma jašta, jebo logaritme, glavno da je štikla za nazut na glavu ;PNoor wrote:
a i ti se marc bakčeš sa inače životno važnim stvarima ...moš mislit, logaritmi
ljudima ne ide zbrajanje i oduzimanje a ti bi da logaritmiraju
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuliNoor wrote:baš tako, jebo logaritme, al računaj ih ti samo ako te to veseliOh_Femder wrote:Ma jašta, jebo logaritme, glavno da je štikla za nazut na glavu ;PNoor wrote:a i ti se marc bakčeš sa inače životno važnim stvarima ...moš mislit, logaritmimarcellus wrote:
evo saću... imaš još i muzičku želju da ti nešto odsviram? logb (x*y) čisto po logici stvari
logaritam, aj odjebi
Guest- Guest
Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuliNoor wrote:baš tako, jebo logaritme, al računaj ih ti samo ako te to veseliOh_Femder wrote:Ma jašta, jebo logaritme, glavno da je štikla za nazut na glavu ;PNoor wrote:
a i ti se marc bakčeš sa inače životno važnim stvarima ...moš mislit, logaritmi
logaritam, aj odjebi
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuliNoor wrote:baš tako, jebo logaritme, al računaj ih ti samo ako te to veseliOh_Femder wrote:
Ma jašta, jebo logaritme, glavno da je štikla za nazut na glavu ;P
logaritam, aj odjebi
a što je bilo objesno? konstatacija da su logaritmi bez veze? čemu i kome služe? kaj si ti, prof matematike, pa ti ego krvari...ha?
Guest- Guest
Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuliNoor wrote:
baš tako, jebo logaritme, al računaj ih ti samo ako te to veseli
logaritam, aj odjebi
a što je bilo objesno? konstatacija da su logaritmi bez veze? čemu i kome služe? kaj si ti, prof matematike, pa ti ego krvari...ha?
2016-11-08
:)Oh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:Oh_Femder wrote:
Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuli
logaritam, aj odjebi
ma, ok...svi smo ih učili u školi, ali zanima me tko ih koristi i gdje?! gdje ih ti koristiš, daj reci :))
idem decu skinut s cice, stavit spat i promiješat grah pa se vratim..ti piši
Guest- Guest
Naravno da nije..imao sam jednu kuju, mjesanku, izbacio je neki lik iz auta, bila stene od par mjeseci i ja je nasao i donio kuci, bila je kod mene 12 godina...prije nje sam imao dobermana ali sam ga dao uspavati, bio lud totalno...kad je poceo napadati sve oko sebe nije bilo druge...Noor wrote:govinda wrote:naravno, slika ide cim stigne :)Noor wrote:govinda wrote:Hej, da se pohvalim, dobijam belgijskog ovcara uskoro :)))maggie13 wrote:Ha ha..jos norka spominje novu robu..sumnjivi su :D
2016-11-17
ja samo na jednoj stvariNoor wrote::)Oh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:
logaritam, aj odjebi
ma, ok...svi smo ih učili u školi, ali zanima me tko ih koristi i gdje?! gdje ih ti koristiš, daj reci :))
korekcija koeficijenta tlaka vjetra za povrsine manje od 10m2 i vece od 1m2
dijagram-
2015-08-09
naravno da si prop'o kad si svirao po logaritmima umjesto po akordima :pOh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:Oh_Femder wrote:
Ma jašta..., nego se ti prifati kuhače, šircla, dojenja dječurlije i lizanja oltara, kao što ti i priliči po znamenitoj 3K formuli
logaritam, aj odjebi
2016-11-17
a ako je površina manja od 1m2?dijagram wrote:ja samo na jednoj stvariNoor wrote::)Oh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:
Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!
Guest- Guest
za kujicu baš lijepo od tebe, plemenito...a doberman :((..što rećigovinda wrote:Naravno da nije..imao sam jednu kuju, mjesanku, izbacio je neki lik iz auta, bila stene od par mjeseci i ja je nasao i donio kuci, bila je kod mene 12 godina...prije nje sam imao dobermana ali sam ga dao uspavati, bio lud totalno...kad je poceo napadati sve oko sebe nije bilo druge...Noor wrote:govinda wrote:naravno, slika ide cim stigne :)Noor wrote:govinda wrote:
Hej, da se pohvalim, dobijam belgijskog ovcara uskoro :)))
ovo malo od 2 mjeseca pazi ko oko u glavi
Guest- Guest
mislis, nesto mko kucica za kajinog civavu?Noor wrote:a ako je površina manja od 1m2?dijagram wrote:ja samo na jednoj stvariNoor wrote::)Oh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:
onda koeficijent za 1 m2
ovo izmedju se interpolira ali uz pomoc logaritma
dijagram-
2015-08-09
ubit ce te..ti bi psica u kucicu..prije bi ti zavrsio tamo, hehedijagram wrote:mislis, nesto mko kucica za kajinog civavu?Noor wrote:a ako je površina manja od 1m2?dijagram wrote:ja samo na jednoj stvariNoor wrote::)Oh_Femder wrote:
Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :D
onda koeficijent za 1 m2
2014-04-12
U prirodnoj i pitagorejskoj intonaciji frekvencije svih glazbenih intervala su cjelobrojni odnosi (oktava: 2/1, kvinta: 3/2, terca: 5/3 ....itd). U temperiranoj skali koja se koristi na klavijaturi jedino je oktava točno 2/1, a svi ostali intervali se izražavaju logaritmima.Noor wrote::)Oh_Femder wrote:Bez logaritama bi ti sad krpala obojke uz lojanicu u sojenici. A profesor matematike da sam, ma jok, ni izdaleka. Samo propali muzičar :DNoor wrote:Oh_Femder wrote:Kinder, Küche, Kirche....pa da vidiš kako ti takav regimen izbije obijesne bubice iz glave ;P Ili košto bi reko tvoj voljeni Čramp: - Keep them barefoot and pregnant!Noor wrote:
logaritam, aj odjebi
Da ni ne govorim o tome da bi se bez logaritama ti danas preko FB-a dopisivala dimnim signalima.
nece, kaja mi je nesto ko i timaggie13 wrote:ubit ce te..ti bi psica u kucicu..prije bi ti zavrsio tamo, hehedijagram wrote:mislis, nesto mko kucica za kajinog civavu?Noor wrote:a ako je površina manja od 1m2?dijagram wrote:ja samo na jednoj stvariNoor wrote:
:)
onda koeficijent za 1 m2
sve ce mi oprostiti kao i ja njoj
dijagram-
2015-08-09
naravno, osim kad se u peseka diras,:0)dijagram wrote:nece, kaja mi je nesto ko i timaggie13 wrote:ubit ce te..ti bi psica u kucicu..prije bi ti zavrsio tamo, hehedijagram wrote:mislis, nesto mko kucica za kajinog civavu?Noor wrote:a ako je površina manja od 1m2?dijagram wrote:
ja samo na jednoj stvari
onda koeficijent za 1 m2
sve ce mi oprostiti kao i ja njoj
2014-04-12
Ma ima ja njega da istreniram da otkriva robu :)) svu cu drogu po komsiluku da im oduzmem :)))Noor wrote:
ovo malo od 2 mjeseca pazi ko oko u glavi
2016-11-17
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina