Turska revolucija u Nizozemskoj
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Turska revolucija u Nizozemskoj
http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/
Kad nam dolatite u goste, ništa ne nosite sa sobom...
Sve već imamo za vas; posao, stan, kulturu, vjeru, pa čak i odjeću...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Mhhhhh...tak otreba..bez milosti..Eroo wrote:http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/
Guest- Guest
Inace,Nizozemci djeluju mirnijii pitomijji od Svabija,ali su puno opakiji i laksi na okidacu..
Guest- Guest
Pa to se zna da u Niskozemskoj nema slobode i da je tamo fašistička diktatura. Al' nema frke, još se uvijek moš' uteći u pravu demokraciju u Erdinoj Turskoj.govinda wrote:Svasta...holandska policija ne dozvoljava turskoj ministrici da udje u konzulat svoje zemlje....i ti Holandjani otisli u kiki...
Ako ovako nastavi a nastavit ce,slijede vraguugodne stvari..Trpati arapima,jer ih Turci ne podnose,a kad se oni medjusobno dohvate,samo pustiti da se anihiliraju i to Totalno...
Guest- Guest
TURSKI predsjednik Recep Tayip Erdogan, koji vodi kampanju za referendum 16. travnja u svrhu proširenja predsjedničkih ovlasti, optužio je Nizozemsku da se ponaša kao "banana republika", a Europu prozvao za šutnju.
"Vrana vrani oči ne kopa"
"Pozivam sve međunarodne organizacije u Europi i drugdje da nametnu sankcije Nizozemskoj", rekao je Erdogan u nedjelju na skupu u pokrajini Kocaeli blizu Istanbula te nastavio "Je li Europa nešto rekla? Nije. Zašto? Zato jer vrana vrani oči ne kopa. Nizozemska se ponaša kao banana republika".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-ne-prestaje-je-li-europa-ista-rekla-nije-vrana-vrani-oci-ne-kopa/956186.aspx
"Vrana vrani oči ne kopa"
"Pozivam sve međunarodne organizacije u Europi i drugdje da nametnu sankcije Nizozemskoj", rekao je Erdogan u nedjelju na skupu u pokrajini Kocaeli blizu Istanbula te nastavio "Je li Europa nešto rekla? Nije. Zašto? Zato jer vrana vrani oči ne kopa. Nizozemska se ponaša kao banana republika".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-ne-prestaje-je-li-europa-ista-rekla-nije-vrana-vrani-oci-ne-kopa/956186.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nizozemci su najluđi od svih germanskih naroda, iman frenda nizozemca, i to je ekipa od svih germana koji su onako najdivljiji i najagresivniji, nisu uškopljeni kao švabe ili šveđanipismejker wrote:Inace,Nizozemci djeluju mirnijii pitomijji od Svabija,ali su puno opakiji i laksi na okidacu..
Guest- Guest
pitam danas ovoga frenda nizozemca "kako je u nizozemskoj, čujem imate sranja sa turcima", kaže on "nemoj mi ništa govorit danas sam ubio nekoliko turčina" :D (išao je vanka i mlatio se sa turcima). inače lik pravnik, školovan, ima svoj business :D
kaže da jedva čekaju izbore u srijedu, da svi njegovi će glasovati za wildersa
Guest- Guest
Pinochet wrote:pitam danas ovoga frenda nizozemca "kako je u nizozemskoj, čujem imate sranja sa turcima", kaže on "nemoj mi ništa govorit danas sam ubio nekoliko turčina" :D (išao je vanka i mlatio se sa turcima). inače lik pravnik, školovan, ima svoj business :D
2014-04-11
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kriza-se-nastavlja-danski-premijer-rekao-turskom-kolegi-da-ne-dolazi-u-posjet/956178.aspx
Evo i Danci(koji isto tako nisu pičke kao Šveđani ili Švabe) isto odjebali Turke
Evo i Danci(koji isto tako nisu pičke kao Šveđani ili Švabe) isto odjebali Turke
Guest- Guest
Pa jes vidio šta je Erdogan izjavio ? Pogledaj malo poviše šta sam posta ...da je Nizozemska banana republika ...a izbori za tri dana ...NIzozemci ce dobit popizditus.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa jes vidio šta je Erdogan izjavio ? Pogledaj malo poviše šta sam posta ...da je Nizozemska banana republika ...a izbori za tri dana ...NIzozemci ce dobit popizditus.
