SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
a i nosim crne majice...na kojima pise U2..ustasa na kvadratNoor wrote:michaellcmacha wrote:opet ti ustašuješ... :)))govinda wrote:Sa tavana mozes dobiti samo djedov mauzer ali ne vjerujem da bi ti se to svidjelo...Dare wrote:govinda wrote:
Hoces malo dzigerice sa Kosova?
hocu malo đedine slanine sa tvog tavana...
ko oriđiđi je
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
2015-08-08
a kad dosadi sa motanjem oko nogu onda ide na cjelodnevni odmor... :))) džango se vraća a ovaj smrdo ide proć... :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
uzela sam ja prvu pomoć i pelene
uzeo sam i ja gumicu...
Guest- Guest
Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
uzeo sam i ja gumicu...
ma pusti džanga, on je u hibernaciji. o tebi i meni govorim...
Guest- Guest
Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati da nam se bracala ne uneredi... poznat je ko plašljivko... :))
uzeo sam i ja gumicu...
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
Guest- Guest
daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
2016-11-17
nego, a zašto tu na hrvatskom forumu svako malo baniraju srbe... nije vrag da se radi o nekoj segregaciji ili nedao bog pritajenoj mržnji po nacionalnoj osnovi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:Noor wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
a tako znači, sad ga pusti, a kad ti je ujutro štangu držao, bio je dobar...ccc, srpska posla :)
ne plaši se, nismo vam ukrali briljantnu ideju sa grupom na viberu...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:nego, a zašto tu na hrvatskom forumu svako malo baniraju srbe... nije vrag da se radi o nekoj segregaciji ili nedao bog pritajenoj mržnji po nacionalnoj osnovi...
mnogo vas genocidišemo, ionako te jebe PTSP-pa još ti fali da te srpske barabe bambusaju...
Guest- Guest
ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
Guest- Guest
džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:Noor wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
2015-08-08
govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
smrde tako ljudi kada upadnu u septičku jamu...
Guest- Guest
ne bi se štel mešati, vrak i' zemi i te Jelačić banove i Srbe...michaellcmacha wrote:nego, a zašto tu na hrvatskom forumu svako malo baniraju srbe... nije vrag da se radi o nekoj segregaciji ili nedao bog pritajenoj mržnji po nacionalnoj osnovi...
2016-11-17
Na ča se Srbi lipiju .... pa to je za ne verovati!
A ljudi moji ....!
A ljudi moji ....!
Stribor-
2015-09-22
i dobro, sta si sebi dokazao? Da si mazohista i volis da te samaraju verbalno? evo, ja cu na tvoje "Muci me, molim te" kao pravi sadista da odgovorim sa "Jok"...Dare wrote:govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
2016-11-17
sroljac de ti nama reci odakle si ti nama đe je ono tvoje vjekovno ognjišće... nemoj e sramiti ko pizzon... aj slobodno nam reci, širi rajon pripizdine, ne moraš konkretno selo reći... ;))))Dare wrote:govinda wrote:daj jbt, ovaj bi pobjegao da se ja pojavim u lovackom odijelu...michaellcmacha wrote:na tebe možemo poslati i rezervinu rezervu npr keleminec i njegova ekipa su najtaman za tebe i tebi slične... :)))
2015-08-08
Noor wrote:ma dosadan si s tim, kakav viber...mi smo ovladali telepatijom.Dare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:
znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponio
hahahahahah, skroz sam razorio koncept undead ekipe. bože dragi koliko sam moćan...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:džango ga išao branit pa dobio po piksi, a ovaj mu sad kajlu na kajlu zakajlava... tipično za braću....Noor wrote:Dare wrote:Noor wrote:znači, ideš džangu u posjetu....evo, džango viče da si dobro uradio, njega na prepad 'apsilo, pa nije ponioDare wrote:
uzeo sam i ja gumicu...
mater bi prodali
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 7 of 14