Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
ajde epikur daj nekoliko primjera iz osobnog života gdje su te šiknanirali zbog toga što si iz hercegovine..
Guest- Guest
Gore sam naveo primjer, koji zasigurno nije izoliran.
Udarac šakom u bradu se brzo zaboravi, a neke stvari nikada, pa čak ni tada...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
No ero dobro reče u moje obrazovanje niste uložili ništa, dobili ste gotov proizvod a i ono što sam studirao u RH je plaćeno iz mog džepa i nešto od stipendija ;)
Ja ne otvaram takve teme nego ti tripuješ ali već te znamo kao takvog :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ero wrote:Gore sam naveo primjer, koji zasigurno nije izoliran.
šta i ja čitam po portalima komentare o dalmatincima, tipa "lijeni dalmatinci" " a mi u zagrebu imamo najveći standard pa hranimo ove dolje" - dok u stvarnosti dalmacija hrani taj zagreb.. i tu i tamo znam par frendova da su bili pretučeni u ZGu.. i opet mislim da nitko ne diskriminira dalmatince.. ah da ja i cura bili prije 2-3 godine u Zagrebu i jedna nas žena kada nam je prepoznala naglasak , mi je pitali za tramvaj, ova nas doslovno uputila u suprotnom smjeru.. i hoću ja sada kmečati da sam zbog tih par budala diskriminiran? i ovdje isto tako u splitu budale oštetili par auta sa ZG registracijama
možeš mislit kako dalmatinci diskriminirani.. jer presjednici i premijeri iz dalmacije(ivo, zoki, sanader).. gle čuda gradonačelnik glavnog grada hrvatske gdje svi mrze hrecegovce i dalmatince - bandić i to već koliko godina?
Guest- Guest
Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
Guest- Guest
Beelzebub...hehehehehehehehegargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:D
Guest- Guest
meni su svi hrvati isti.. i ostali građani RH(drugih nacionalnosti) su mi isto jednako vrijedni kao i hrvati. a to da netko ugrožava hercegovce to je komedija jebena, još čekam konkretne primjerebogomdani wrote:Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
Guest- Guest
bogami sve koje znam su virtuozi za zbrinuti svoju guzicu..ne vidim ih kao ugrozene..neoliberalni_placenik wrote:meni su svi hrvati isti.. i ostali građani RH(drugih nacionalnosti) su mi isto jednako vrijedni kao i hrvati. a to da netko ugrožava hercegovce to je komedija jebena, još čekam konkretne primjerebogomdani wrote:Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote: i tu i tamo znam par frendova da su bili pretučeni u ZGu.. i opet mislim da nitko ne diskriminira dalmatince.. ah da ja i cura bili prije 2-3 godine u Zagrebu i jedna nas žena kada nam je prepoznala naglasak , mi je pitali za tramvaj, ova nas doslovno uputila u suprotnom smjeru.. i hoću ja sada kmečati da sam zbog tih par budala diskriminiran?
Naravno, onaj slučaj bh Hrvatice na SLO TV je nešto sasvim drugo...
2014-04-23
Jbote, kakvi bi to mi ljudi bili ako bi nas mogao ugrožavati svatko kome to padne na pamet?bogomdani wrote:bogami sve koje znam su virtuozi za zbrinuti svoju guzicu..ne vidim ih kao ugrozene..neoliberalni_placenik wrote:meni su svi hrvati isti.. i ostali građani RH(drugih nacionalnosti) su mi isto jednako vrijedni kao i hrvati. a to da netko ugrožava hercegovce to je komedija jebena, još čekam konkretne primjerebogomdani wrote:Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
Pokušaji ugrožavanja i vrijeđanja nam dobro dođe za dodatno utvrđivanje.
2014-04-23
ma neka se zbrinu - ovdje svak gleda zbrinut sebe i svoje, to je mentalitet svih hrvata, ali onda se zbrinu i još kmeče kako su ugroženi(ne kmeče svi ali izgleda da postoji jedan dio populacije koji kmeči, ima i dalmatinaca među kmečavcima)bogomdani wrote:bogami sve koje znam su virtuozi za zbrinuti svoju guzicu..ne vidim ih kao ugrozene..neoliberalni_placenik wrote:meni su svi hrvati isti.. i ostali građani RH(drugih nacionalnosti) su mi isto jednako vrijedni kao i hrvati. a to da netko ugrožava hercegovce to je komedija jebena, još čekam konkretne primjerebogomdani wrote:Dalmatnci su oke piplovi...nemaju komplekse..
imam isto frendove i dalmatince i hercegovce sa faksa, neki kmeče kako su ugroženi, a svi gore preko veze se uvaljali u dobre poslove i često na državnu sisu.. i eto "ugroženi su"
Guest- Guest
[size=48]Orban poručuje kako su izbjeglice "njemački problem" [/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
No ero dobro reče u moje obrazovanje niste uložili ništa, dobili ste gotov proizvod a i ono što sam studirao u RH je plaćeno iz mog džepa i nešto od stipendija ;)
2015-08-06
sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
Guest- Guest
Orban je zakon glede izbjeglica. Jedini govori što treba reći.
