SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
glupane, ne placam aerodromsku taksu..i ti se nesto nasao rugati pa prosjek plata u Srbiji nizi od prosjeka u BiH..jbt, ono mi smo u banani a tek vi ako mi imamo vece plate od vas...Dare wrote:govinda wrote:avionom sat i po..je li imate vi Srbi avione, znate sta je to?Dare wrote:govinda wrote:Pa da, prava srpska pjesma i to ratna...poslije svakog rata Srbija sve manja...Dare wrote:
znaš kako kaže ona ratna pesma naša: misliš da si veliki, a tako si mali...
al' tu je, a tebi istanbul tako daleko...
jbg. ti moraš cele godine da radiš za aerodromsku taksu...
2016-11-17
..kad si tulav i lazes...pizzon wrote:ja tebi nisam do sad, sve po spisku !vuksadinare wrote:ćelije prvo spaljeno selo na prostoru hrvatske i bivse ex-yu---cik pogodite tko je to ucinio?..'ugrozeni'..forbes jebo ja tebi sve po spisku kao i pizzonu...
https://www.youtube.com/watch?v=1MwmAvJVAf0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
2016-11-17
kaja wrote:boli me...al dupegovinda wrote:O kajo, jos te bole usi od prosli put?kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:
Braćala, ali nema veze. U konačnici dođe na isto.
2015-09-08
govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
kao što je i vaš babo alija bio srbin muslimanske veroispovesti...
Guest- Guest
....ono 'ugrozeni'...a organizuraju slobodni lov na nesrbe...
2015-09-08
Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
2016-11-17
govinda wrote:Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
hocu malo đedine slanine sa tvog tavana...
Guest- Guest
ma st je najveci fazon prosjecni Srbin gleda kako da prezivi, da odskoluje djecu, jebe ga sef na poslu, mora platiti racune i zaboli ga neka stvar i za Kosovo i za cijeli Balkan..ovi drkadzije sto dodju ovdje na forum su dzabalebarosi koji imaju vremena da piskaraju po forumima, zive sa roditeljima i vjerovatno im uzmu neku kintu od penzije za cigare i pivo..i da plate net..vuksadinare wrote:....ono 'ugrozeni'...a organizuraju slobodni lov na nesrbe...
2016-11-17
Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:govinda wrote:Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...pizzon wrote:vucic ja kao pravi hrvat prvi afirmisao pojam sve po spisku !
2016-11-17
govinda wrote:ma st je najveci fazon prosjecni Srbin gleda kako da prezivi, da odskoluje djecu, jebe ga sef na poslu, mora platiti racune i zaboli ga neka stvar i za Kosovo i za cijeli Balkan..ovi drkadzije sto dodju ovdje na forum su dzabalebarosi koji imaju vremena da piskaraju po forumima, zive sa roditeljima i vjerovatno im uzmu neku kintu od penzije za cigare i pivo..i da plate net..vuksadinare wrote:....ono 'ugrozeni'...a organizuraju slobodni lov na nesrbe...
ponovo si bežao iz škole, mujo?
Guest- Guest
opet ti ustašuješ... :)))govinda wrote:Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:govinda wrote:
Dobro bre je li taj vucic kroat, siptar, sta je? Jebo vas patak banjalucki pa ni jednog predsjednika ili premijera niste imali da je Srbin..izaberete ga i onda se sjetite da nije Srbin..mlogo ste bre cudan narod...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:opet ti ustašuješ... :)))govinda wrote:Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:
ko oriđiđi je
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
uzela sam ja prvu pomoć i pelene
Guest- Guest
Noor wrote:michaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
uzela sam ja prvu pomoć i pelene
uzeo sam i ja gumicu...
Guest- Guest
A jebo ih patak banjalucki oni svuda vide ustase...i kad se pogledaju u ogledalo kazu: Vidi ga bre, ustasa!michaellcmacha wrote:opet ti ustašuješ... :)))govinda wrote:Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:Hoces malo dzigerice sa Kosova?Dare wrote:
2016-11-17
a i nosim crne majice...na kojima pise U2..ustasa na kvadratNoor wrote:michaellcmacha wrote:opet ti ustašuješ... :)))govinda wrote:Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:
Hoces malo dzigerice sa Kosova?
ko oriđiđi je
2016-11-17
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 6 of 14