Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
A to stoji. Nemoralno nije uvijek i nelegalno.tre911 wrote:Pa jasno da će se objesiti ako to odluči no zašto onda svi skaču kad vide da će to napraviti, ipak je to njezino tijelo i treba joj omogućiti takav izbor. Zašto se pokušava spasiti nekoga tko hoće sa zgrade skočiti? Njegovo je tijelo i što se tu ko ima mješati u to. Što kog boli kiki kad se neko drogira, njegovo je tijelo i može sa njim raditi što hoće.jastreb wrote:Pa i ne baš. Ukoliko žena odluči da će se objesiti,a ono pukne grana,ili štrik,ona nije kazneno odgovorna. Eventualno će završiti na psihijatrijskom promatranju i biti puštena kući.tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
E sad druga stvar bi bila kad bi se na korzu odlučila raznijeti bombom.
No,ja samo kažem da Hrvati nisu ni približno onakovi katolici kakvima se prikazuju i kakvim ih hoće prikazati pojedini svećenici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
max123 wrote:sto ce zena sa svojim tijelom je samo i iskljucivo njena odluka.muskarac(muz,partner,kuracpalac)smje da urigira,ali na kraju odluku donosi zena.zasto?jer je to njeno tijelo i kraj price...
Bravo
Nitko ne moze zenu spriječiti ako zelite abortirati , samo joj moze zakomplicirati cin
Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
Što se tiče drogiranja i posjedovanja droge to je itekako kažnjivo iako ugrožava samo sebe. Stvar je u tome ako krenemo ovom logikom onda se otvaraju vrata svemu a ne samo abortusu.
Guest- Guest
Ntočno. Policija će te kazniti i u slučajevima kad ugrožavaš isključivo sebe. recimo kad skuter voziš bez kacige,ili kad se u autu ne vežeš.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
Što se tiče drogiranja i posjedovanja droge to je itekako kažnjivo iako ugrožava samo sebe. Stvar je u tome ako krenemo ovom logikom onda se otvaraju vrata svemu a ne samo abortusu.
To je tako logicno
Ako se shvati da zametak NIJE FETUS, ONDA NIJE TAKO LOGICNO
al hrbe se vama ustima za tu sitnu razliku
tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
ta vroto i triba otvoriti,
ali to nemo veze s abortuson. abortus je problijem jer se sukobljavaju dva prava, pravo na privatno vlasništvo i pravo na život.
2014-04-16
tre911 wrote:Pa jasno da će se objesiti ako to odluči no zašto onda svi skaču kad vide da će to napraviti, ipak je to njezino tijelo i treba joj omogućiti takav izbor. Zašto se pokušava spasiti nekoga tko hoće sa zgrade skočiti? Njegovo je tijelo i što se tu ko ima mješati u to. Što kog boli kiki kad se neko drogira, njegovo je tijelo i može sa njim raditi što hoće.jastreb wrote:Pa i ne baš. Ukoliko žena odluči da će se objesiti,a ono pukne grana,ili štrik,ona nije kazneno odgovorna. Eventualno će završiti na psihijatrijskom promatranju i biti puštena kući.tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
E sad druga stvar bi bila kad bi se na korzu odlučila raznijeti bombom.
aben wrote:tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
ali to nemo veze s abortuson. abortus je problijem jer se sukobljavaju dva prava, pravo na privatno vlasništvo i pravo na život.
Sve je ZIVOT onda ni zivotinje ne treba ubijati
Pa ni biljke
Pa ni bakterije
A cemu se vi muski s tim zamarate ?
Ja bi zabranila zakonom da muski imaju pravo glasa oko zametka
Nemate pojma niti o javnoj stanici, niti životi, niti vlasteli, niti gastrolit..niti zamecima
Aj sic s tog pitanja
Zametak nije fetus, kao što ni diete nije odrasla osoba, ali su svi čovjek.Sora wrote:tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
To je tako logicno
Ako se shvati da zametak NIJE FETUS, ONDA NIJE TAKO LOGICNO
al hrbe se vama ustima za tu sitnu razliku
Ne boj se bona... Neće tebe nitko...Štapom taknit...
darth_vader-
2014-04-17
sve nije život, tako npr muzej nije život.Sora wrote:aben wrote:tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
Pa ni biljke
Pa ni bakterije
ali, puštimo to. riječ je o pravu na život, koje sve ča je živo jednostavno nemo.
