GOLA PEVA O SPERMI
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Noor wrote:maggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))maggie13 wrote:
mislim da se tre spasio..poceli ste i 'licne opise' razmjenjivati :D
e, zbog toga se i napalio :)
na tebe sam draga nalozen 24/7...
kada cemo bre na tu kafu?
Guest- Guest
Ja jbt, sam sam kriv...ko ce ga sad snositi, nece ovaj odustati lako...maggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))maggie13 wrote:mislim da se tre spasio..poceli ste i 'licne opise' razmjenjivati :DBeli wrote:
e imam plave oci, i ridju bradu imam i svetlo smedju kosu a izrazito sam bele puti.
ne znaci da si sloven, znaci da si srbin-islamske veroispovesti.
2016-11-17
tre911 wrote:Zašto bi se ja živcirao zato što si ti pederko??? E svašta iz te bundeve na tvojim ramenima može izaći kao nešto čemu se diviš a u stvarnosti je običan drekBeli wrote:tre911 wrote:Eto ga opet, nisi mi ni brat a još manje se želim da me pederko ljubi, žao mi je dečko ali nisam homosexualac, potraži sreću negdje sa drugom osobom koja će imati razumjevanja za to što jesi :)Beli wrote:tre911 wrote:
Vidi ga opet, on napadne da smo mi pederi i onda piše da mi napadnemo, ovoliko gluposti je previše čak i za tvoj kapacitet :S
ljubi te brat.
nemoj da se nerviras, buci buci buuu
samo polako, disi duboko i nemoj da se plasis. iznaci tu ogorcenost iz sebe...
Guest- Guest
maggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))maggie13 wrote:mislim da se tre spasio..poceli ste i 'licne opise' razmjenjivati :DBeli wrote:
e imam plave oci, i ridju bradu imam i svetlo smedju kosu a izrazito sam bele puti.
ne znaci da si sloven, znaci da si srbin-islamske veroispovesti.
megice, no no. budi mirna, nemoj casperlu da pustim na tebe...
Guest- Guest
izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoćiBeli wrote:Noor wrote:pa to ti i objašnjava..za drugi igra, da, ne za tvojBeli wrote:tre911 wrote:Vole vas ko mater ludu kći, uostalom što ti uopće pederko imaš sa ženama i kako bi ti mogao znati kako to Hrvatice rade? ???Beli wrote:
pa lepe ste...
hrvatice su do jaja, tako lepo pricaju, vole nas, dobro rade one stvari.
to su za tebe spanska sela, igras za drugi tim...
steta sto ne igra za moj, da samo zna koliko je lepo kada udjes u zenu...
Guest- Guest
Noor wrote:izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoćiBeli wrote:Noor wrote:pa to ti i objašnjava..za drugi igra, da, ne za tvojBeli wrote:tre911 wrote:
Vole vas ko mater ludu kći, uostalom što ti uopće pederko imaš sa ženama i kako bi ti mogao znati kako to Hrvatice rade? ???
ja se samo zabavljam...
Guest- Guest
jao, pa i na to si spao da editujes tudje postove....nego, nema dzanga veceras, zato ti navaljujes na mene i trea...Beli wrote:govinda wrote:A jbt, nisam jadnik kao ti..isao kod Milana u njen stan...Beli wrote:govinda wrote:dobro te pederu vise..jbt, zar ne mozes naci u Beogradu nekog geja nego po forumima trazis? Otidji do Parka, pun je Sirijaca, naguzice te rado ako si vec zeljan kite subotom uvece...Beli wrote:
aha, znaci ti si furundzija?
aha, tamo si isao na karanje posle beer festa?
kod milanceta? pa jbt-ce da pukne tikva izmedju tebe i trea.
2016-11-17
Pa istraživanja su provedena i to je to, sad ti daj argumnet za one pizdarije što si pisao o srbima i Hrvatima Jebote šipac vam stvorio SPC a njegov potomak vučko vas vodi u svijetlu budućnostBeli wrote:zar je potreban kontraargument ovim pizdarijama?
Guest- Guest
Beli wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DDgovinda wrote:
A jbt, ja nista ne kontam :))) vidi ti gejevskih fora :) sad ce mi jos svoju sliku poslati :)))
evo, sutra :)
Guest- Guest
de sad lijepo reci, gdje bi ti volio da ti izbaci? U dupe ili u usta? Jbt, pa stvarno pretjerujes sa tim homoseksualnim aluzijama...skontali smo da si halkar, u redu je, idi sad...Beli wrote:tre911 wrote:Zašto bi se ja živcirao zato što si ti pederko??? E svašta iz te bundeve na tvojim ramenima može izaći kao nešto čemu se diviš a u stvarnosti je običan drekBeli wrote:tre911 wrote:Eto ga opet, nisi mi ni brat a još manje se želim da me pederko ljubi, žao mi je dečko ali nisam homosexualac, potraži sreću negdje sa drugom osobom koja će imati razumjevanja za to što jesi :)Beli wrote:
ljubi te brat.
2016-11-17
Mogu i kineska ali to ne mjenja stvar da si ti peder i da ne možeš znati kako to Hrvatice radeBeli wrote:tre911 wrote:Vole vas ko mater ludu kći, uostalom što ti uopće pederko imaš sa ženama i kako bi ti mogao znati kako to Hrvatice rade? ???Beli wrote:Noor wrote:Beli wrote:
al jbg, bile srbima-pa po tvojoj analogiji mu dodje na isto...
a što patite vi srbi za hrvaticama, čudo jedno :)))
pa lepe ste...
hrvatice su do jaja, tako lepo pricaju, vole nas, dobro rade one stvari.
