NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
zar je dosadno biti iskren i reci da nekog ljubis...to tebi dosadno?...mogu ja biti i grub ako volis tako...maggie13 wrote:dosadno mu, ocito ^_~dzango wrote:Vuk počeo da mi persira.maggie13 wrote:kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:
ima li problema, vuce?:-)
Naravno..barem me nije nikad vulgarno izvrijeđao B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neozbiljan si, vuce..i ta zezancija ti je prozirna, ok? B-)
2014-04-12
Eto sad...ja neozbiljan?...otvoreno ti kazem ono sto mislim mos pitat druge...cini se prozirno ali nije...kad ti kazem da sam zacopan u tebe znaci jesam...kad nisam nisam...maggie13 wrote:Neozbiljan si, vuce..i ta zezancija ti je prozirna, ok? B-)
2015-09-08
Pizonu ovom prlikom jebem i mater i dite. Crko kobogda i ti i cilo ti pleme. Stoko, kološaru, šupčino.
Jebem ti mater još jednom.
...on ve da se qurtzi i prijeti..da ga pojedemo na tenaneRiplex wrote:Pizonu ovom prlikom jebem i mater i dite. Crko kobogda i ti i cilo ti pleme. Stoko, kološaru, šupčino.
2015-09-08
Ma jebe sebi mater već godinama. Govno malo, nema ni č od čovika u njemuvuksadinare wrote:...on ve da se qurtzi i prijeti..da ga pojedemo na tenaneRiplex wrote:Pizonu ovom prlikom jebem i mater i dite. Crko kobogda i ti i cilo ti pleme. Stoko, kološaru, šupčino.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» gaće padaju pred Kolindom
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 4 of 4