GOLA PEVA O SPERMI
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Gej cetnici sa traktora...ko bi rekao da i to postoji...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Njemu je dovoljno da zna da traktor ima tockove....tre911 wrote:Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))Beli wrote:tre911 wrote:Izludio od tolikih šamara pa pokušava barem malo povratiti čast, je da se čast kod nas i u svijetu i njihova čast poprilično razlikuju no otkud bi on to mogao znati kad u životu nije izašao nigdje izvan svoje palanke. Jako tužan lik, ne zna ni čemu služe točkovi na kolicimaNoor wrote:misli da se ljudi u godinama ne znaju zabavljati..a i diskutabilno je što su "godine", samo on baš voli ići niskomaggie13 wrote:
svi smo mi u godinama u odnosu na tebe pa sto ti fali s nama,;D
ne kukaj vise, obrisi sline i suze. budi muskarac, napokon...
2016-11-17
Zamisli braćalu u vojsci kad su skužili da ovaj ne zna što je točak, daju mu igračku i dok se on čudu čudio ovi ga izbuše ko vilerov goblengovinda wrote:Tobdzije su ga najvise voleli...tre911 wrote:A jesu li znali da si ormaruša kad si išao u vojsku?Beli wrote:
ma jok, ispracaj sam pravio u klubu-pevao aco pejovic...
Guest- Guest
Noor wrote:Beli wrote:Noor wrote:pa jel smiješ ti ovako kasno biti budan? ako te keva dovati...uh :DBeli wrote:Noor wrote:
izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoći
ja se samo zabavljam...
zivim sam, hoces kod mene na gajbu?
jok, bilo bi nam tijesno
ma ka'ki, u fullu. top-full
Guest- Guest
govinda wrote:Gej cetnici sa traktora...ko bi rekao da i to postoji...
to ti je fetish, baki?
Guest- Guest
A kapetan brko mu kaze: Vojnice, sagni se do tog tocka, ostali u kolonu jedan po jedan...tre911 wrote:Zamisli braćalu u vojsci kad su skužili da ovaj ne zna što je točak, daju mu igračku i dok se on čudu čudio ovi ga izbuše ko vilerov goblengovinda wrote:Tobdzije su ga najvise voleli...tre911 wrote:A jesu li znali da si ormaruša kad si išao u vojsku?Beli wrote:
2016-11-17
tre911 wrote:Zamisli braćalu u vojsci kad su skužili da ovaj ne zna što je točak, daju mu igračku i dok se on čudu čudio ovi ga izbuše ko vilerov goblengovinda wrote:Tobdzije su ga najvise voleli...tre911 wrote:A jesu li znali da si ormaruša kad si išao u vojsku?Beli wrote:
tre, posto imas toliku opsesiju sa tockovima-daj zamoli ovog tvog decka da te stavi u kola, ili na tratkor-da po prvi put u zivotu odes dalje od te lakat krivine u toj tvojoj selendri...
Guest- Guest
ma cudno mi, znas za sta sluze tockovi na traktoru a ne znas za sta sluze na kolicima..dobro je da nisi uprtio trakor na rame 1995...Beli wrote:govinda wrote:Gej cetnici sa traktora...ko bi rekao da i to postoji...
to ti je fetish, baki?
2016-11-17
Eto neću ako mi kažeš da si naučio da treba kolica gurati a ne nositiBeli wrote:tre911 wrote:A da nam priznaš barem da smo te naučili čemu služe točkovi na kolicima? Mislim ako to nisi skužio onda nećeš ni ovo ostaloBeli wrote:maggie13 wrote:svi smo mi u godinama u odnosu na tebe pa sto ti fali s nama,;DBeli wrote:
probio je termin, coveku u godinama je ipak ovo veliki napor-ostajati do ovih sitnih sati...
hvala na komplimentu, megice. ovo nisam od tebe ocekivao...
elem, sa izuzetkom tebe, od ovih starijih ovde ne mos nista da naucis, sve bandoglavo.
samo ti nemoj da se plasis, sve ce biti u redu...
