Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Počela trpačina u Hrvatsku.. moramo primiti 3200 izbjeglica
Nego vjerojatno će izbjeglice smjestiti u sredine s odlivopm stanovništva, znači vlahoriju i slavoniju.?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yoda ti oženi neku arapkinju i kao jamerički lojalist amortiziraj ovaj val :D
2015-08-06
Zagreb, Split, Dubrovnik. Koji ce kurac u Slavoiniji kada domicilni bjeze????
2014-04-14
epikur37 wrote:Nego vjerojatno će izbjeglice smjestiti u sredine s odlivopm stanovništva, znači vlahoriju i slavoniju.?
e vratimo se konačno na temu...
inače pretpostavka je majka svih zajeba..
1)većina imigranata je vojno sposobna ekipa
2) njih zanima socijala, i život u velikim gradovima.. na zapadu su svi locirani u velikim gradovima.. sela ne dolaze u obzir.. dakle ovi će htjeti biti oko Zagreba što je ok
3)ako ih se stavi u "kavez" zvan izbjeglički centar ekipa će popizdit i raditi sranja kakva rade u mađarskoj
Guest- Guest
veći gradovi ,abraham wrote:Zagreb, Split, Dubrovnik. Koji ce kurac u Slavoiniji kada domicilni bjeze????
Guest- Guest
yoda wrote:
dakle ovi će htjeti biti oko Zagreba što je ok
I ja podržavam :)
Taman da se selma bolje osjeća doma ;)
2015-08-06
a valjda ti oženi muslimanku non stop otvaraš teme o tuzli, federaciji, republici srpskojepikur37 wrote:Yoda ti oženi neku arapkinju i kao jamerički lojalist amortiziraj ovaj val :D
Guest- Guest
inače podržavam ovo primanje 3000 ljudi bez papira..epikur37 wrote:yoda wrote:
dakle ovi će htjeti biti oko Zagreba što je ok
I ja podržavam :)
Taman da se selma bolje osjeća doma ;)
naša država će ih morati smjestiti u logore.. kao što rade mađari..
naravno lako je staviti ženu i djecu u logore ovi će biti mirni..
međutim 85% ove ekipe su muškarci 16-40 godina i takvi normalno da neće biti mirni.. i onda će izbijati sranja i neredi..
Guest- Guest
Biti će i oni mirni jer u protivnom slijedi izgon.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
oni su mirni koliko im se dopustii da budu mirni..Yehudi wrote:Biti će i oni mirni jer u protivnom slijedi izgon.
u švedskoj "izbjeglice" siluju i onda dobiju 120 sati "humantiarnog rada" za kaznu.. u mađarskoj izbjeglice moraju klečati ispred policije i normalno da se neće usuditi raditi ništa...mađari ih drže u ograđenim logorima gdje dobiju jesti i piti i to je to.. nema mrdanja..
isusami tek sada vidim koliko su Izraelci pametni sa onim svojim zidom..
Guest- Guest
DNRH nije Madjarska. Nema predsjednika "Fasistu" niti koliko toliko jedinstven parlament. Politika u DNRH neka ni glavu niti rep. Samo gledajte sto ce se zbivati u iducih par godina.
2014-04-14
hrvatska nema nikakvu politiku.. HDZ će raditi isto što i SDP.
Sa druge strane imaš "desničare" poput one manite Ruže i njezinih hsp-ovaca kojima je glavna okupacija ustaše i drugi svjetski rat, a izbjeglice bi isto rado "naseljavali".
Jedini je jebeni Živi Zid rekao da Hrvatska ne treb primati izbjeglice i da im treba kupiti kartu za Ameriku i zapad.
Zbog toga ću glasovati za njih
Sa druge strane imaš "desničare" poput one manite Ruže i njezinih hsp-ovaca kojima je glavna okupacija ustaše i drugi svjetski rat, a izbjeglice bi isto rado "naseljavali".
Jedini je jebeni Živi Zid rekao da Hrvatska ne treb primati izbjeglice i da im treba kupiti kartu za Ameriku i zapad.
Guest- Guest
Samo lajanje izdaleka, šta jes jes...neoliberalni_placenik wrote:je li igdje iti jedan hercegovac napadnut i pretučen?
Mojoj kćerki(bila udata u Split) iz policijske postaje III preporučili da se vrati u SLO.
Preko telefona, naravno. Kao to je najbolje za te i za nas.
