GOLA PEVA O SPERMI
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Pa rekoh ti Ramize da me nije briga što si peder samo nemoj mene bariti i gotova stvarBeli wrote:tre911 wrote:Pa ti si večeras izašao iz ormara i krenio vabiti i mene i govindu i sad opet pokušavaš slagati da je bilo drugačije. Peder i srbin, jel ima veća kazna za pojedinca na ovome svijetu :DDDDBeli wrote:tre911 wrote:znali su da sam ormaruša kad sam išao u vojsku?Beli wrote:
ma jok, ispracaj sam pravio u klubu-pevao aco pejovic...
ako, lepo je sto se otvaras polako...
sto se nerviras? izvini sto sam te razsanio...
Guest- Guest
ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:
Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DD
2016-11-17
ma suti bolan, ja napisa nesto ne razmisljajuci kad se frajer napali....ma ne pisem ja vise nista ovdje...Leviathan2 wrote:pederbal u tijeku :D a
2016-11-17
Ma oni nose i traktore, vidiš da im niko nije rekao čemu služe točkovigovinda wrote:Gej cetnici sa traktora...ko bi rekao da i to postoji...
Guest- Guest
govinda wrote:ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:
jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;P
ne treba biti genijalan pa znati cinjenicu da se kondomi, prave od latexa...
ne koristite, kondom kada se trpate tre i ti? ccc, ko zna cime ste sve zarazeni...
Guest- Guest
Zna ali ne zna što bi sa njima radio, najbolje to sve na rame pa u trgovinu!govinda wrote:Njemu je dovoljno da zna da traktor ima tockove....tre911 wrote:Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))Beli wrote:tre911 wrote:Izludio od tolikih šamara pa pokušava barem malo povratiti čast, je da se čast kod nas i u svijetu i njihova čast poprilično razlikuju no otkud bi on to mogao znati kad u životu nije izašao nigdje izvan svoje palanke. Jako tužan lik, ne zna ni čemu služe točkovi na kolicimaNoor wrote:
misli da se ljudi u godinama ne znaju zabavljati..a i diskutabilno je što su "godine", samo on baš voli ići nisko
ne kukaj vise, obrisi sline i suze. budi muskarac, napokon...
Guest- Guest
Lijepo je sto pazis na svog partnera, gari....Beli wrote:govinda wrote:ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:
A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDD
2016-11-17
Mogu misliti kad je usao u Beograd sa traktorom na ramenu a oni beogradski pesovani ga poceli salijetati..tre911 wrote:Zna ali ne zna što bi sa njima radio, najbolje to sve na rame pa u trgovinu!govinda wrote:Njemu je dovoljno da zna da traktor ima tockove....tre911 wrote:Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))Beli wrote:tre911 wrote:
Izludio od tolikih šamara pa pokušava barem malo povratiti čast, je da se čast kod nas i u svijetu i njihova čast poprilično razlikuju no otkud bi on to mogao znati kad u životu nije izašao nigdje izvan svoje palanke. Jako tužan lik, ne zna ni čemu služe točkovi na kolicima
ne kukaj vise, obrisi sline i suze. budi muskarac, napokon...
2016-11-17
Tamo se vjerojatno i navadio na to zlo, bio dežurni u buretu svaki drugi dangovinda wrote:A kapetan brko mu kaze: Vojnice, sagni se do tog tocka, ostali u kolonu jedan po jedan...tre911 wrote:Zamisli braćalu u vojsci kad su skužili da ovaj ne zna što je točak, daju mu igračku i dok se on čudu čudio ovi ga izbuše ko vilerov goblengovinda wrote:Tobdzije su ga najvise voleli...tre911 wrote:A jesu li znali da si ormaruša kad si išao u vojsku?Beli wrote:
Guest- Guest
govinda wrote:Lijepo je sto pazis na svog partnera, gari....Beli wrote:govinda wrote:ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:
ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...
