ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turska revolucija u Nizozemskoj

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Turska revolucija u Nizozemskoj - Page 4 Empty Re: Turska revolucija u Nizozemskoj

Post by Eroo 12/3/2017, 19:01

http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/

Kad nam dolatite u goste, ništa ne nosite sa sobom...
Sve već imamo za vas; posao, stan, kulturu, vjeru, pa čak i odjeću... :]

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Turska revolucija u Nizozemskoj - Page 4 Empty Re: Turska revolucija u Nizozemskoj

Post by Guest 12/3/2017, 19:11

Eroo wrote:http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/

Mhhhhh...tak otreba..bez milosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 19:24

Inace,Nizozemci djeluju mirnijii pitomijji od Svabija,ali su puno opakiji i laksi na okidacu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 12/3/2017, 19:25

govinda wrote:Svasta...holandska policija ne dozvoljava turskoj ministrici da udje u konzulat svoje zemlje....i ti Holandjani otisli u kiki...
Pa to se zna da u Niskozemskoj nema slobode i da je tamo fašistička diktatura. Al' nema frke, još se uvijek moš' uteći u pravu demokraciju u Erdinoj Turskoj.

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 19:28

Ako ovako nastavi a nastavit ce,slijede vraguugodne stvari..Trpati arapima,jer ih Turci ne podnose,a kad se oni medjusobno dohvate,samo pustiti da se anihiliraju i to Totalno... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/3/2017, 20:23

TURSKI predsjednik Recep Tayip Erdogan, koji vodi kampanju za referendum 16. travnja u svrhu proširenja predsjedničkih ovlasti, optužio je Nizozemsku da se ponaša kao "banana republika", a Europu prozvao za šutnju.

"Vrana vrani oči ne kopa"

"Pozivam sve međunarodne organizacije u Europi i drugdje da nametnu sankcije Nizozemskoj", rekao je Erdogan u nedjelju na skupu u pokrajini Kocaeli blizu Istanbula te nastavio "Je li Europa nešto rekla? Nije. Zašto? Zato jer vrana vrani oči ne kopa. Nizozemska se ponaša kao banana republika".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-ne-prestaje-je-li-europa-ista-rekla-nije-vrana-vrani-oci-ne-kopa/956186.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 20:46

pismejker wrote:Inace,Nizozemci djeluju mirnijii pitomijji od Svabija,ali su puno opakiji i laksi na okidacu..
nizozemci su najluđi od svih germanskih naroda, iman frenda nizozemca, i to je ekipa od svih germana koji su onako najdivljiji i najagresivniji, nisu uškopljeni kao švabe ili šveđani
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 20:48

pitam danas ovoga frenda nizozemca "kako je u nizozemskoj, čujem imate sranja sa turcima", kaže on "nemoj mi ništa govorit danas sam ubio nekoliko turčina" :D (išao je vanka i mlatio se sa turcima). inače lik pravnik, školovan, ima svoj business :D 

kaže da jedva čekaju izbore u srijedu, da svi njegovi će glasovati za wildersa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/3/2017, 20:49

Pinochet wrote:pitam danas ovoga frenda nizozemca "kako je u nizozemskoj, čujem imate sranja sa turcima", kaže on "nemoj mi ništa govorit danas sam ubio nekoliko turčina" :D (išao je vanka i mlatio se sa turcima). inače lik pravnik, školovan, ima svoj business :D 

kaže da jedva čekaju izbore u srijedu, da svi njegovi će glasovati za wildersa
lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 20:53

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kriza-se-nastavlja-danski-premijer-rekao-turskom-kolegi-da-ne-dolazi-u-posjet/956178.aspx

Evo i Danci(koji isto tako nisu pičke kao Šveđani ili Švabe) isto odjebali Turke
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/3/2017, 20:56

Pa jes vidio šta je Erdogan izjavio ? Pogledaj malo poviše šta sam posta ...da je Nizozemska banana republika ...a izbori za tri dana ...NIzozemci ce dobit popizditus.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2017, 20:57

RayMabus wrote:Pa jes vidio šta je Erdogan izjavio ? Pogledaj malo poviše šta sam posta ...da je Nizozemska banana republika ...a izbori za tri dana ...NIzozemci ce dobit popizditus.
lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 12/3/2017, 21:00

http://www.avaz.ba/clanak/281293/i-danska-usla-u-spor-protiv-turske-rasmussen-zatrazio-od-yildirima-da-otkaze-posjetu

Još jedan "nacizam"... :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/3/2017, 21:04

A ja neznam kakvi ce bit izborni rezultati u Nizozemskoj al ovo sa Erdoganom Wildersu leglo par dana pred izbore ko budali pleska ....Nizozemsko glasacko tijelo je mobilno ...neznaš do zadnjeg dana za kog ce vecina glasat a ovo su ono baš zadnji dani.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 12/3/2017, 21:07

Ide Wilders, ide...proljeće naroda u europi počinje.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/3/2017, 21:07

Turski novinar: Sad je jasno da je Holandija namerno ORGANIZOVALA SREBRENICU s jednim ciljem...
M. P. | 12. 03. 2017 - 14:03h
| Komentara: 70
Kahraman Hališčelik, dopisnik državne televizije Turske (TRT) iz Njujorka, optužio je Holandiju da je namerno organizovala Srebrenicu.

http://www.blic.rs/vesti/svet/turski-novinar-sad-je-jasno-da-je-holandija-namerno-organizovala-srebrenicu-s-jednim/nvy95wx

OPAAAAAAAAAA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 12/3/2017, 21:30

Eroo wrote:http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/

Jesi i ti tako sa rukama u dzepovima zapucao iz Mrkonjica u Sloveniju?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 12/3/2017, 21:31

max123 wrote:
govinda wrote:Max, ne moras ni u Bosnu dolaziti, rijesi se Hasanbegovica, recimo, za pocetak...Kako podnosis cinjenicu da ti je musliman bio ministar kulture?
haso je kao prvo i prvo Hrvat,sve drugo mu se zbog toga prasta.on je u najboljem smislu "musliman"kao ca sam ja "krscan",naime u folklornom smislu..
Musliman je, klanja se Bogu na istinacin i moli se Bogu na istom jeziku kao i ISILovac...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 12/3/2017, 21:33

epikur37 wrote:Govinda jesi li ti sekularan?

Da, moje je uvjerenje da crkva, vjera i drzava trebaju biti odvojene. Recimo protiv sam vjeronauka u skolama (javnim odnosno drzavnim), protiv sam isticanja vjerskih simbola u javnim ustanovama, protiv toga sam da se svecenici oglasavaju povodom svakodnevne politike...mislim da me to sve cini sekularistom..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 12/3/2017, 21:35

Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 12/3/2017, 21:39

govinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;P
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics