SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
ma pusti džanga, on je u hibernaciji. o tebi i meni govorim...
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
mater bi prodali
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:sroljac de ti nama reci odakle si ti nama đe je ono tvoje vjekovno ognjišće... nemoj e sramiti ko pizzon... aj slobodno nam reci, širi rajon pripizdine, ne moraš konkretno selo reći... ;))))Dare wrote:govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
smrde tako ljudi kada upadnu u septičku jamu...
šta je derpe, postao sam ti idol?
Guest- Guest
evo ga u delirijumu, počeo mi je na sokrata bacat, još mu samo fali onaj smijehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNoor wrote:michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:
znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponio
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
mater bi prodali
2015-08-08
govinda wrote:i dobro, sta si sebi dokazao? Da si mazohista i volis da te samaraju verbalno? evo, ja cu na tvoje "Muci me, molim te" kao pravi sadista da odgovorim sa "Jok"...Dare wrote:govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
ma kog ti šamaraš indijanac, daj se pogledaj u ogledalo. jbt, svako malo spominješ nečije majke, babe, džigerice, kosti u svojoj intelektualnoj nemoći.
bože dragi, koliko si glup...
Guest- Guest
ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:
ne plaši se, nismo vam ukrali briljantnu ideju sa grupom na viberu...
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:evo ga u delirijumu, počeo mi je na sokrata bacat, još mu samo fali onaj smijehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNoor wrote:michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:
mater bi prodali
ahhhhhhh, kako si duhovit jbt. moraće vam vođa klana udariti malo bolju obuku. tanki ste ko njene obrve...
Guest- Guest
Murat mu rokne oca a on Muratovom sinu da sestru u harem i jos sa Muratovim sinom kolje hriscane...onaj posalje Karadjordjevu glavu u Stambol...Slobu na Vidovdan uhapse i sutnu u Hag...mislim, svaki narod je radio gluposti u proslosti ali ovo je vec bolest...Noor wrote:michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:
znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponio
mater bi prodali
2016-11-17
Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
hahaha, vidi je šefica podzemlja nam se uozbiljila-nema više ni smajlića. situacija se otrgla kontroli...
Guest- Guest
evo ti jos jedna čvoka...Dare wrote:govinda wrote:i dobro, sta si sebi dokazao? Da si mazohista i volis da te samaraju verbalno? evo, ja cu na tvoje "Muci me, molim te" kao pravi sadista da odgovorim sa "Jok"...Dare wrote:govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
ma kog ti šamaraš indijanac, daj se pogledaj u ogledalo. jbt, svako malo spominješ nečije majke, babe, džigerice, kosti u svojoj intelektualnoj nemoći.
2016-11-17
michaellcmacha wrote:evo ga u delirijumu, počeo mi je na sokrata bacat, još mu samo fali onaj smijehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNoor wrote:michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:
mater bi prodali
ako mu pozli, imam uz sebe boce s kisikom, ostalo mi još par komada od eve
Guest- Guest
hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
2016-11-17
šta da vam kažem, undeadovi. red je da se na viberu sazove novi kolegijum, da se razradi strategija za dalje, ali je zastrašujuće impotentan taj ,,trust'' mozgova koji baštinite tamo. zamisli koliko ste očajni kada ste ovu budalu primili u ekipu, a ja reko undeadovi drže do sebe, do etničke čistote svoje arijevske krvi u svom klanu...
Guest- Guest
govinda wrote:evo ti jos jedna čvoka...Dare wrote:govinda wrote:i dobro, sta si sebi dokazao? Da si mazohista i volis da te samaraju verbalno? evo, ja cu na tvoje "Muci me, molim te" kao pravi sadista da odgovorim sa "Jok"...Dare wrote:govinda wrote:
daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...
jbt, ala si me zajebao...
Guest- Guest
govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
nurka kao prava ustašica voli svog braćalu. zna njoj da opasnost njenim idejama i idelogiji preti od ovakvog pastuva sa druge strane dunava...
Guest- Guest
ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:
hahaha, vidi je šefica podzemlja nam se uozbiljila-nema više ni smajlića. situacija se otrgla kontroli...
Guest- Guest
nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
nurka kao prava ustašica voli svog braćalu. zna njoj da opasnost njenim idejama i idelogiji preti od ovakvog pastuva sa druge strane dunava...
2016-11-17
Dona Noor, hoces mu poslati konjsku glavu u krevet?Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:
ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.
2016-11-17
prelazim sve moguće nivoe ko od šale...a da znaš odakle sam krenula...ajooojgovinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
Guest- Guest
govinda wrote:nisi ti pastuh, ti si konjinaDare wrote:govinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
Guest- Guest
Noor wrote:ništa se nije otrglo, evo smajlićaDare wrote:Noor wrote:ti stvarno misliš to što pričaš? koga si razorio i čime? pa prašilo se kakve batine si dobio, aj ćutiDare wrote:Noor wrote:
ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.
aha, kasno vadi se vadi iz vatre ono što je sagorelo ranije...
Guest- Guest
Dona Korleona, ja se necu vise zajebavati sa tobomNoor wrote:prelazim sve moguće nivoe ko od šale...a da znaš odakle sam krenula...ajooojgovinda wrote:hahahaah, Nurka sa ustasice ode do sefice podzemlja...joooj, ovo je bolje nego kino...
..
2016-11-17
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 8 of 14