SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
ma to je peksin mix u svakom slučaju, od zla oca i od gore matere.govinda wrote:ma nisu oni ni Turci, nego Turcin dovukao Bugare, Grke i Vlahe, a SPC ih posrbila i uvalila im svece par exellencetre911 wrote:Nisam srbo no činjenica je da srba jedino još ima samo u RH, sve drugo turčin do turčina. Pa nisu turci 500 godina valjda drkali po srbijiDare wrote:tre911 wrote:Reče pravoslavni turčin braćalaDare wrote:
kao što je i vaš babo alija bio srbin muslimanske veroispovesti...
pomaže bog, brate srbine...
Guest- Guest
govinda wrote:e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...Noor wrote:govinda wrote:Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...Noor wrote:tre911 wrote:
Držite to na udici, takvu sominu je teško pronaći
nije ni za fiš, ha?
a cca 100.000,00 m2
ili je izuzetno skupa oprema ili će biti pranja para, trećeg nema
Guest- Guest
govinda wrote:ma ovo je neki trzni centar od neka 4 sprata koliko sam vidio na slici..da ga mramorom poplocaju ne moze kostati sto miliona da jebe rak raka...michaellcmacha wrote:zavisi... ako se radi o visokoj gradnji troškovi u startu rastu i to vrlo značajno.... općenito nebodere iako se grade posvuda baš i nije lako izgraditi i porilično su skuplji od kojekakvih centara koji uglavnom se sklepaju iz lakih materijala....govinda wrote:e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...Noor wrote:govinda wrote:
Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...
a cca 100.000,00 m2
delta world na autokomandi?
teško da će to ikada krenuti da se gradi, puno ga je utanjio miško...
Guest- Guest
sad ce on tebi da objasni kako je sklepao susnicuNoor wrote:a pošto bi ga ti izgradio, aj da čujem? :)Dare wrote:Noor wrote:govinda wrote:Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...Noor wrote:
nije ni za fiš, ha?
a cca 100.000,00 m2
hahaha, a kuda je to kvadrat 1000E u uzgradnji?
u disneylandu možda?
:)))))
2016-11-17
ne taj, ovaj je preko puta Ade Ciganlije...Dare wrote:govinda wrote:ma ovo je neki trzni centar od neka 4 sprata koliko sam vidio na slici..da ga mramorom poplocaju ne moze kostati sto miliona da jebe rak raka...michaellcmacha wrote:zavisi... ako se radi o visokoj gradnji troškovi u startu rastu i to vrlo značajno.... općenito nebodere iako se grade posvuda baš i nije lako izgraditi i porilično su skuplji od kojekakvih centara koji uglavnom se sklepaju iz lakih materijala....govinda wrote:e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...Noor wrote:
a cca 100.000,00 m2
2016-11-17
ili Srbi opet pretjeruju, po obicaju...Noor wrote:govinda wrote:e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...Noor wrote:govinda wrote:Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...Noor wrote:
nije ni za fiš, ha?
a cca 100.000,00 m2
2016-11-17
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_id=1119417
2016-11-17
govinda wrote:ne taj, ovaj je preko puta Ade Ciganlije...Dare wrote:govinda wrote:ma ovo je neki trzni centar od neka 4 sprata koliko sam vidio na slici..da ga mramorom poplocaju ne moze kostati sto miliona da jebe rak raka...michaellcmacha wrote:zavisi... ako se radi o visokoj gradnji troškovi u startu rastu i to vrlo značajno.... općenito nebodere iako se grade posvuda baš i nije lako izgraditi i porilično su skuplji od kojekakvih centara koji uglavnom se sklepaju iz lakih materijala....govinda wrote:
e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...
ne znam gde preko puta ade ciganlije može da stane bilo koji tržni centar. sa savske strane-blokivi 45, 46 i 70 na nbg-u. sa strane jezera su stambene zgrade, bg sajam i čitav splet pristupnih saobraćajnica oko mosta na adi.
Guest- Guest
Dare wrote:govinda wrote:Nisam bas odusevljen tim tvojim homoseksualnim aluzijama, ono postujem vas pedere i sve to al svoje nastransoti zadrzite u okviru svoje spavace sobe...Dare wrote:govinda wrote:najbolja Nokia ikad...i, otkrio ti viber? Zlato tetkino, kako je pametan...Dare wrote:dekice, ja sam imao viber dok ti nisi znao šta je pametni telefon. do pre par meseci si još arčio nokiu 3310 iz 2001.
otkrio sam vam grupu, na dobrom sam putu da vam se ubacim tamo i tamo da krenem da vas cepam.
gde vas stignem, tu vam noge dignem...
ovako u raspravi, ne plaši se. str8 sam skroz, pitaj noor...
pa, kad baš želiš da pričam...stvarno si katastrofa, nemaš čime da se hvališ
pokrij se ušima, ako nećeš da krenem s detaljima
Guest- Guest
govinda wrote:http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_id=1119417
hahahhahahha, ovde da prave toliki tržni centar?
