GOLA PEVA O SPERMI
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Izvini, einstein, rekao si da nosis kolica. Mislim, valjda to u Srbiji nije cudno, ono sto kretena nosi kolica na ramenu...Beli wrote:govinda wrote:Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...tre911 wrote:Kod vas sve nešto naopako, kod nas kolica guraju i nisam vidio nikoga, ama baš nikoga da nosi kolica, i u BiH sam često u šopingu i nisam niti tamo vidio da ih neko nosi, jednostavno ne znam što bi ti rekaoBeli wrote:kic wrote:
ili ruksak kao ja.. uvijek sve u rukama nosim po trgovini ko divljak
ako je veca nabavka nosim kolica za kupovinu.
vi nemate u marketima mesto za odlaganje prtljaga. odaberes artikle, platis na kasi, spakuje ti u kese kasirka, gurnes kese u kolica i odvezes ih do doma.
visoka je to matematika za tebe.
ajde, tre je vec prezaljen-gkk pa je gkk...
mada, kic me je iznenadio-mislio sam da ce on da sabere 1 i 1.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
tre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:tre911 wrote:Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))Beli wrote:govinda wrote:
Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...
vi nemate u marketima mesto za odlaganje prtljaga. odaberes artikle, platis na kasi, spakuje ti u kese kasirka, gurnes kese u kolica i odvezes ih do doma.
dabome, ponovo pusenje ispod stola.
mada govinda je i normalan vcrs.
sto ja da izadjem, ljtb-vidis da sve vreme napadam noor.
a ti se lizes sa govindom, cccc.
Guest- Guest
tre, samo hrabro naprijed, u glavu..direktno pitaj tomicu tko mu se sviđa, ti ili linda,;Ptre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:tre911 wrote:Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))Beli wrote:govinda wrote:
Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...
2014-04-12
maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
otkako sam uzeo hbo, ni ne gledam vise tv-osim sporta...
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
još fali prci :))
Guest- Guest
Veceras si imao vrhunac kad si rekao da Hrvati odlicno govore cirilicu. Nakon te izjave, stvarno nemam volje da te samaram....Beli wrote:tre911 wrote:Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))Beli wrote:govinda wrote:Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...tre911 wrote:
Kod vas sve nešto naopako, kod nas kolica guraju i nisam vidio nikoga, ama baš nikoga da nosi kolica, i u BiH sam često u šopingu i nisam niti tamo vidio da ih neko nosi, jednostavno ne znam što bi ti rekao
2016-11-17
pa i to je tv program :DBeli wrote:maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
od toliko riba na forumu, on se zalepio za govindu jbt, a noor ga brani kao svog najboljeg gay druga...
Guest- Guest
što mu je tomica ime? :)maggie13 wrote:tre, samo hrabro naprijed, u glavu..direktno pitaj tomicu tko mu se sviđa, ti ili linda,;Ptre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:tre911 wrote:Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))Beli wrote:
Guest- Guest
sad ce legenda ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
još fali prci :))
2014-04-12
maggie13 wrote:pa i to je tv program :DBeli wrote:maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
ne taj bre, nego onaj on demand-video klub.
Guest- Guest
tre911 wrote:U drugoj mobitel i viberišegovinda wrote:Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...tre911 wrote:Kod vas sve nešto naopako, kod nas kolica guraju i nisam vidio nikoga, ama baš nikoga da nosi kolica, i u BiH sam često u šopingu i nisam niti tamo vidio da ih neko nosi, jednostavno ne znam što bi ti rekaoBeli wrote:kic wrote:
ili ruksak kao ja.. uvijek sve u rukama nosim po trgovini ko divljak
2016-11-17
to mu je bio stari nadimak ;-)Noor wrote:što mu je tomica ime? :)maggie13 wrote:tre, samo hrabro naprijed, u glavu..direktno pitaj tomicu tko mu se sviđa, ti ili linda,;Ptre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:tre911 wrote:
Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))
2014-04-12
Beli wrote:od toliko riba na forumu, on se zalepio za govindu jbt, a noor ga brani kao svog najboljeg gay druga...
da nisi malo ljubomoran? :)
Guest- Guest
meni to sve tv..;-)Beli wrote:maggie13 wrote:pa i to je tv program :DBeli wrote:maggie13 wrote:Sto je, nema nista na tv-u, a ne cita se nikome @_@
ne taj bre, nego onaj on demand-video klub.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Noor wrote:što mu je tomica ime? :)maggie13 wrote:tre, samo hrabro naprijed, u glavu..direktno pitaj tomicu tko mu se sviđa, ti ili linda,;Ptre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:tre911 wrote:
Evo braćala nas opet sve izmlatio sa okom u šaku, meni već nekoliko puta istukao samo na ovoj temi :)))
ne, thomas-crown mi je bio prvi nick na forumu...
alpha undead, mali mis se istrcao da se zovem tomislav i da sam hrvat.
Guest- Guest
Noor wrote:Beli wrote:od toliko riba na forumu, on se zalepio za govindu jbt, a noor ga brani kao svog najboljeg gay druga...
da nisi malo ljubomoran? :)
nps
Guest- Guest
Lumen je nema što :Dgovinda wrote:Izvini, einstein, rekao si da nosis kolica. Mislim, valjda to u Srbiji nije cudno, ono sto kretena nosi kolica na ramenu...Beli wrote:govinda wrote:Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...tre911 wrote:Kod vas sve nešto naopako, kod nas kolica guraju i nisam vidio nikoga, ama baš nikoga da nosi kolica, i u BiH sam često u šopingu i nisam niti tamo vidio da ih neko nosi, jednostavno ne znam što bi ti rekaoBeli wrote:
Guest- Guest
De smotaj joint, zapali, dodji sebi...vidis da ti ta brlja unisti i to malo sivih celija...Beli wrote:od toliko riba na forumu, on se zalepio za govindu jbt, a noor ga brani kao svog najboljeg gay druga...
2016-11-17
tre911 wrote:Lumen je nema što :Dgovinda wrote:Izvini, einstein, rekao si da nosis kolica. Mislim, valjda to u Srbiji nije cudno, ono sto kretena nosi kolica na ramenu...Beli wrote:govinda wrote:Covjek bilda u shopu....u jendoj ruci kolica a u drugoj valjda kasirka...tre911 wrote:
Kod vas sve nešto naopako, kod nas kolica guraju i nisam vidio nikoga, ama baš nikoga da nosi kolica, i u BiH sam često u šopingu i nisam niti tamo vidio da ih neko nosi, jednostavno ne znam što bi ti rekao
bas ste ocajni...
Guest- Guest
Beli wrote:Noor wrote:što mu je tomica ime? :)maggie13 wrote:tre, samo hrabro naprijed, u glavu..direktno pitaj tomicu tko mu se sviđa, ti ili linda,;Ptre911 wrote:Ti o tom pušenju kao i džango svojevremeno o muškim guzicama, de izađi i ti iz ormara i budi hrabar, neće tebe niko zbog toga zahebavati :)Beli wrote:
ne, thomas-crown mi je bio prvi nick na forumu...
alpha undead, mali mis se istrcao da se zovem tomislav i da sam hrvat.
u to ne bih povjerovala do kraja života, pa me zanimalo što to znači..jel sad shvaćaš?
ti si prije neki Azem ili Enver...
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 11 of 19