Guest- Guest
govinda wrote:jao, pa i na to si spao da editujes tudje postove....nego, nema dzanga veceras, zato ti navaljujes na mene i trea...Beli wrote:govinda wrote:A jbt, nisam jadnik kao ti..isao kod Milana u njen stan...Beli wrote:govinda wrote:
dobro te pederu vise..jbt, zar ne mozes naci u Beogradu nekog geja nego po forumima trazis? Otidji do Parka, pun je Sirijaca, naguzice te rado ako si vec zeljan kite subotom uvece...
aha, tamo si isao na karanje posle beer festa?
kod milanceta? pa jbt-ce da pukne tikva izmedju tebe i trea.
ne treba mi dzango, vidis da vas razaram.
od ovolikih samara, dobicete parkinsonovu bolest-ko muhamed ali...
Guest- Guest
pa jel smiješ ti ovako kasno biti budan? ako te keva dovati...uh :DBeli wrote:Noor wrote:izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoćiBeli wrote:Noor wrote:pa to ti i objašnjava..za drugi igra, da, ne za tvojBeli wrote:
ja se samo zabavljam...
Guest- Guest
govinda wrote:de sad lijepo reci, gdje bi ti volio da ti izbaci? U dupe ili u usta? Jbt, pa stvarno pretjerujes sa tim homoseksualnim aluzijama...skontali smo da si halkar, u redu je, idi sad...Beli wrote:tre911 wrote:Zašto bi se ja živcirao zato što si ti pederko??? E svašta iz te bundeve na tvojim ramenima može izaći kao nešto čemu se diviš a u stvarnosti je običan drekBeli wrote:tre911 wrote:
Eto ga opet, nisi mi ni brat a još manje se želim da me pederko ljubi, žao mi je dečko ali nisam homosexualac, potraži sreću negdje sa drugom osobom koja će imati razumjevanja za to što jesi :)
daj jebo te pas, vase fetishe ostavite za vasu spavacu sobu. stvarno si degutantan. pedercino...
Guest- Guest
Noor wrote:pa jel smiješ ti ovako kasno biti budan? ako te keva dovati...uh :DBeli wrote:Noor wrote:izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoćiBeli wrote:Noor wrote:
pa to ti i objašnjava..za drugi igra, da, ne za tvoj
ja se samo zabavljam...
zivim sam, hoces kod mene na gajbu?
Guest- Guest
Pa ti si večeras izašao iz ormara i krenio vabiti i mene i govindu i sad opet pokušavaš slagati da je bilo drugačije. Peder i srbin, jel ima veća kazna za pojedinca na ovome svijetu :DDDDBeli wrote:tre911 wrote:znali su da sam ormaruša kad sam išao u vojsku?Beli wrote:govinda wrote:A sto su ti ovo svirali kad si isao u vojsku?Beli wrote:
zasto, pa nemam ja taman ten-kao ovi tvoji iz anadolije...
ma jok, ispracaj sam pravio u klubu-pevao aco pejovic...
ako, lepo je sto se otvaras polako...
Guest- Guest
Noor wrote:Beli wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:jos se linda pohvalio: plave okice, ovo-ono..;Ptre911 wrote:
Gotov si, vidiš da je navalio ko mutav :DD
evo, sutra :)
oh, divota.
Guest- Guest
Beli wrote:Noor wrote:pa jel smiješ ti ovako kasno biti budan? ako te keva dovati...uh :DBeli wrote:Noor wrote:izvodiš višestruke torzije, al neće ti pomoćiBeli wrote:
ja se samo zabavljam...
zivim sam, hoces kod mene na gajbu?
jok, bilo bi nam tijesno
Guest- Guest
Kod vas muškarci nose kolica u trgovinu, jel i auto nosite, pazi i auto ima točkove odma da ti kažem :)))))Beli wrote:tre911 wrote:Izludio od tolikih šamara pa pokušava barem malo povratiti čast, je da se čast kod nas i u svijetu i njihova čast poprilično razlikuju no otkud bi on to mogao znati kad u životu nije izašao nigdje izvan svoje palanke. Jako tužan lik, ne zna ni čemu služe točkovi na kolicimaNoor wrote:misli da se ljudi u godinama ne znaju zabavljati..a i diskutabilno je što su "godine", samo on baš voli ići niskomaggie13 wrote:svi smo mi u godinama u odnosu na tebe pa sto ti fali s nama,;DBeli wrote:
probio je termin, coveku u godinama je ipak ovo veliki napor-ostajati do ovih sitnih sati...
ne kukaj vise, obrisi sline i suze. budi muskarac, napokon...
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ti si večeras izašao iz ormara i krenio vabiti i mene i govindu i sad opet pokušavaš slagati da je bilo drugačije. Peder i srbin, jel ima veća kazna za pojedinca na ovome svijetu :DDDDBeli wrote:tre911 wrote:znali su da sam ormaruša kad sam išao u vojsku?Beli wrote:govinda wrote:
A sto su ti ovo svirali kad si isao u vojsku?
ma jok, ispracaj sam pravio u klubu-pevao aco pejovic...
ako, lepo je sto se otvaras polako...
sto se nerviras? izvini sto sam te razsanio...
Guest- Guest
Gej cetnici sa traktora...ko bi rekao da i to postoji...
2016-11-17
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 16 of 19