Za državljanstvo kćerki u HR je bilo potrebno da isklopa dida i baku i donese u ambasadu u Ljubljani. Ni manje ni više.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
pa dobro slovence dosta ljudi nevoli, iako je to meni glupo, i čuo sam o diskriminaciji slovenaca, ali bogami nikada nisam čuo da je itko išta rekao protiv hercegovaca.. i hrvate diskriminiraju u sloveniji, evo hrvatici iz bosne ukinuli da bude neka manađerica neke slovenske televizije jer je kao "hrvatica iz bosne".. isusami to se u hrvatskoj nikada nije desilo
a kako će tko govoriti kada svatko od nas čak i u splitu ima frendova hercegovaca ili iz "mješanih" brakova i svatko ima nekoga od rodbine hercegovca, prijatelja itd..
tako da dosta vas hercegovaca kmeče da su ugroženi itd.. vjerojatno tebe u sloveniji prcaju na račun toga, pa misliš da je tako u hrvatskoj jer pročitaš par budala na internetu da pišu to
a kako će tko govoriti kada svatko od nas čak i u splitu ima frendova hercegovaca ili iz "mješanih" brakova i svatko ima nekoga od rodbine hercegovca, prijatelja itd..
tako da dosta vas hercegovaca kmeče da su ugroženi itd.. vjerojatno tebe u sloveniji prcaju na račun toga, pa misliš da je tako u hrvatskoj jer pročitaš par budala na internetu da pišu to
Guest- Guest
otvorite temu jednu koja će se zvati "kmečanje o ugroženosti hercegovaca u hrvatskoj" pa tamo spamajte ne pola foruma zaspamate na svakoj temi kako ste ugroženi..
Guest- Guest
živi zid se kompromitirao sa slađom i šešeljom,glasaću za orah ako bude na nezavisnoj listi.neoliberalni_placenik wrote:
jack_reacher-
2014-04-14
neoliberalni_placenik wrote:pa dobro slovence dosta ljudi nevoli, iako je to meni glupo, i čuo sam o diskriminaciji slovenaca, ali bogami nikada nisam čuo da je itko išta rekao protiv hercegovaca..
Hahahahaaaa...palo mi na pamet rušenje kuće generalu Rojsu.
Moja kći je visoko in široko obrazovana, govori nekoliko jezika...nježna dušica. Ona za dvi ure napravi posla kojega 98% ljudi nije u stanju napraviti niti za 24h.
i hrvate diskriminiraju u sloveniji, evo hrvatici iz bosne ukinuli da bude neka manađerica neke slovenske televizije jer je kao "hrvatica iz bosne".. isusami to se u hrvatskoj nikada nije desilo
Mene nitko i nikad nije diskriminirao (zbog mog podrijetla) u Sloveniji.
a kako će tko govoriti kada svatko od nas čak i u splitu ima frendova hercegovaca ili iz "mješanih" brakova
Last edited by Ero on Thu 3 Sep - 19:46; edited 1 time in total
2014-04-23
stavio sam "mješanih" u navodnike, ali nisi ovo komentira
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-dnevnika-rtv-slovenije-makli-novinarku-kojoj-su-zamjerili-da-je-hrvatica-iz-bosne/839772.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-dnevnika-rtv-slovenije-makli-novinarku-kojoj-su-zamjerili-da-je-hrvatica-iz-bosne/839772.aspx
Guest- Guest
Tko je reka da su Hercegovci ugroženi? Ja?neoliberalni_placenik wrote:otvorite temu jednu koja će se zvati "kmečanje o ugroženosti hercegovaca u hrvatskoj" pa tamo spamajte ne pola foruma zaspamate na svakoj temi kako ste ugroženi..
Ono "iz'daleka" je bezobrazluk kurvinih sinova a la Ante tomić, vesna Pusić, Kuljiš i vaši medij-svi odreda.
Nemaju oni muda suprostaviti se Hercegovcima izravno.
2014-04-23
TRpaj..!!! kako bi rekao Longi...
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:stavio sam "mješanih" u navodnike, ali nisi ovo komentira
Nema se što komentirati. Hrvati su ovdje integrativni dio društva i glede političkih igara na TV nisu nikakav izuzetak.
Last edited by Ero on Thu 3 Sep - 19:46; edited 1 time in total
2014-04-23
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Austrija će primiti dodatnih tisuću sirijskih izbjeglica
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Kanada će primiti 20.000 izbjeglica iz Afganistana