Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
Regoč wrote:Zemljovid nema nikakve sveze s poviešću, već je projekcija, zamišljotina.asilovski wrote:Povijesna karta, tvoja imbicilnost zadivljuje, osim toga Mađari su svi redom 1991.g. bili uz Hrvate i ginuli u ogromnim brojevima i to dok si ti bio u maminom rektumu u LinzuRegoč wrote:A da tek viđiš mađarskih kretenah!asilovski wrote:Gledao sam baš lude šiptare, sada oni traže i dio Grčke točnije cijeli Epir i otok Krf da i otok iako albanci ne znaju niti plivati kako valjaspeare_shaker wrote:
Ako se taj scenarij i ostvari, nužno slijedi uključivanje Bugarske u rat, ako ocijene kako Vardarska Makedonija nema mogućnosti obraniti se od albanskih prisezanja.
Jasno je da Albanija i njeni etnički sateliti nemaju mogućnosti pobijediti udruženu bugarsko-makedonsku vojsku pa tada neizbježno slijedi širenje bugarskog utjecaja na cijelu Vardarsku Makedoniju, najvjerojatnije putem nove federacije Bugarske i Vardarske Makedonije i značajno slabljenje albanskog utjecaja u cijelom tom području.
Na taj način bi se postiglo upravo suprotno od očekivanog.
Moze .
Meni pase , moja baka madzarica
Uostalom glupo da Madžarska nema mora
Nema smisla
Pa ce ustasija imati i direktnu povezanost s jobbikom
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
krava opet pijana?Sora wrote:Regoč wrote:Zemljovid nema nikakve sveze s poviešću, već je projekcija, zamišljotina.asilovski wrote:Povijesna karta, tvoja imbicilnost zadivljuje, osim toga Mađari su svi redom 1991.g. bili uz Hrvate i ginuli u ogromnim brojevima i to dok si ti bio u maminom rektumu u LinzuRegoč wrote:A da tek viđiš mađarskih kretenah!asilovski wrote:
Gledao sam baš lude šiptare, sada oni traže i dio Grčke točnije cijeli Epir i otok Krf da i otok iako albanci ne znaju niti plivati kako valja
Moze .
Meni pase , moja baka madzarica
Uostalom glupo da Madžarska nema mora
Nema smisla
Pa ce ustasija imati i direktnu povezanost s jobbikom
2014-12-30
Ne. Ja sam katolik. Rimokatolik. Naravno,nisam nekakav dogmatik,a imam rezervu prema tzv CUH-u(Crkvi u Hrvata,ili kako biskupi vole reći Stepinčevoj crkvi).govinda wrote:Jastrebe, jesi ti to Jehovin svjedok, jbt?jastreb wrote:Jesi li zainteresiran za to da Krist uđe u tvoj život?veber wrote:nikad nisam ni bio clan. moj pradjed nije bio clan.jastreb wrote:Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:
srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.
kod nas vladaju neki drugi obicaji.
Ja sam mistični kršćanin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si polutan.
mjesanac srba i muslimana.
za razliku odostalih, ne pljues po zemljiu kojo zivis.
mjesanac srba i muslimana.
za razliku odostalih, ne pljues po zemljiu kojo zivis.
2014-12-30
heheeh, pa nikakve osim što su svi Mađari, inače nezahvalnost prema dobročiniteljima veliki Dante smjestio je na dno pakla, ali dobro ti si nesvjesni organizam pa će te netko samo pođubriti po njiviRegoč wrote:Što ti ovim isječcima dokazuješ? Kakve sveze imaju s tim Mađari?asilovski wrote:
evo regi dok su tvoji isprci bili daleko na sigurnome, Mađari su bili gdje trebaju biti
Kermit-
2014-04-17
Da, i? Neki su Mađari branili Hrvatsku, što sad s tim?asilovski wrote:heheeh, pa nikakve osim što su svi Mađari, inače nezahvalnost prema dobročiniteljima veliki Dante smjestio je na dno pakla, ali dobro ti si nesvjesni organizam pa će te netko samo pođubriti po njiviRegoč wrote:Što ti ovim isječcima dokazuješ? Kakve sveze imaju s tim Mađari?asilovski wrote:
evo regi dok su tvoji isprci bili daleko na sigurnome, Mađari su bili gdje trebaju biti
Neki heheh nije Chico netko, ovo je Laslovo, a treće pola sela je poginulo od toga svi Mađari, zapravo ti uopće nemaš pojma bilo što ti si zapravo običan prevarant i ološ, zanimljivo...Regoč wrote:Da, i? Neki su Mađari branili Hrvatsku, što sad s tim?asilovski wrote:heheeh, pa nikakve osim što su svi Mađari, inače nezahvalnost prema dobročiniteljima veliki Dante smjestio je na dno pakla, ali dobro ti si nesvjesni organizam pa će te netko samo pođubriti po njiviRegoč wrote:Što ti ovim isječcima dokazuješ? Kakve sveze imaju s tim Mađari?asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Tko? Što? Kako?asilovski wrote:Neki heheh nije Chico netko, ovo je Laslovo, a treće pola sela je poginulo od toga svi Mađari, zapravo ti uopće nemaš pojma bilo što ti si zapravo običan prevarant i ološ, zanimljivo...Regoč wrote:Da, i? Neki su Mađari branili Hrvatsku, što sad s tim?asilovski wrote:heheeh, pa nikakve osim što su svi Mađari, inače nezahvalnost prema dobročiniteljima veliki Dante smjestio je na dno pakla, ali dobro ti si nesvjesni organizam pa će te netko samo pođubriti po njiviRegoč wrote:Što ti ovim isječcima dokazuješ? Kakve sveze imaju s tim Mađari?asilovski wrote:
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Osmani : "Otvoreni Balkan" je opasan, neće se ostvariti
» "Balkan bi mogao dobiti mnogo važnije mesto..."
» VIDEO TV voditelj najavom oduševio cijeli Balkan: "Dobar dan Srbende, kopilad, cigani, `Rvati..."
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Plinovod u Sjevernoj Makedoniji treba biti završen do kraja godine
» "Balkan bi mogao dobiti mnogo važnije mesto..."
» VIDEO TV voditelj najavom oduševio cijeli Balkan: "Dobar dan Srbende, kopilad, cigani, `Rvati..."
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Plinovod u Sjevernoj Makedoniji treba biti završen do kraja godine
Page 9 of 9