jako ambiciozno, ne čudi da bi toliko koštao. koliki bi problem imali sa ekspropriacijom, pristupnim saobraćajnicama, opasnošću od klizišta i podzemnim vodama-ne bi me čudilo da ih izgradnja izađe toliko
Guest- Guest
eno ti gore tekst...Dare wrote:govinda wrote:ne taj, ovaj je preko puta Ade Ciganlije...Dare wrote:govinda wrote:ma ovo je neki trzni centar od neka 4 sprata koliko sam vidio na slici..da ga mramorom poplocaju ne moze kostati sto miliona da jebe rak raka...michaellcmacha wrote:
zavisi... ako se radi o visokoj gradnji troškovi u startu rastu i to vrlo značajno.... općenito nebodere iako se grade posvuda baš i nije lako izgraditi i porilično su skuplji od kojekakvih centara koji uglavnom se sklepaju iz lakih materijala....
ne znam gde preko puta ade ciganlije može da stane bilo koji tržni centar. sa savske strane-blokivi 45, 46 i 70 na nbg-u. sa strane jezera su stambene zgrade, bg sajam i čitav splet pristupnih saobraćajnica oko mosta na adi.
2016-11-17
govinda wrote:ili Srbi opet pretjeruju, po obicaju...Noor wrote:govinda wrote:e de objasni pizzonu onda neke stvari oko toga...kako trzni centar od 32 000 kvadrata moze kostati 100 miliona eura...ja tvrdim da ih je neko dobro oderao sto se tice cijene...Noor wrote:govinda wrote:
Noor, ti imas neke veze sa gradjevinom? De mi reci, ako znas, kolika se zgrada napravi za 100 miliona eura? Ja pretpostavljam da je to neki neboder od 40 spratova minimum...
a cca 100.000,00 m2
moraju, inače ne bi imali šta prati :D
Guest- Guest
kod njih to nije realna cijena, pogotovo ne za taj tip gradnje, ali s obzirom da u velikoj mjeri prepisuju od nas ne bi čudilo da su i to pretjerivanje i napuhivanje cijene gradnje od nas prepisali...
2015-08-08
Noor wrote:Dare wrote:govinda wrote:Nisam bas odusevljen tim tvojim homoseksualnim aluzijama, ono postujem vas pedere i sve to al svoje nastransoti zadrzite u okviru svoje spavace sobe...Dare wrote:govinda wrote:
najbolja Nokia ikad...i, otkrio ti viber? Zlato tetkino, kako je pametan...
otkrio sam vam grupu, na dobrom sam putu da vam se ubacim tamo i tamo da krenem da vas cepam.
ti i ja znamo pravu istinu, džaba se pereš pred undeadovima...
Guest- Guest
to za podzemne vode sam odmah vidio..preblizu je Savi, nek zakopaju dublje od 5 metara izbice im voda...Dare wrote:govinda wrote:http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_id=1119417
hahahhahahha, ovde da prave toliki tržni centar?
jako ambiciozno, ne čudi da bi toliko koštao. koliki bi problem imali sa ekspropriacijom, pristupnim saobraćajnicama, opasnošću od klizišta i podzemnim vodama-ne bi me čudilo da ih izgradnja izađe toliko
2016-11-17
govinda wrote:sad ce on tebi da objasni kako je sklepao susnicuNoor wrote:a pošto bi ga ti izgradio, aj da čujem? :)Dare wrote:Noor wrote:govinda wrote:
a cca 100.000,00 m2
u disneylandu možda?
možda kućicu za ptičice, sušnica je kompleksan zahvat za Dareta
Guest- Guest
ma da, al nek je nama pizzon ponosan :)))michaellcmacha wrote:kod njih to nije realna cijena, pogotovo ne za taj tip gradnje, ali s obzirom da u velikoj mjeri prepisuju od nas ne bi čudilo da su i to pretjerivanje i napuhivanje cijene gradnje od nas prepisali...
2016-11-17
Kucica za ptice od 1000 kvadrata, kostala ga milion eura :)))Noor wrote:govinda wrote:sad ce on tebi da objasni kako je sklepao susnicuNoor wrote:a pošto bi ga ti izgradio, aj da čujem? :)Dare wrote:Noor wrote:
a cca 100.000,00 m2
u disneylandu možda?
2016-11-17
Noor wrote:govinda wrote:sad ce on tebi da objasni kako je sklepao susnicuNoor wrote:a pošto bi ga ti izgradio, aj da čujem? :)Dare wrote:Noor wrote:
a cca 100.000,00 m2
u disneylandu možda?
priznajem, nisam neki majstor. jebiga, gospodske ruke imam.
radije dam 10 jura nekom dunđeru poput trea ili malog miša da mi završe te dunđerske poslove...
Guest- Guest
Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:govinda wrote:Nisam bas odusevljen tim tvojim homoseksualnim aluzijama, ono postujem vas pedere i sve to al svoje nastransoti zadrzite u okviru svoje spavace sobe...Dare wrote:
ti i ja znamo pravu istinu, džaba se pereš pred undeadovima...
Dare zvani blefer.....šta si se ustrtario, ne bi dala ni da bicikl nasloniš na mene :P
Guest- Guest
jedan pizzon bi trebala biti osnovna mjerna jedinica za glupavoćugovinda wrote:ma da, al nek je nama pizzon ponosan :)))michaellcmacha wrote:kod njih to nije realna cijena, pogotovo ne za taj tip gradnje, ali s obzirom da u velikoj mjeri prepisuju od nas ne bi čudilo da su i to pretjerivanje i napuhivanje cijene gradnje od nas prepisali...
2015-08-08
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 12 of 14