Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Baš me zanima kakav će avatar staviti.Eva wrote:Nego kaj, Lola od Kreuzaalbatros wrote:ma jeli ovo Janez od kriza???
Mislim da će tu biti oni čupavci iz ZZ Topa,ili Keith Richards.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam si zgasila opciju da gledam avatare.albatros wrote:Baš me zanima kakav će avatar staviti.Eva wrote:Nego kaj, Lola od Kreuzaalbatros wrote:ma jeli ovo Janez od kriza???
Guest- Guest
Dobro da ja nisam,inače bih bio uskraćen za gledanje jednog jako lijepog avatara.Eva wrote:Ja sam si zgasila opciju da gledam avatare.albatros wrote:Baš me zanima kakav će avatar staviti.Eva wrote:Nego kaj, Lola od Kreuzaalbatros wrote:ma jeli ovo Janez od kriza???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni špigl dovoljanalbatros wrote:Dobro da ja nisam,inače bih bio uskraćen za gledanje jednog jako lijepog avatara.Eva wrote:Ja sam si zgasila opciju da gledam avatare.albatros wrote:Baš me zanima kakav će avatar staviti.Eva wrote:Nego kaj, Lola od Kreuzaalbatros wrote:ma jeli ovo Janez od kriza???
Guest- Guest
A ko je kvazin židovki evi lažljivici od par 4ekselans esaxcorta provokatorici bar od 1000' nickova dozvolio da se i dalje prostituira na forumu ??*?Eva wrote:A kak bi im ti zabranio iskrcavanje na svojim obalama? Grci su pogriješili, kao i EU, kaj im nisu organizirali zračni most do NY i ostalih istočnih zračnih luka na američkom tlu. Oni su potjerali iz njihovih domova pa nek ih zbrinjavaju kod sebeneoliberalni_placenik wrote:Prvo su cigani grci. Puštaju sve preko granice.
Padfokle bre !"!!!??
Dokle će Židovčima SVETAC moga PSA diskriminirati ???
KOLIKO JE ŽIDOVIMA DOZVOLJENO KOLIKO RASIZAMA """"
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Opomenut si već na drugoj temi, važi i ovdje.
Post je izbrisan .
Trinity
Post je izbrisan .
Trinity
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
???...a jesi ti pooko ko kokica...Posaljem tvojoj psecoj Dami,pribor za strap,pa neke te naguzlaci...bugati_2 wrote:A ko je kvazin židovki evi lažljivici od par 4ekselans esaxcorta provokatorici bar od 1000' nickova dozvolio da se i dalje prostituira na forumu ??*?Eva wrote:A kak bi im ti zabranio iskrcavanje na svojim obalama? Grci su pogriješili, kao i EU, kaj im nisu organizirali zračni most do NY i ostalih istočnih zračnih luka na američkom tlu. Oni su potjerali iz njihovih domova pa nek ih zbrinjavaju kod sebeneoliberalni_placenik wrote:Prvo su cigani grci. Puštaju sve preko granice.
Padfokle bre !"!!!??
Dokle će Židovčima SVETAC moga PSA diskriminirati ???
KOLIKO JE ŽIDOVIMA DOZVOLJENO KOLIKO RASIZAMA """"
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ceska-i-slovacka-ce-otvoriti-put-za-izbjeglice-ako-njemacka-obeca-da-ih-nece-vracati/840082.aspx
napunit će njemačku lol. bacili su lopticu u ruke merkelici. svi pune njemačku
Guest- Guest
zasto me ovo asocira na nemoralne zene..neoliberalni_placenik wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ceska-i-slovacka-ce-otvoriti-put-za-izbjeglice-ako-njemacka-obeca-da-ih-nece-vracati/840082.aspx
Guest- Guest
to su one koje svima daju.. takva je njemačka sada.. svima se klanja i svima daje.. amerima, britnacima, rusima, židovima, turcima, arapima, svi je pune.. lol . a onda merkelica na dildo natakne srbe i grke pa ovi kmeče
Guest- Guest
A čuj netko mora puniti kad ti ne puniš.:Dbogomdani wrote:zasto me ovo asocira na nemoralne zene..neoliberalni_placenik wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ceska-i-slovacka-ce-otvoriti-put-za-izbjeglice-ako-njemacka-obeca-da-ih-nece-vracati/840082.aspx
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nemreju biti veće štetoćine od naših političara da ostanu i 50 godina.neoliberalni_placenik wrote:prije par tjedana koliko je ono bilo? 400? 600?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/eu-donijela-hitan-plan-hrvatska-ce-primiti-3200-izbjeglica/839881.aspx
Britanija, Irska, Danska, odbili primanje.. mađari i ostali će vjerojatno isto tako odbiti.. trpanje
Hm...
Političare u avion pa lijepo na izlet u ISIL... možda i njih upropaste :D
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Austrija će primiti dodatnih tisuću sirijskih izbjeglica
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica