SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
govinda wrote:srecom, mazge su neplodne....pa samo turski magarac mora najahat na srpsku kobilu da se rodi mazga...Dare wrote:govinda wrote:hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:govinda wrote:
nisi ti pastuh, ti si konjina
neko konjina, neko magarčina...
jbg, nije nam isti genetski kod.
i dalje bolje od magarčine. gskk
to je mula...mazgi je mater magarica, a otac konj :)
u biti ista stvar
Guest- Guest
hah, onda mula..mula Dare El Serbistan...Noor wrote:govinda wrote:srecom, mazge su neplodne....pa samo turski magarac mora najahat na srpsku kobilu da se rodi mazga...Dare wrote:govinda wrote:hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:
neko konjina, neko magarčina...
jbg, nije nam isti genetski kod.
u biti ista stvar
2016-11-17
Reče pravoslavni turčin braćalaDare wrote:govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
kao što je i vaš babo alija bio srbin muslimanske veroispovesti...
Guest- Guest
opet kmečiš... da nećeš možda ban da tražiš.... ... pa i ne smeš da psuješ kad si u gostima... inače ćeš da prhaš... :))))pizzon wrote:vuksadinare wrote:..kad si tulav i lazes...pizzon wrote:ja tebi nisam do sad, sve po spisku !vuksadinare wrote:ćelije prvo spaljeno selo na prostoru hrvatske i bivse ex-yu---cik pogodite tko je to ucinio?..'ugrozeni'..forbes jebo ja tebi sve po spisku kao i pizzonu...
https://www.youtube.com/watch?v=1MwmAvJVAf0
vucko, ti lazes, nikad ti nisam opsovao nista konkretno, pa ni po spisku.
sem par uvredljivh reci, kao, majmune, kretenu i sl, dalje nista od toga.
daj dokaz !
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
reče pičkica čiji se narod nagutao prašine kao u priči u svim ratovima.Dare wrote:ja samo vidim pičkice, mada dobro-ustaše i jesu pičkice...
Guest- Guest
A nije mu ni prvi put da ga ovako uvali u probleme i onda se povuče dok džango puši banove.michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
ma pusti džanga, on je u hibernaciji. o tebi i meni govorim...
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
Guest- Guest
ma slučajno su se ova tri srbalja našli na onoj temi u isto vrijeme, tako im ćosića !Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:
znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponio
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
ne plaši se, nismo vam ukrali briljantnu ideju sa grupom na viberu...
Guest- Guest
ma slucajno se zatekli tu...ko i Lagumdzija u Predsjednistvu 1992. godine...tre911 wrote:ma slučajno su se ova tri srbalja našli na onoj temi u isto vrijeme, tako im ćosića !Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:
2016-11-17
Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaći a ovaj je ogledni primjer spaljenog iskompleksiranog srbića koji pokušava frustracije ovdje liječiti bez obzira koliko ga mi tu cipelarili. Mazohizam je kod njih očito nacionalni sport :)))Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
Guest- Guest
ja to sve snimam i onda kad budem u volji budem otvorio temu na krstarici i sve to polijepio pa nek im oni tamo njihovi jebu sve po spisku.... :)))tre911 wrote:Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaći a ovaj je ogledni primjer spaljenog iskompleksiranog srbića koji pokušava frustracije ovdje liječiti bez obzira koliko ga mi tu cipelarili. Mazohizam je kod njih očito nacionalni sport :)))Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tre911 wrote:Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaćiNoor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:
nije ni za fiš, ha?
Guest- Guest
govinda wrote:hah, onda mula..mula Dare El Serbistan...Noor wrote:govinda wrote:srecom, mazge su neplodne....pa samo turski magarac mora najahat na srpsku kobilu da se rodi mazga...Dare wrote:govinda wrote:
hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....
u biti ista stvar
Guest- Guest
Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...Noor wrote:tre911 wrote:Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaćiNoor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:
ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.
nije ni za fiš, ha?
2016-11-17
Ono više slučajnosti bude kad zatekneš kurvu u bordelu nego braćalu, stanojicu i džangića kao danas na onoj temi.govinda wrote:ma slucajno se zatekli tu...ko i Lagumdzija u Predsjednistvu 1992. godine...tre911 wrote:ma slučajno su se ova tri srbalja našli na onoj temi u isto vrijeme, tako im ćosića !Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
Pa kad ih sramote i to na raketni pogon :))michaellcmacha wrote:ja to sve snimam i onda kad budem u volji budem otvorio temu na krstarici i sve to polijepio pa nek im oni tamo njihovi jebu sve po spisku.... :)))tre911 wrote:Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaći a ovaj je ogledni primjer spaljenog iskompleksiranog srbića koji pokušava frustracije ovdje liječiti bez obzira koliko ga mi tu cipelarili. Mazohizam je kod njih očito nacionalni sport :)))Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
otkrila ekipa viber :)))))tre911 wrote:Ono više slučajnosti bude kad zatekneš kurvu u bordelu nego braćalu, stanojicu i džangića kao danas na onoj temi.govinda wrote:ma slucajno se zatekli tu...ko i Lagumdzija u Predsjednistvu 1992. godine...tre911 wrote:ma slučajno su se ova tri srbalja našli na onoj temi u isto vrijeme, tako im ćosića !Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:
2016-11-17
tre911 wrote:Reče pravoslavni turčin braćalaDare wrote:govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
kao što je i vaš babo alija bio srbin muslimanske veroispovesti...
pomaže bog, brate srbine...
Guest- Guest
Nije, samo za mast otopiti i nahraniti živinu :))Noor wrote:tre911 wrote:Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaćiNoor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:
nije ni za fiš, ha?
Guest- Guest
undeadovi u full sastavu. fale samo pridruženi članovi regoch i megica...
kakav nenadjebivi trust mozgova...
Guest- Guest
opet ti po porciju samara dosao? Pa dokle vise....evo ti tvoja porcija za vecerasDare wrote:undeadovi u full sastavu. fale samo pridruženi članovi regoch i megica...
2016-11-17
hahahhahaha, bože dragi-srušiće se server od ovolike količine glupost i humora pokušaju.
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 10 of 14