Guest- Guest
tre911 wrote:Eto neću ako mi kažeš da si naučio da treba kolica gurati a ne nositiBeli wrote:tre911 wrote:A da nam priznaš barem da smo te naučili čemu služe točkovi na kolicima? Mislim ako to nisi skužio onda nećeš ni ovo ostaloBeli wrote:maggie13 wrote:
svi smo mi u godinama u odnosu na tebe pa sto ti fali s nama,;D
hvala na komplimentu, megice. ovo nisam od tebe ocekivao...
elem, sa izuzetkom tebe, od ovih starijih ovde ne mos nista da naucis, sve bandoglavo.
samo ti nemoj da se plasis, sve ce biti u redu...
ne nuzno, moras ih poneti uz stepenice...
Guest- Guest
A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))maggie13 wrote:mislim da se tre spasio..poceli ste i 'licne opise' razmjenjivati :DBeli wrote:
e imam plave oci, i ridju bradu imam i svetlo smedju kosu a izrazito sam bele puti.
ne znaci da si sloven, znaci da si srbin-islamske veroispovesti.
Guest- Guest
Beli wrote:tocak? tocak je legendarni gitarista grupe SMAK
2016-11-17
ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))maggie13 wrote:
mislim da se tre spasio..poceli ste i 'licne opise' razmjenjivati :D
2016-11-17
govinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:
A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))
sta je bilo, homosu? nalozio si se?
Guest- Guest
gadno se napalio ovaj viberko-pederkogovinda wrote:de sad lijepo reci, gdje bi ti volio da ti izbaci? U dupe ili u usta? Jbt, pa stvarno pretjerujes sa tim homoseksualnim aluzijama...skontali smo da si halkar, u redu je, idi sad...Beli wrote:tre911 wrote:Zašto bi se ja živcirao zato što si ti pederko??? E svašta iz te bundeve na tvojim ramenima može izaći kao nešto čemu se diviš a u stvarnosti je običan drekBeli wrote:tre911 wrote:
Eto ga opet, nisi mi ni brat a još manje se želim da me pederko ljubi, žao mi je dečko ali nisam homosexualac, potraži sreću negdje sa drugom osobom koja će imati razumjevanja za to što jesi :)
nemoj da se nerviras, buci buci buuu
samo polako, disi duboko i nemoj da se plasis. iznaci tu ogorcenost iz sebe...
Guest- Guest
što jeste jeste, mene odavno dlanovi bole pa mogu misliti kako je tvojim obrazima od toliko tuče :)))Beli wrote:govinda wrote:jao, pa i na to si spao da editujes tudje postove....nego, nema dzanga veceras, zato ti navaljujes na mene i trea...Beli wrote:govinda wrote:A jbt, nisam jadnik kao ti..isao kod Milana u njen stan...Beli wrote:
aha, tamo si isao na karanje posle beer festa?
kod milanceta? pa jbt-ce da pukne tikva izmedju tebe i trea.
ne treba mi dzango, vidis da vas razaram.
od ovolikih samara, dobicete parkinsonovu bolest-ko muhamed ali...
Guest- Guest
A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:
A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))
Guest- Guest
gari, ja sam ti crn ko Anadolac, ti jelde vise volis bjelopute tipove? (valjda mi se sad skines sa kurca)Beli wrote:govinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:
Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DD
sta je bilo, homosu? nalozio si se?
2016-11-17
Pa rekoh ti Ramize da me nije briga što si peder samo nemoj mene bariti i gotova stvarBeli wrote:tre911 wrote:Pa ti si večeras izašao iz ormara i krenio vabiti i mene i govindu i sad opet pokušavaš slagati da je bilo drugačije. Peder i srbin, jel ima veća kazna za pojedinca na ovome svijetu :DDDDBeli wrote:tre911 wrote:znali su da sam ormaruša kad sam išao u vojsku?Beli wrote:
ako, lepo je sto se otvaras polako...
sto se nerviras? izvini sto sam te razsanio...
Guest- Guest
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 17 of 19