Pazi i tih njemaca gadova.
Kao sve su pozvali u Europu, a onda naredili Mađarima da ih ne puštaju :D
i Orban popizdio
Pazi i tih njemaca gadova.
Kao sve su pozvali u Europu, a onda naredili Mađarima da ih ne puštaju :D
i Orban popizdio
Guest- Guest
Remember who you serve.epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)
Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:D
Bit će vraga kad vrag dođe po svoje.:D
Last edited by gargamel0101 on 3/9/2015, 21:07; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
inače tko još jednom zakmčei da je ugrožen u hrvatskoj zato jer je hercegovac, dalmatinac, ili židov ili šta god već budem ga stavio na block listu ..vratimo se na temu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-prima-3200-izbjeglica-evo-gdje-cemo-ih-smjestiti/839903.aspx
Spominjao je tada Centar u Ježevu,
Predložio je i bivše vojne objekte u Puli kao rješenje, no IDS je ideju odbio, ne žele izbjeglice ni u Puli ni u Istri općenito.
Prihvatilište u Kutini ima kapacitet za smještaj 100 osoba i služi za smještaj ranjivih skupina tražitelja međunarodne zaštite (maloljetnici bez pranje, obitelji s djecom, bolesne osobe i osobe s posebnim potrebama i sl.
Naime, glavni uvjet za prihvat većeg broja izbjeglica je da prostor ima pet tisuća kvadrata, stoga je i logično kako su se na listi DUUDI-ja našle većinom bivše vojarne i to četiri. To su one u Dugom Selu, Karlovcu, Varaždinu i Puli. Spominje se i Ferijalni dom u Vukovaru kao i neka odmarališta na jadranskoj obali, a koja trenuno nisu u funkcij
...dobro je , za sada uglavnom sjeverna hrvatska..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-prima-3200-izbjeglica-evo-gdje-cemo-ih-smjestiti/839903.aspx
Spominjao je tada Centar u Ježevu,
Predložio je i bivše vojne objekte u Puli kao rješenje, no IDS je ideju odbio, ne žele izbjeglice ni u Puli ni u Istri općenito.
Prihvatilište u Kutini ima kapacitet za smještaj 100 osoba i služi za smještaj ranjivih skupina tražitelja međunarodne zaštite (maloljetnici bez pranje, obitelji s djecom, bolesne osobe i osobe s posebnim potrebama i sl.
Naime, glavni uvjet za prihvat većeg broja izbjeglica je da prostor ima pet tisuća kvadrata, stoga je i logično kako su se na listi DUUDI-ja našle većinom bivše vojarne i to četiri. To su one u Dugom Selu, Karlovcu, Varaždinu i Puli. Spominje se i Ferijalni dom u Vukovaru kao i neka odmarališta na jadranskoj obali, a koja trenuno nisu u funkcij
...dobro je , za sada uglavnom sjeverna hrvatska..
Guest- Guest
Split za dolazak izbjeglica ima rješenje - bivšu vojarnu Dračevac. - hm, ovo je derutno, ovdje treba uložiti milijune eura da se dovede u red..
Guest- Guest
bogomdani wrote:sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
svašta, erf pa poslijediplomski na HIIM-u za što je i županija izdvojila stipendiju, na žalost, ovo zadnje nedovršeno...život otišao u drugom smjeru....
2015-08-06
Kako smo samo na brzinu skočili sa 400 na 3200. Bitno da su oni koji su najviše zaslužni za sranje izostavljeni iz toga svega.
paaa..sorry..reci jednostavno koja bransa,ekonomija znanost..?epikur37 wrote:bogomdani wrote:sto si studirao?..ako nije tajna..epikur37 wrote:Soros bira samo najbolje, da jedna od stupendija je bila i njegova a čuj student generacije, tko ne bi financirao :)gargamel0101 wrote:Ako se ne varam ti si Sorosev đak. Inače, ako Soros čitaš naopako dobiješ isto ime, a to ime je drugo ime za Beelzebuba.:Depikur37 wrote:
svašta, erf pa poslijediplomski na HIIM-u za što je i županija izdvojila stipendiju, na žalost, ovo zadnje nedovršeno...život otišao u drugom smjeru....
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Austrija će primiti dodatnih tisuću sirijskih izbjeglica
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Austrija će primiti dodatnih tisuću sirijskih izbjeglica