SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Dona Korleona, ja se necu vise zajebavati sa tobomNoor wrote:prelazim sve moguće nivoe ko od šale...a da znaš odakle sam krenula...ajooojgovinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
hahaha, vidi je šefica podzemlja nam se uozbiljila-nema više ni smajlića. situacija se otrgla kontroli...
njemu trebaju pelene i kad vidi miša, garant skače na stolicu
Guest- Guest
govinda wrote:nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
nurka kao prava ustašica voli svog braćalu. zna njoj da opasnost njenim idejama i idelogiji preti od ovakvog pastuva sa druge strane dunava...
neko konjina, neko magarčina...
jbg, nije nam isti genetski kod.
Guest- Guest
Dare wrote:aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
hahaha, vidi je šefica podzemlja nam se uozbiljila-nema više ni smajlića. situacija se otrgla kontroli...
doćeš već ti meni na nišan
Guest- Guest
Noor wrote:govinda wrote:Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:
ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćuti
ah noor, tako si šarmantna. polako počinjem da ti se predajem, kao što si se i ti predala meni...
Last edited by Dare on Mon 6 Mar - 19:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
dobro, šta je bilo bilo jegovinda wrote:Dona Korleona, ja se necu vise zajebavati sa tobomNoor wrote:prelazim sve moguće nivoe ko od šale...a da znaš odakle sam krenula...ajooojgovinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
..
Guest- Guest
Noor wrote:Dare wrote:aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:
ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćuti
ma tu sam bre, pocepao košulju da vidis te grudi junačke...
a što se nišana tiče, odavno sam ja tvoja interesna zona.
samo što tvoji undeadovi to polako počinju da shvataju, nije im pravo-počinju nevolje u raju.
Guest- Guest
s nekim si me zamijenioDare wrote:Noor wrote:govinda wrote:Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:
ah noor, tako si šarmantan.
Guest- Guest
Noor wrote:s nekim si me zamijenioDare wrote:Noor wrote:govinda wrote:Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?Noor wrote:
ništa se nije otrglo, evo smajlića
plagiraš postove ko toma diplomu...
Guest- Guest
Dare wrote:Noor wrote:s nekim si me zamijenioDare wrote:Noor wrote:govinda wrote:
Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?
ovaj put ne, ostao ti trag o editiranju
Last edited by Dare on 6/3/2017, 19:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:
samo što tvoji undeadovi to polako počinju da shvataju, nije im pravo-počinju nevolje u raju.
ne volem depilisane metroseksualce
Guest- Guest
Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:s nekim si me zamijenioDare wrote:Noor wrote:
ovaj put ne, ostao ti trag o editiranju
Last edited by Dare on 6/3/2017, 19:56; edited 1 time in total
svejedno, kao autor zadržavam diskreciono pravo da ispravljam greške u svojim rukopisima...
Guest- Guest
Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...Noor wrote:
ništa se nije otrglo, evo smajlića
kaki depilirano, testosteroni na maximumu...
Guest- Guest
ne znam, džango se žalio, paaaa...Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:
aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...
Guest- Guest
hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:govinda wrote:nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
nurka kao prava ustašica voli svog braćalu. zna njoj da opasnost njenim idejama i idelogiji preti od ovakvog pastuva sa druge strane dunava...
2016-11-17
Noor wrote:ne znam, džango se žalio, paaaa...Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:
nije lepo da lagiš...
Guest- Guest
govinda wrote:hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:govinda wrote:nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
i dalje bolje od magarčine. gskk
Guest- Guest
srecom, mazge su neplodne....pa samo turski magarac mora najahat na srpsku kobilu da se rodi mazga...Dare wrote:govinda wrote:hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:govinda wrote:nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:
2016-11-17
vuksadinare wrote:..kad si tulav i lazes...pizzon wrote:ja tebi nisam do sad, sve po spisku !vuksadinare wrote:ćelije prvo spaljeno selo na prostoru hrvatske i bivse ex-yu---cik pogodite tko je to ucinio?..'ugrozeni'..forbes jebo ja tebi sve po spisku kao i pizzonu...
https://www.youtube.com/watch?v=1MwmAvJVAf0
vucko, ti lazes, nikad ti nisam opsovao nista konkretno, pa ni po spisku.
sem par uvredljivh reci, kao, majmune, kretenu i sl, dalje nista od toga.
daj dokaz !
Last edited by pizzon on Mon 6 Mar - 20:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:vuksadinare wrote:..kad si tulav i lazes...pizzon wrote:ja tebi nisam do sad, sve po spisku !vuksadinare wrote:ćelije prvo spaljeno selo na prostoru hrvatske i bivse ex-yu---cik pogodite tko je to ucinio?..'ugrozeni'..forbes jebo ja tebi sve po spisku kao i pizzonu...
https://www.youtube.com/watch?v=1MwmAvJVAf0
vucko, ti lazes, nikad ti nisao opsovao nista konkretno, pa ni po spisku.
sem par uvredljivh reci, kao, majmune, kretenu i sl, dalje nista od toga.
daj !
2016-11-17
govinda wrote:srecom, mazge su neplodne....pa samo turski magarac mora najahat na srpsku kobilu da se rodi mazga...Dare wrote:govinda wrote:hm, ako je do genetike, onda si ti mazga....Dare wrote:govinda wrote:
nisi ti pastuh, ti si konjina
to je mula...mazgi je mater magarica, a otac konj :)
u biti ista stvar
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 9 of 14