lezis na treovoj kari...
aahhahahhahahahhahahah
trpaj majmunaaaaaa
Guest- Guest
Ma ne nego mi nije jasno da neko može koristiti PC a da ne zna da se kolica guraju i čemu služe točkovi. Ček ček, da možda neko ne piše umjesto tebe a?Beli wrote:tre911 wrote:Zamisli braćalu u vojsci kad su skužili da ovaj ne zna što je točak, daju mu igračku i dok se on čudu čudio ovi ga izbuše ko vilerov goblengovinda wrote:Tobdzije su ga najvise voleli...tre911 wrote:A jesu li znali da si ormaruša kad si išao u vojsku?Beli wrote:
tre, posto imas toliku opsesiju sa tockovima-daj zamoli ovog tvog decka da te stavi u kola, ili na tratkor-da po prvi put u zivotu odes dalje od te lakat krivine u toj tvojoj selendri...
Guest- Guest
pes
a jbt, koliko imas godina? 12? Zapravo, te su fore i dvanaestogodisnjaci prevazisli...nego, idi ti govori cirilicu i nosaj kolica na ramenu...je li tako baris pesovane po samoposluzi? Stavis kolica na rame? To vam neki tajni znak raspoznavanja?Beli wrote:govinda wrote:Lijepo je sto pazis na svog partnera, gari....Beli wrote:govinda wrote:ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....Noor wrote:
A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasno
lezis na treovoj kari...
aahhahahhahahahhahahah
trpaj majmunaaaaaa
2016-11-17
Kolica na desnom ramenu znak da ga primas u dupe, kolica na lijevom ramenu znak da ga ti zadajes?
2016-11-17
govinda wrote:pesa jbt, koliko imas godina? 12? Zapravo, te su fore i dvanaestogodisnjaci prevazisli...Beli wrote:govinda wrote:Lijepo je sto pazis na svog partnera, gari....Beli wrote:govinda wrote:
ko da citam svaku njegovu genijalnu izjavu....latex, kaze? U jbt....
lezis na treovoj kari...
aahhahahhahahahhahahah
trpaj majmunaaaaaa
al vidis da su za tebe odlicne, pecas se kao somina...
aj cao ce se cujemo, otisla mi noor-nema svrhe vise da se smaram sa vama, homoseksualci.
Guest- Guest
Pa ko bi i pomislio da će ovaj tako reagirati, ubuduće moramo strogo paziti što pišemo kada je ova prekodrinska ekipa tu prisutnagovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:
A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))
Guest- Guest
Ja sam mislio da se zajebava kad ono vrag odnio šalu a ovaj dobio krila i krenio baritiNoor wrote:A jos na pocetku je priznao da nosi latex, kako to nisi vidio, sve ti je trebalo biti jasnogovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:
Guest- Guest
Gay grupa sa vibera...tre911 wrote:Pa ko bi i pomislio da će ovaj tako reagirati, ubuduće moramo strogo paziti što pišemo kada je ova prekodrinska ekipa tu prisutnagovinda wrote:ma daj, jebalo me slavenstvo i Anadolija....ja njemu da imam plave oci a on meni odma' te ridja brada te svijetla put te ovo te ono...kuku, govinda, gdje ti je pamet bila...tre911 wrote:A to braćali kao da je crvenom krpom mahnuo ispred očiju :DDD Govinda nije ni svjestan što je napravio braćali :DDDmaggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:
2016-11-17
Goni ga u kurac, ko bi rekao da će se ovaj tako outati i krenuti u napad, te ljubi te brat te on je ovaki, ima ovo, sam je u gajbi...Leviathan2 wrote:pederbal u tijeku :D a
Guest- Guest
Di ćeš braćala, pa starci te opet zapišali i poslali u krevet dok oni nastavljaju sa brijomBeli wrote:aj cao, ce se cujemo...
Guest- Guest
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 18 of 19