NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
od vas prezahtjevnih nikad nista..samo zanovijetate :Dsitting_bull wrote:figurativno, mamić je politički hrvat...crvenkasti wrote:Njezin poltitički domet je znati pred kim treba skinuti gaće.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
govinda wrote:Majke ti se nasao nesto pricati o Azijatima a Bliski istok pocinje u Beogradu..pizzon wrote:ne kapiram tvoje azijatske mozgalicegovinda wrote:Znas sta se uradi kad se us nadje? Zgnjeci se...pizzon wrote:cesto govori o srbima,govinda wrote:Prvo, uopste nije potreslo nista Balkan, drugo sta tebe u Srbiji briga sta hrvatska predsjednica govori, trece Seselj je srpska verzija naciste, cetvrto dosadan si ko us, pizdon...
pa cak kad u tome ukljici i gace.
nacisa nije lice po proceni hrvata, bosnjaka ili siptara.
to vam se jasno postupcima ukazuje
...takozvanom Dar Ul Džihadu
Guest- Guest
pa di si ti, dzani?dzango wrote:Neće ni Megi.
Skoro sam peticiju pokrenula za tvoje pomilovanje ;D
2014-04-12
Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:pa di si ti, dzani?dzango wrote:Neće ni Megi.
Nemoj molim te da za mene pokrećeš nikakve peticije. Posle treba da me prati glas da su me ustaše pomilova. Ne bi mogao da se operem ni pod razno.
predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:pa di si ti, dzani?dzango wrote:Neće ni Megi.
Nemoj molim te da za mene pokrećeš nikakve peticije. Posle treba da me prati glas da su me ustaše pomilova. Ne bi mogao da se operem ni pod razno.
Iako bi to bila moja inicijativa pa se ne bi morao sramit :0)
2014-04-12
Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:pa di si ti, dzani?dzango wrote:Neće ni Megi.
ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:pa di si ti, dzani?dzango wrote:Neće ni Megi.
2014-04-12
Male su šanse za tako nešto. Kada mi naleti na penal, ne mogu da odolim.maggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:
pa di si ti, dzani?
...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:Zlotvori me banovali.maggie13 wrote:
pa di si ti, dzani?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a, onda si sam sebi kriv..suzdrzavanje je tajna uspjeha, ne mozes uvijek burno reagirat ;-)dzango wrote:Male su šanse za tako nešto. Kada mi naleti na penal, ne mogu da odolim.maggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:
Zlotvori me banovali.
2014-04-12
ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;Pdzango wrote:
Zlotvori me banovali.
2014-04-12
Ja sam uvek kriv. I ovako i onako.maggie13 wrote:a, onda si sam sebi kriv..suzdrzavanje je tajna uspjeha, ne mozes uvijek burno reagirat ;-)dzango wrote:Male su šanse za tako nešto. Kada mi naleti na penal, ne mogu da odolim.maggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:
predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;P
ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:Ajde ti to dokaži posle.maggie13 wrote:
predomislila sam se ja vec, ali iz drugog razloga ;P
2015-09-08
samo kad pretjeras, ne pretjeruj:Ddzango wrote:Ja sam uvek kriv. I ovako i onako.maggie13 wrote:a, onda si sam sebi kriv..suzdrzavanje je tajna uspjeha, ne mozes uvijek burno reagirat ;-)dzango wrote:Male su šanse za tako nešto. Kada mi naleti na penal, ne mogu da odolim.maggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:
Ajde ti to dokaži posle.
2014-04-12
kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)dzango wrote:
Ajde ti to dokaži posle.
Naravno..barem me nije nikad vulgarno izvrijeđao B-)
2014-04-12
...ja sam ti se ispricao...zaljubljen sam u tebe..sto mogu...emocije brze rade...samo sam iskren..nisam od onih koji se skrivaju iza maskemaggie13 wrote:kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:
ti se potrudi da ne budes baniran pa necu morat nista dokazivat 8-)
2015-09-08
Ja uvek preteram.maggie13 wrote:samo kad pretjeras, ne pretjeruj:Ddzango wrote:Ja sam uvek kriv. I ovako i onako.maggie13 wrote:a, onda si sam sebi kriv..suzdrzavanje je tajna uspjeha, ne mozes uvijek burno reagirat ;-)dzango wrote:Male su šanse za tako nešto. Kada mi naleti na penal, ne mogu da odolim.maggie13 wrote:
Vuk počeo da mi persira.maggie13 wrote:kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:...samo ti se dokazujmaggie13 wrote:
dosadno mu, ocito ^_~dzango wrote:Vuk počeo da mi persira.maggie13 wrote:kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:ima li problema, vuce?:-)vuksadinare wrote:
...samo ti se dokazuj
2014-04-12
zar je dosadno biti iskren i reci da nekog ljubis...to tebi dosadno?...mogu ja biti i grub ako volis tako...maggie13 wrote:dosadno mu, ocito ^_~dzango wrote:Vuk počeo da mi persira.maggie13 wrote:kome, dzaniju?vuksadinare wrote:ima......uvlacis im se u dupemaggie13 wrote:
ima li problema, vuce?:-)
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» gaće padaju pred Kolindom
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 3 of 4