Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
paaa..sorry..reci jednostavno koja bransa,ekonomija znanost..?epikur37 wrote:bogomdani wrote:sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
No ero dobro reče u moje obrazovanje niste uložili ništa, dobili ste gotov proizvod a i ono što sam studirao u RH je plaćeno iz mog džepa i nešto od stipendija ;)
Ja ne otvaram takve teme nego ti tripuješ ali već te znamo kao takvog :)
svašta, erf pa poslijediplomski na HIIM-u za što je i županija izdvojila stipendiju, na žalost, ovo zadnje nedovršeno...život otišao u drugom smjeru....
Guest- Guest
bogomdani wrote:paaa..sorry..reci jednostavno koja bransa,ekonomija znanost..?epikur37 wrote:bogomdani wrote:sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
No ero dobro reče u moje obrazovanje niste uložili ništa, dobili ste gotov proizvod a i ono što sam studirao u RH je plaćeno iz mog džepa i nešto od stipendija ;)
svašta, erf pa poslijediplomski na HIIM-u za što je i županija izdvojila stipendiju, na žalost, ovo zadnje nedovršeno...život otišao u drugom smjeru....
Obrazovanje, rehabilitacija. To mi je ok ali sve me više vuče nautika kako sam slegnuo na more :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dawson wrote:Kako smo samo na brzinu skočili sa 400 na 3200. Bitno da su oni koji su najviše zaslužni za sranje izostavljeni iz toga svega.
Pazi, zemlje iz kojih dolaze izbjeglice i dalje imaju rast populacije, "they have population growth rate that is unsustainable " - dakle to će skočiti sa 400 na 3200 na 25000 na 125 000 na 1 000 000 na 8 000 0000 ...
Guest- Guest
ahm...pa oke je..epikur37 wrote:bogomdani wrote:paaa..sorry..reci jednostavno koja bransa,ekonomija znanost..?epikur37 wrote:bogomdani wrote:sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
Obrazovanje, rehabilitacija. To mi je ok ali sve me više vuče nautika kako sam slegnuo na more :)
Guest- Guest
http://www.future-is-ours.com/zasto-dolazi-do-imigracije-u-europu/
Bila je već tema..
kretanje populacije Afrike i Europe
Bila je već tema..
kretanje populacije Afrike i Europe
Guest- Guest
Kretanje populacije Hrvatske i Sirije zadnjih 50godina
Guest- Guest
E kad ovdje budu Nigge tako digli graf na gore...
Guest- Guest
Zanimljiva je ova naša rekao bi Zoki "slučajna" država, dok banke uz pomoć jakih snaga MUPa izbacuje ljude iz stanova, ministar unutarnjih poslova najavljuje "civilizirani" smještaj za muse i nige.
Last edited by dawson on 3/9/2015, 21:58; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Dobar komentar..dawson wrote:Zanimljiva je ova naša rekao bi Zoki "slučajna" država, dok banke uz pomoć jakih snaga MUPa izbacuje ljude iz stanova, ministar unutarnjih poslova najavljuje "civilizirani" smještaj za muse i nige.
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hajde da si se i ti probudio..
Guest- Guest
Nedami se ponaljat više al za one kojima sporo dolazi iz guzice u glavu :
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
2014-04-11
Počeli su prelaziti Bajakovo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A šta si ocekivao ?
Da ce ostat u Srbiji ?!?
Da ce ostat u Srbiji ?!?
2014-04-11
neoliberalni_placenik wrote:meni su svi hrvati isti.. i ostali građani RH(drugih nacionalnosti) su mi isto jednako vrijedni kao i hrvati. a to da netko ugrožava hercegovce to je komedija jebena, još čekam konkretne primjerebogomdani wrote:Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
Bogtejeba pa makni se iz Splita pa ćeš vidjeti koliko ih obožavaju...jedno vrijeme je masovna histerija među ljudima vladala oko toga kako su Hercegovci sve pokrali i bili su tretirani u pojedinim medijima kao najveće zlo koje je ikada zadesilo Hrvatsku...u Zagrebu je devedesetih vladala posebna netrepeljivost prema istima...ispali su glavni krivci i za rat i sve probleme, jebeš Miloševića, Šešelja, Martića i ekipu...more biti da si to razdoblje prespavao ili si taman materi na sisi visija...ah da, a i ne piše o tome na Wikipediji...
Last edited by jasambrend on 3/9/2015, 22:58; edited 2 times in total (Reason for editing : il)
darth_vader-
2014-04-17
Slavoniju ne mogu poharati ni da hoće, Slavonija je ionako već poharana. Btw, kakve su to izbjeglice rata koje sve bježe u Njemačku? Kad čovjek tako pogleda Europu, shvati sljedeće:RayMabus wrote:Nedami se ponaljat više al za one kojima sporo dolazi iz guzice u glavu :
1. Europu danas može spasiti jedino nacifašizam.
2. Najbolje otići na prvi let za Kanadu, SAD ili Australiju.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Svakom tko ilegalno uđe preko granice - metak u čelo. Muškarcu, ženi, djetetu, starcu. Nije humano, jebiga. Imate dvije opcije:melkior wrote:Slavoniju ne mogu poharati ni da hoće, Slavonija je ionako već poharana. Btw, kakve su to izbjeglice rata koje sve bježe u Njemačku? Kad čovjek tako pogleda Europu, shvati sljedeće:RayMabus wrote:Nedami se ponaljat više al za one kojima sporo dolazi iz guzice u glavu :
1. Europu danas može spasiti jedino nacifašizam.
2. Najbolje otići na prvi let za Kanadu, SAD ili Australiju.
Jedna je: boriti se.
Druga: otići. Ne u Njemačku, ne u Britaniju. Ne, na drugi kontinent. Jer ono što se danas čine tisuće, sutra će biti milijuni.
2015-08-09
Dignit ce se ova brojka uskoro za još tri tisuce ....kao šta se digla i prva.
2014-04-11
Metak je skup.
Bolje to zaustavljat još u Grckoj dok su na camcima. Arapi neznaju plivat. Evo sad ce izbori u Grckoj za tri tjedna .....neki desnicari su u porastu.
Bolje to zaustavljat još u Grckoj dok su na camcima. Arapi neznaju plivat. Evo sad ce izbori u Grckoj za tri tjedna .....neki desnicari su u porastu.
2014-04-11
Grci su inace cigani pa je još bolje dat Makedoncima pare da i oni naprave ogradu prema Grckoj. Grcku triba totalno shebat. Lijevicarski mentalitet.
2014-04-11
Poslati eskadrilu aviona da bombardira izbjeglice na granici Makedonije i Grčke. Mogu države raditi u smjenama: jedna odrađuje dnevnu, druga noćnu. Ili pošaljimo jebenu vojsku na Bliski istok i vratimo diktaturu u Libiju. Ili otiđimo. Stvar je jednostavna. Ili mi ili oni. Možemo ih poslati Amerikancima preko bare. Dok možemo. A onda kad ne budemo mogli...jebiga. Europa ima svega, doista svega, ali NEMA VREMENA. VRIJEME NIJE NA NJENOJ STRANI.RayMabus wrote:Metak je skup.
2015-08-09
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Austrija će primiti dodatnih tisuću sirijskih izbjeglica
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica