Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
Zemljovid nema nikakve sveze s poviešću, već je projekcija, zamišljotina.asilovski wrote:Povijesna karta, tvoja imbicilnost zadivljuje, osim toga Mađari su svi redom 1991.g. bili uz Hrvate i ginuli u ogromnim brojevima i to dok si ti bio u maminom rektumu u LinzuRegoč wrote:A da tek viđiš mađarskih kretenah!asilovski wrote:Gledao sam baš lude šiptare, sada oni traže i dio Grčke točnije cijeli Epir i otok Krf da i otok iako albanci ne znaju niti plivati kako valjaspeare_shaker wrote:asilovski wrote:Sta se događa? Ameri odnosno dio stare garniture šalju albance u rat, samo tesko da ce bugari čekat da albanci pobiju makedonce, ovo moze posve destabilizirati EU i Trumpa uvesti u liniju sukoba sa Rusima a to je i cilj
Ako se taj scenarij i ostvari, nužno slijedi uključivanje Bugarske u rat, ako ocijene kako Vardarska Makedonija nema mogućnosti obraniti se od albanskih prisezanja.
Jasno je da Albanija i njeni etnički sateliti nemaju mogućnosti pobijediti udruženu bugarsko-makedonsku vojsku pa tada neizbježno slijedi širenje bugarskog utjecaja na cijelu Vardarsku Makedoniju, najvjerojatnije putem nove federacije Bugarske i Vardarske Makedonije i značajno slabljenje albanskog utjecaja u cijelom tom području.
Na taj način bi se postiglo upravo suprotno od očekivanog.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Što se događa u Makedoniji? "To bi mogao biti opasan presedan za cijeli Balkan"
srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.jastreb wrote:Tetrijeb za razliku od vas iz Stepinčeve crkve štuje pokoru i drži do Korizme.veber wrote:Tetrjeb i alkoholne pare.
2014-12-30
evo regi dok su tvoji isprci bili daleko na sigurnome, Mađari su bili gdje trebaju biti
Kermit-
2014-04-17
Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.jastreb wrote:Tetrijeb za razliku od vas iz Stepinčeve crkve štuje pokoru i drži do Korizme.veber wrote:Tetrjeb i alkoholne pare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikad nisam ni bio clan. moj pradjed nije bio clan.jastreb wrote:Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.jastreb wrote:Tetrijeb za razliku od vas iz Stepinčeve crkve štuje pokoru i drži do Korizme.veber wrote:Tetrjeb i alkoholne pare.
kod nas vladaju neki drugi obicaji.
2014-12-30
Jesi li zainteresiran za to da Krist uđe u tvoj život?veber wrote:nikad nisam ni bio clan. moj pradjed nije bio clan.jastreb wrote:Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.jastreb wrote:Tetrijeb za razliku od vas iz Stepinčeve crkve štuje pokoru i drži do Korizme.veber wrote:Tetrjeb i alkoholne pare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da, ali ovo je trailerkic wrote:
dokumentarac?
Kermit-
2014-04-17
nimalo
2014-12-30
veber je zalutala ovčica.....
Evanđelje po Luki 15:11-20Knijga O Kristu (CRO)
Prispodoba o izgubljenom sinu
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Evan%C4%91elje+po+Luki+15%3A11-20&version=CRO
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Evan%C4%91elje+po+Luki+15%3A11-20&version=CRO
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Glupost!speare_shaker wrote:17. sjednica CK SKJ krajem 1988. godine.
O pa ti jako slabo pamtiš povijest svoje Partije!
Morat ćeš na dodatnu nastavu da obnoviš sjećanje.
Inače se brzo nakon 17. sjednice koja je protumačena kao do tada prvi značajniji politički poraz Slobodana Miloševića, dogodilo razbijanje demonstracija podrške Slobodanu Miloševiću na Žutoj gredi sa onim čuvenim: Milicija, postupi po naređenju!
No, drugo oko u glavi se brzo pribralo, pa su brzo nakon toga posmjenjivani svi oni koji su se protivili Miloševiću odnosno staro rukovodstvo i došli su "balavci" na čelu sa Bulatovićem i Đukanovićem, pa je Milošević tako svoj politički poraz na 17. sjednici brzo pretvorio u pobjedu.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:jastreb wrote:Glupost!speare_shaker wrote:17. sjednica CK SKJ krajem 1988. godine.
O pa ti jako slabo pamtiš povijest svoje Partije!
Morat ćeš na dodatnu nastavu da obnoviš sjećanje.
Inače se brzo nakon 17. sjednice koja je protumačena kao do tada prvi značajniji politički poraz Slobodana Miloševića, dogodilo razbijanje demonstracija podrške Slobodanu Miloševiću na Žutoj gredi sa onim čuvenim: Milicija, postupi po naređenju!
No, drugo oko u glavi se brzo pribralo, pa su brzo nakon toga posmjenjivani svi oni koji su se protivili Miloševiću odnosno staro rukovodstvo i došli su "balavci" na čelu sa Bulatovićem i Đukanovićem, pa je Milošević tako svoj politički poraz na 17. sjednici brzo pretvorio u pobjedu.
Isti ovaj Đukanović, lučonoša liberalno-atlantskog prosvjetljenja :)
2015-08-06
vi ste izgubljeni.epikur37 wrote:veber je zalutala ovčica.....
mi ne.
2014-12-30
veber wrote:vi ste izgubljeni.epikur37 wrote:veber je zalutala ovčica.....
mi ne.
Dobro na stranu cimanje ali nisam znao da nisi kršćanin...što su tvoji onda? Pripadaju li nekoj religiji?
2015-08-06
ne, nisam.
germanski obicaji.
mada pripadam krscanskom krugu. zivimo u suzivotu.
germanski obicaji.
mada pripadam krscanskom krugu. zivimo u suzivotu.
2014-12-30
Stvar je jednostavna - ako su MAkedonci spremni da uzmu oružje i da ratuju za svoju zemlju i kontra Soroševske mafije i svog njenog utjecaja, ako budu imali hrabrosti da daju odjeb cijelom Zapadu koji podržava Šipce i radi na konceptu Velike Albanije i da se kao Moldavija otvoreno okrenu Rusiji i Kini i politički i ekonomski i vojno i da prevladaju strah od posljedica, onda imaju neke šanse za uspjeh u klinču sa Šiptarima koji su dobili krila od silne podrške Zapada.
Inače nestanak Makedonije im je siguran. Određeni krugovi su zacrtali da Makedonije više neće biti i idu na tu opciju u akciji prekrajanja Balkana.
Dakle, mirnim putem gube Makedoniju sto posto, ako bud spremni za rat, šanse su im opet veće da izgube nego da dobiju ali ta opcija im ipak daje neke nade za opstanak i da ih se počne uvažavati.
Hoće li Makedoncu biti spremni na oružani otpor - ne znam i ne vjerujem. Znam ih po Australiji, da ih se pusti svi bi otišli u pečalbu. Ne vidim u njima oštrine i spremnosti da sve žrtvuju za opstanak i cjelovitost svoje zemlje.
Jebi ga, jedan je Asad.
Inače nestanak Makedonije im je siguran. Određeni krugovi su zacrtali da Makedonije više neće biti i idu na tu opciju u akciji prekrajanja Balkana.
Dakle, mirnim putem gube Makedoniju sto posto, ako bud spremni za rat, šanse su im opet veće da izgube nego da dobiju ali ta opcija im ipak daje neke nade za opstanak i da ih se počne uvažavati.
Hoće li Makedoncu biti spremni na oružani otpor - ne znam i ne vjerujem. Znam ih po Australiji, da ih se pusti svi bi otišli u pečalbu. Ne vidim u njima oštrine i spremnosti da sve žrtvuju za opstanak i cjelovitost svoje zemlje.
Jebi ga, jedan je Asad.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Što ti ovim isječcima dokazuješ? Kakve sveze imaju s tim Mađari?asilovski wrote:
evo regi dok su tvoji isprci bili daleko na sigurnome, Mađari su bili gdje trebaju biti
Jastrebe, jesi ti to Jehovin svjedok, jbt?jastreb wrote:Jesi li zainteresiran za to da Krist uđe u tvoj život?veber wrote:nikad nisam ni bio clan. moj pradjed nije bio clan.jastreb wrote:Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.jastreb wrote:
Tetrijeb za razliku od vas iz Stepinčeve crkve štuje pokoru i drži do Korizme.
2016-11-17
posrnuligovinda wrote:Jastrebe, jesi ti to Jehovin svjedok, jbt?jastreb wrote:Jesi li zainteresiran za to da Krist uđe u tvoj život?veber wrote:nikad nisam ni bio clan. moj pradjed nije bio clan.jastreb wrote:Aha,znači otpao si i od vjere.veber wrote:
srbendo ne mijesaj me s krscanima jer to nisam.
2014-12-30
Regoč wrote:Zemljovid nema nikakve sveze s poviešću, već je projekcija, zamišljotina.asilovski wrote:Povijesna karta, tvoja imbicilnost zadivljuje, osim toga Mađari su svi redom 1991.g. bili uz Hrvate i ginuli u ogromnim brojevima i to dok si ti bio u maminom rektumu u LinzuRegoč wrote:A da tek viđiš mađarskih kretenah!asilovski wrote:Gledao sam baš lude šiptare, sada oni traže i dio Grčke točnije cijeli Epir i otok Krf da i otok iako albanci ne znaju niti plivati kako valjaspeare_shaker wrote:
Ako se taj scenarij i ostvari, nužno slijedi uključivanje Bugarske u rat, ako ocijene kako Vardarska Makedonija nema mogućnosti obraniti se od albanskih prisezanja.
Jasno je da Albanija i njeni etnički sateliti nemaju mogućnosti pobijediti udruženu bugarsko-makedonsku vojsku pa tada neizbježno slijedi širenje bugarskog utjecaja na cijelu Vardarsku Makedoniju, najvjerojatnije putem nove federacije Bugarske i Vardarske Makedonije i značajno slabljenje albanskog utjecaja u cijelom tom području.
Na taj način bi se postiglo upravo suprotno od očekivanog.
Moze .
Meni pase , moja baka madzarica
Uostalom glupo da Madžarska nema mora
Nema smisla
Pa ce ustasija imati i direktnu povezanost s jobbikom
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Osmani : "Otvoreni Balkan" je opasan, neće se ostvariti
» "Balkan bi mogao dobiti mnogo važnije mesto..."
» VIDEO TV voditelj najavom oduševio cijeli Balkan: "Dobar dan Srbende, kopilad, cigani, `Rvati..."
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Plinovod u Sjevernoj Makedoniji treba biti završen do kraja godine
» "Balkan bi mogao dobiti mnogo važnije mesto..."
» VIDEO TV voditelj najavom oduševio cijeli Balkan: "Dobar dan Srbende, kopilad, cigani, `Rvati..."
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Plinovod u Sjevernoj Makedoniji treba biti završen do kraja godine
Page 8 of 9