LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: LIGA PRVAKA
faul je bio izvan 16m ne mogu španjolci bez krađa najlopovskiji narod poslije rumunja
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Moraju da poguraju ,,najjaču ligu sveta" da ne ostane bez ijednog prestavnika...
Guest- Guest
odlično poluvrijeme modrića, sveukupno 3 dodira, 2 passa prvom do sebe i izboren out, najbolji je
End- Posts : 21177
2015-08-25
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
tko je tom ciganinu uopće dao da puca penal, glupi ancelotti
2015-08-25
Penal nije bio ja kao bayernovac tvrdim i vidi se gospodska skola juventusa i bayerna vidal gospodski promasiva... btw... jel igra peder sa madeire u prvom poluvrimenu... u drugom ulazi najbolji igrac portugala nakon eusebia i rui coste
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kraj ove zatonske prevare ne može biti bolji, barem je ukrao koji minut izležavanjem i simulranjemjalnirajko wrote:kako je loš danas ovaj casemiro
2015-08-25
nemoj bit zadrtEnd1899 wrote:kraj ove zatonske prevare ne može biti bolji, barem je ukrao koji minut izležavanjem i simulranjemjalnirajko wrote:kako je loš danas ovaj casemiro
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
vidio sam ga na kraju poluvremena kako mu se neuer smije od nemoći i jadaHeinrich_Himmler wrote:btw... jel igra peder sa madeire u prvom poluvrimenu... u drugom ulazi najbolji igrac portugala nakon eusebia i rui coste
2015-08-25
Grb čmayerna u šiptarskoj zastavi
Da nema djubrentusa i cigana iz cigalonije, svetlosnim godinama bi bili nagori klub svoh vremena.
Da nema djubrentusa i cigana iz cigalonije, svetlosnim godinama bi bili nagori klub svoh vremena.
Guest- Guest
nemoj bit jalanjalnirajko wrote:nemoj bit zadrtEnd1899 wrote:kraj ove zatonske prevare ne može biti bolji, barem je ukrao koji minut izležavanjem i simulranjemjalnirajko wrote:kako je loš danas ovaj casemiro
2015-08-25
Endić nam je zivahan...vise postova u zadnjih 15 minuta nego u cijelih 90 min katalonske tragedije
Sad Real pobjeđuje 1:2. Kakav penal za Bayern, Bože dragi. Mislio sam da se takvi penali samo barceloni sviraju
Jebiga, zaželeo se lopov rizzoli da sudi penale koje puca vidal. Upao u sevdah...
Guest- Guest
IDDOLI BALIJA HEROJI SIPTARA IMATE JUSUFA SLAVITE VOKRIJAPrele wrote:Grb čmayerna u šiptarskoj zastavi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Miruj ili ces gospemi na strijeljanje da je bilo obrnuto plejada navijaca loreala predvodjena tobom i opancaron bi vec spremala festuscorpion wrote:Sad Real pobjeđuje 1:2. Kakav penal za Bayern, Bože dragi. Mislio sam da se takvi penali samo barceloni sviraju
2015-09-13
Ah da zaboravio aam vi " navijate" za united naravno
2015-09-13
Smecarski klub cmartizan..... najveca zvijezda VOKRI
2015-09-13
o čemu briješ ti, barca daje pet komada i još ima lufta za primit jedan gol, ništa lakše za mes ke un klubZiil Los Dii ! wrote:Endić nam je zivahan...vise postova u zadnjih 15 minuta nego u cijelih 90 min katalonske tragedije
2015-08-25
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50