GOLA PEVA O SPERMI
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
Guest- Guest
Nisu mogli traktor zapišati pa njega zapišali :Dgovinda wrote:Mogu misliti kad je usao u Beograd sa traktorom na ramenu a oni beogradski pesovani ga poceli salijetati..tre911 wrote:Zna ali ne zna što bi sa njima radio, najbolje to sve na rame pa u trgovinu!govinda wrote:Njemu je dovoljno da zna da traktor ima tockove....tre911 wrote:Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))Beli wrote:
ne kukaj vise, obrisi sline i suze. budi muskarac, napokon...
Guest- Guest
A sve ga bakice u kvartu vole. Kazu za njega: Kako je to fino dijete, svaki put mi iz radnje odnese kolica do mog stana....tre911 wrote:Goni ga u kurac, ko bi rekao da će se ovaj tako outati i krenuti u napad, te ljubi te brat te on je ovaki, ima ovo, sam je u gajbi...Leviathan2 wrote:pederbal u tijeku :D a
2016-11-17
Sad je bar mir kad je to deriste otislo spavati ;)tre911 wrote:Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
Guest- Guest
Vidi što jadan zamišlja, od vražije zasjede oslobodi nasBeli wrote:govinda wrote:Lijepo je sto pazis na svog partnera, gari....Beli wrote:govinda wrote:ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:
A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasno
ne treba biti genijalan pa znati cinjenicu da se kondomi, prave od latexa...
lezis na treovoj kari...
aahhahahhahahahhahahah
trpaj majmunaaaaaa
Guest- Guest
Maon je beogradskim pederima bio idol..em krajisnik, em traktor na ramenu..tre911 wrote:Nisu mogli traktor zapišati pa njega zapišali :Dgovinda wrote:Mogu misliti kad je usao u Beograd sa traktorom na ramenu a oni beogradski pesovani ga poceli salijetati..tre911 wrote:Zna ali ne zna što bi sa njima radio, najbolje to sve na rame pa u trgovinu!govinda wrote:Njemu je dovoljno da zna da traktor ima tockove....tre911 wrote:
Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))
2016-11-17
A dobra mu mimikrija...ko s tobom se nesto cima kad ovamo...Noor wrote:Sad je bar mir kad je to deriste otislo spavati ;)tre911 wrote:Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
2016-11-17
Čekamo i ostatak ekipe da se outa, nije samo svaki peti srbo albanac nego je i svaki drugi očito pedergovinda wrote:Gay grupa sa vibera...tre911 wrote:Pa ko bi i pomislio da će ovaj tako reagirati, ubuduće moramo strogo paziti što pišemo kada je ova prekodrinska ekipa tu prisutnagovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:
jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;P
Guest- Guest
Možda mu bace i koji keksić za nagradu :))))))govinda wrote:A sve ga bakice u kvartu vole. Kazu za njega: Kako je to fino dijete, svaki put mi iz radnje odnese kolica do mog stana....tre911 wrote:Goni ga u kurac, ko bi rekao da će se ovaj tako outati i krenuti u napad, te ljubi te brat te on je ovaki, ima ovo, sam je u gajbi...Leviathan2 wrote:pederbal u tijeku :D a
Guest- Guest
A malo mu bilo nezgodno....zato valjda :)govinda wrote:A dobra mu mimikrija...ko s tobom se nesto cima kad ovamo...Noor wrote:Sad je bar mir kad je to deriste otislo spavati ;)tre911 wrote:Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
Guest- Guest
@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
vidi se da im je to maternji jezik...
2016-11-17
Ali se dugo valjao po podu i vrištio, valjda su susjedi počeli dolaziti zabrinuto pred vrata i zvoniti da vide što je sa njimNoor wrote:Sad je bar mir kad je to deriste otislo spavati ;)tre911 wrote:Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
Guest- Guest
A možda oni u srbiju i niš i govore ćirilicom :))))))) Znaš ono kad su pitali srbu odakle si; iz kosovska mitrovica! Ma ne kaže se tako nego iz kosovske mitrovice! Ma nemoj, ti ćeš da mi kažeš šta piše na železnička stanica!govinda wrote:@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
Guest- Guest
Oni u Nis imaju tri padeza: gi , gu, ga....tre911 wrote:A možda oni u srbiju i niš i govore ćirilicom :))))))) Znaš ono kad su pitali srbu odakle si; iz kosovska mitrovica! Ma ne kaže se tako nego iz kosovske mitrovice! Ma nemoj, ti ćeš da mi kažeš šta piše na železnička stanica!govinda wrote:@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
2016-11-17
U stvari cijeli taj srpki književni jezik je nakaradan do bola. Tamo niti jedan klinac u školi ne može dobiti komad iz srpskog jer što god napiše je ispravno, od santimetra,cantimetra,sentimetra,centrimetra....sve je ispravno, nismo se jednom na forumu sprdali sa tim njihovim glupostima a da ne govorimo o niš i općenito južnoj srbiji.govinda wrote:Oni u Nis imaju tri padeza: gi , gu, ga....tre911 wrote:A možda oni u srbiju i niš i govore ćirilicom :))))))) Znaš ono kad su pitali srbu odakle si; iz kosovska mitrovica! Ma ne kaže se tako nego iz kosovske mitrovice! Ma nemoj, ti ćeš da mi kažeš šta piše na železnička stanica!govinda wrote:@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
Guest- Guest
Ma juzna Srbija ne govori knjizevni jezik a sto se tice pravila u knjizevnom jeziku jos uvijek furaju taj neki srpskohrvatski zapravo....tre911 wrote:U stvari cijeli taj srpki književni jezik je nakaradan do bola. Tamo niti jedan klinac u školi ne može dobiti komad iz srpskog jer što god napiše je ispravno, od santimetra,cantimetra,sentimetra,centrimetra....sve je ispravno, nismo se jednom na forumu sprdali sa tim njihovim glupostima a da ne govorimo o niš i općenito južnoj srbiji.govinda wrote:Oni u Nis imaju tri padeza: gi , gu, ga....tre911 wrote:A možda oni u srbiju i niš i govore ćirilicom :))))))) Znaš ono kad su pitali srbu odakle si; iz kosovska mitrovica! Ma ne kaže se tako nego iz kosovske mitrovice! Ma nemoj, ti ćeš da mi kažeš šta piše na železnička stanica!govinda wrote:@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
2016-11-17
Beli wrote:ova je za onog krezubog kromanjonca tomsona intelektualka...
Einstein još nije shvatio da je i on kromanjonac.
Ali dobro, ako misli da je neandertalac, tko sam ja da mu kvarim to zadovoljstvo.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Beli wrote:ova je za onog krezubog kromanjonca tomsona intelektualka...
Ali dobro, ako misli da je neandertalac, tko sam ja da mu kvarim to zadovoljstvo.
Guest- Guest
Ne volim nesto narocito rep, oke ako je neka kvalitetna stvar (ali u principu nema nista posteno vec godinama).
Ovo definitivno nije to, maloj bi bolje lezale cajke.
Ovo definitivno nije to, maloj bi bolje lezale cajke.
Guest- Guest
Još jedan prcccccccccccccc :DDD rekoh ja ko god naiđe zavali koju ćušku i ode dalje :Dspeare_shaker wrote:Beli wrote:ova je za onog krezubog kromanjonca tomsona intelektualka...
Guest- Guest
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 19 of 19