Guest- Guest
http://www.avaz.ba/clanak/281293/i-danska-usla-u-spor-protiv-turske-rasmussen-zatrazio-od-yildirima-da-otkaze-posjetu
Još jedan "nacizam"...
Još jedan "nacizam"...
A ja neznam kakvi ce bit izborni rezultati u Nizozemskoj al ovo sa Erdoganom Wildersu leglo par dana pred izbore ko budali pleska ....Nizozemsko glasacko tijelo je mobilno ...neznaš do zadnjeg dana za kog ce vecina glasat a ovo su ono baš zadnji dani.
2014-04-11
Ide Wilders, ide...proljeće naroda u europi počinje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Turski novinar: Sad je jasno da je Holandija namerno ORGANIZOVALA SREBRENICU s jednim ciljem...
M. P. | 12. 03. 2017 - 14:03h
| Komentara: 70
Kahraman Hališčelik, dopisnik državne televizije Turske (TRT) iz Njujorka, optužio je Holandiju da je namerno organizovala Srebrenicu.
http://www.blic.rs/vesti/svet/turski-novinar-sad-je-jasno-da-je-holandija-namerno-organizovala-srebrenicu-s-jednim/nvy95wx
OPAAAAAAAAAA
M. P. | 12. 03. 2017 - 14:03h
| Komentara: 70
Kahraman Hališčelik, dopisnik državne televizije Turske (TRT) iz Njujorka, optužio je Holandiju da je namerno organizovala Srebrenicu.
http://www.blic.rs/vesti/svet/turski-novinar-sad-je-jasno-da-je-holandija-namerno-organizovala-srebrenicu-s-jednim/nvy95wx
OPAAAAAAAAAA
2014-04-11
Jesi i ti tako sa rukama u dzepovima zapucao iz Mrkonjica u Sloveniju?Eroo wrote:http://saff.ba/pogledajte-kako-je-holandska-policija-pustala-pse-da-napadaju-turske-demonstrante-video/
2016-11-17
Musliman je, klanja se Bogu na istinacin i moli se Bogu na istom jeziku kao i ISILovac...max123 wrote:haso je kao prvo i prvo Hrvat,sve drugo mu se zbog toga prasta.on je u najboljem smislu "musliman"kao ca sam ja "krscan",naime u folklornom smislu..govinda wrote:Max, ne moras ni u Bosnu dolaziti, rijesi se Hasanbegovica, recimo, za pocetak...Kako podnosis cinjenicu da ti je musliman bio ministar kulture?
2016-11-17
Da, moje je uvjerenje da crkva, vjera i drzava trebaju biti odvojene. Recimo protiv sam vjeronauka u skolama (javnim odnosno drzavnim), protiv sam isticanja vjerskih simbola u javnim ustanovama, protiv toga sam da se svecenici oglasavaju povodom svakodnevne politike...mislim da me to sve cini sekularistom..epikur37 wrote:Govinda jesi li ti sekularan?
2016-11-17
Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
2016-11-17
Odrekneš se budalaštine i nemaš više frke ;Pgovinda wrote:Medjutim, kad neki majmun izjavi da muslimani u evropi nisu dobrodisli, da islam mora biti protjeran iz Evrope onda se osjecam duznim da odgovorim na to jer se to odnosi i na mene.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Napad na izbjeglice u Nizozemskoj
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Napad na izbjeglice u Nizozemskoj
Page 4 of 8