Turska revolucija u Nizozemskoj
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Turska revolucija u Nizozemskoj
Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;Pgovinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
E e upravo tako...reklo bi se,malecak i potih narod,ali vidio si na videju..ne jebe ih puno da psa nahuškaju na Kozojebe..Drugog nacina i nema..Turci su hrabri kad su u pitanju plahi narodi,poput Svabija.Evo ovih dana sam i Khozojebima nekim arapskim objasnio da Svabi nisu njihov problem,nego svi ostali narodi Europe,a kad je jedan dileja,nakon sto sam ga poslao u klub Plavi,da bari cure balkanaca,bio od jednog lika doslovno zdrobljen,drugi su Khozojebi uvukli roge...Pinochet wrote:nizozemci su najluđi od svih germanskih naroda, iman frenda nizozemca, i to je ekipa od svih germana koji su onako najdivljiji i najagresivniji, nisu uškopljeni kao švabe ili šveđanipismejker wrote:Inace,Nizozemci djeluju mirnijii pitomijji od Svabija,ali su puno opakiji i laksi na okidacu..
Guest- Guest
Za mene vjera nije budalastina a licno ste mi isti, i radikalni muslimani i vi radikalni ateisti...isti mentalni sklop sa niskim procentom IQ...Oh_Femder wrote:Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;Pgovinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
2016-11-17
A Saff koji citirate ovdje je vehabijsko glasilo... i naravno, vrlo je objektivno glasilo :)))
2016-11-17
Ateizam je religija, a religije ne pušim. Dok si ti oblizuješ prst kojim si netom čeprkao po šupku, ja ću uživati u svom niskom IQ-u ;Pgovinda wrote:Za mene vjera nije budalastina a licno ste mi isti, i radikalni muslimani i vi radikalni ateisti...isti mentalni sklop sa niskim procentom IQ...Oh_Femder wrote:Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;Pgovinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
2016-11-08
.
I ti sasd uvjeren da si mene uvrijedio? Nisi, samo si pokazao svima koliki si glupson. Odjebi sad.Oh_Femder wrote:Ateizam je religija, a religije ne pušim. Dok si ti oblizuješ prst kojim si netom čeprkao po šupku, ja ću uživati u svom niskom IQ-u ;Pgovinda wrote:Za mene vjera nije budalastina a licno ste mi isti, i radikalni muslimani i vi radikalni ateisti...isti mentalni sklop sa niskim procentom IQ...Oh_Femder wrote:Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;Pgovinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
2016-11-17
govinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
i ako ste, fakticki, sebe poistovetili sa okupatorima, turcima
nasi stari su verovali da cete biti okrenuti sopstvenim korenima
zato ste tu gde jeste
da cete zaboraviti na turke
Guest- Guest
Pizzon, nalijevo krug i odjebi. Dosta mi je vas prekodinskih pedera...pizzon wrote:govinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
zato ste tu gde jeste
2016-11-17
ja ti lepo kazem istinu,govinda wrote:Pizzon, nalijevo krug i odjebi. Dosta mi je vas prekodinskih pedera...pizzon wrote:govinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
zato ste tu gde jeste
to je to, ti mozes du jutra da negiras
Guest- Guest
Imaju dobre odnose vec stoljecima i sad buka, obje strane zadovoljne postignutim, Nizozemci pokazali svoju ostru protestansku stranu, a Turci bjeze od Europe koja ih nikad nije ni zeljela, sve ovce na broju
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
https://www.rt.com/news/380385-erdogan-says-netherlands-will-pay-price/
Erdo se prijeti opasno, opet ezani, kanibali i tekbrije pozivaju raju
Erdo se prijeti opasno, opet ezani, kanibali i tekbrije pozivaju raju
Kermit-
2014-04-17
Dobro vlada se boji wildersa inace bi turčini mahali sabljama i kenjali po holandskoj princezi
Kermit-
2014-04-17
Jl i vl nemaju uopce na naslovnici erdu i nizozemce hehe neki homici, saucha i sport
Kermit-
2014-04-17
Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
2016-11-17
Normalno ...idu mi na kuraz ta dvostruka mjerila ....da je rijec o ruskom ambasadaru Srbi bi se propeli na stražnje noge ....ma mrš.govinda wrote:Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nizozemci su odjebali kozojebe po slovu i nizozemskog i EU zakona. Uostalom i svatko normalan bi otkantao huligana koji mu se dođe kurčiti u njegovoj vlastitoj kući. Kao što je i Aboutaleb rekao: - Ako ti se ovdje ne sviđa, odjebi iz Nizozemske.govinda wrote:Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
holand. -moj izbor,
vrhunski organizovana drzava,
za tursko je space shuttle
vrhunski organizovana drzava,
za tursko je space shuttle
Guest- Guest
Cuo ikad za pojam diplomatska putovnica ?Oh_Femder wrote:Nizozemci su odjebali kozojebe po slovu i nizozemskog i EU zakona. Uostalom i svatko normalan bi otkantao huligana koji mu se dođe kurčiti u njegovoj vlastitoj kući. Kao što je i Aboutaleb rekao: - Ako ti se ovdje ne sviđa, odjebi iz Nizozemske.govinda wrote:Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
Nezakonito su im zabranili kretanje.
Mogli su im zabranit skup kao takav al ne i ovo šta su napravili jer nema povoda ...ljudi ulaze u državu , diplomatski pasoš , nema nikakvog prekršaja ...a ovi ih vratili.
CISTO KRŠENJE BEČKE KONVENKCIJE.
2014-04-11
Nisu. 100% su ih po PS-u odjebali, i Nizozemskom i EU unije. Informiraj se malo i obrazuj.RayMabus wrote:Cuo ikad za pojam diplomatska putovnica ?Oh_Femder wrote:Nizozemci su odjebali kozojebe po slovu i nizozemskog i EU zakona. Uostalom i svatko normalan bi otkantao huligana koji mu se dođe kurčiti u njegovoj vlastitoj kući. Kao što je i Aboutaleb rekao: - Ako ti se ovdje ne sviđa, odjebi iz Nizozemske.govinda wrote:Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
2016-11-08
Znaci ona ministrica nema pravo uc u Nizozemsku jer ...šta ?Oh_Femder wrote:Nisu. 100% su ih po PS-u odjebali, i Nizozemskom i EU unije. Informiraj se malo i obrazuj.RayMabus wrote:Cuo ikad za pojam diplomatska putovnica ?Oh_Femder wrote:Nizozemci su odjebali kozojebe po slovu i nizozemskog i EU zakona. Uostalom i svatko normalan bi otkantao huligana koji mu se dođe kurčiti u njegovoj vlastitoj kući. Kao što je i Aboutaleb rekao: - Ako ti se ovdje ne sviđa, odjebi iz Nizozemske.govinda wrote:Hm, kad bi srbija hrvatskom ministru zabranila da udje u hrvatski konzulat u Srbiji ovdje bi se digla kuknjava do neba. Holandjani jesu svojim postupkom prekrsili pravila diplomatskog ponasanja i konvencije o tome. I naravno da je normalna reakcija da se zabrani povratak holandksog ambasadora u Tursku.
Pa sine misli osoba s diplomatskim pasošem ulazi , ništa nenajavljuje ....i ti je izbaciš.
Sad mi reci ZAŠTO ?
2014-04-11
Ministrica porodice i socijalne politike Republike Turske Fatma Betul Sayan Kaya izjavila je kako međunarodna zajednica treba osuditi skandalozni potez holandske vlasti prema turskim zvaničnicima, novinarima i civilima.
"Mislim da su i svi savjesni i solidarni političari na Zapadu sinoć vidjeli i u sebi osudili ponašanje holandskih vlasti, a smatramo i da te osude trebaju na glas izgovoriti. To nepoštivanje diplomatskih ili bilo kojih uzusa treba generalno osuditi cijela međunarodna zajednica i svijet", poručila je danas ministrica Kaya u Istanbulu.
Holandske vlasti su spriječile jučer ministra vanjskih poslova Turske Mevluta Cavusoglua i ministricu porodice i socijalne politike te zemlje Kayu u njihovoj posjeti diplomatskim predstavništvima Turske u toj zemlji i sastajanju sa turskom zajednicom u Holandiji.
"Mislim da su i svi savjesni i solidarni političari na Zapadu sinoć vidjeli i u sebi osudili ponašanje holandskih vlasti, a smatramo i da te osude trebaju na glas izgovoriti. To nepoštivanje diplomatskih ili bilo kojih uzusa treba generalno osuditi cijela međunarodna zajednica i svijet", poručila je danas ministrica Kaya u Istanbulu.
Holandske vlasti su spriječile jučer ministra vanjskih poslova Turske Mevluta Cavusoglua i ministricu porodice i socijalne politike te zemlje Kayu u njihovoj posjeti diplomatskim predstavništvima Turske u toj zemlji i sastajanju sa turskom zajednicom u Holandiji.
U pratnji policije ministrica Kaya je vraćena u Njemačku, odakle se jutros vratila u Tursku.
http://www.trt.net.tr/hrvatski/turska/2017/03/12/turska-ministrica-kaya-cijeli-svijet-treba-osuditi-ponasanje-nizozemskih-vlasti-689693
Daj objasni mi zašto su nju izbacili ?
Nema osnove.
2014-04-11
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Napad na izbjeglice u Nizozemskoj
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Napad na izbjeglice u Nizozemskoj
Page 5 of 8