2014-04-16
Aj ti šic!Sora wrote:aben wrote:tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
Pa ni biljke
Pa ni bakterije
Nemate pojma niti o javnoj stanici, niti životi, niti vlasteli, niti gastrolit..niti zamecima
Aj sic s tog pitanja
Pravo na život je iznad prava na privatno vlasništvo. Meni je jasno da će žena napraviti abortus ako baš želi no nije mi jasno zašto se to želi upakirati pod parolu da je ona vlasnik svoga tijela i da može raditi što želi kada to pravilo u niti jednom drugom slučaju ne pije vodu. Neka se otvoreno kaže da ne želi to dijete i da smatra da je ona njegov vlasnik i da ga želi ubiti jer ne želi imati posla nikakva sa njim u svome životu.. no to je onda politički nekorektno i krajnje brutalno pa se onda upakirava u riječi koje milozvučnije zvuče u našim ušima.aben wrote:tre911 wrote:Prevenstveno ugrožava svoj život jer će te murija kazniti ako brzo voziš čak i da ideš pustinjoma oni te uhvate na radaru.max123 wrote:za ovo ne treba nikakva dozvola,nit musko, nit zensko,nit peder.jer,to je njihovo tijelo.nitko ne kaznjava nitkog za brzu voznju jer ugrozava vlastito tijelo.zakon stiti samo i iskljucivo ostale sudionike.ili sam ja nesto krivo razumia...tre911 wrote:Ženino tjelo jeste no nije samo djete njezino niti to djete ima DNA te žene, ima svoj vlastiti jedinstveni i neponovljivi DNA. Zašto joj se ne dozvoli da si odsječe ruku, to je njezino tijelo, zašto joj se ne dozvoli eutanazija jer je to njezino tijelo, zašto joj brane da se drogira, to je njezino tijelo, zašto je kažnjavaju kad brzo vozi, ugrožava vlastito tijelo....
Guest- Guest
cila diskusija mi je malo licemjerna.na osnovu cega je ljudski zivot vrijedniji od ostalih zivotinja?valjda samo po cinjenici sto je covik to tako odlucio...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Hebali vas popovi i katolibani
Last edited by catabbath on Sun 5 Mar - 17:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-21
I tebi isto pitanje, Sora a na koje ne dobijam odgovor: Jesi zahvalna svojom mami sto te nije abortirala?Sora wrote:aben wrote:
Pa ni biljke
Pa ni bakterije
Aj sic s tog pitanja
2016-11-17
Alkar tre u sridu! Upravo, nije ubistvo jer eto dijete u utrobi jos nije zivo...vlasnica sam tijela a fetus je samo dio mog tijela koji odstranim, ako bubuljicu ili melanom...bila sam glupa i jebala se bez zastite ali to necu sebi da priznam pa onda govorim o pravu zene da raspolaze svojim tijelom...izgovori, izgovori, samo hrpa izgovora da se izbjegne istina: zene koje abortiraju su ubice...tre911 wrote:
Pravo na život je iznad prava na privatno vlasništvo. Meni je jasno da će žena napraviti abortus ako baš želi no nije mi jasno zašto se to želi upakirati pod parolu da je ona vlasnik svoga tijela i da može raditi što želi kada to pravilo u niti jednom drugom slučaju ne pije vodu. Neka se otvoreno kaže da ne želi to dijete i da smatra da je ona njegov vlasnik i da ga želi ubiti jer ne želi imati posla nikakva sa njim u svome životu.. no to je onda politički nekorektno i krajnje brutalno pa se onda upakirava u riječi koje milozvučnije zvuče u našim ušima.
2016-11-17
To je čovjek od trenutka začeća samo u jednoj od svojih faza razvoja, i naravno da je čak i u početnom stadiju živo jer raste i razvija se. Da nije živo ne bi raslo niti bi se razvijalo. No ne bi ja tu lišio odgovornosti niti oca niti bi se bazirao na ovo o sexu bez zaštite jer tu je krivica podjednaka samo što u tom slučaju žena snosi posljedice. Svakako muškarci moraju biti odgovorniji no budući da je podosta svinja među muškim rodom očito je da žena mora ipak malo više voditi brigu o tome s kime liježe i u kojem trenutku.govinda wrote:Alkar tre u sridu! Upravo, nije ubistvo jer eto dijete u utrobi jos nije zivo...vlasnica sam tijela a fetus je samo dio mog tijela koji odstranim, ako bubuljicu ili melanom...bila sam glupa i jebala se bez zastite ali to necu sebi da priznam pa onda govorim o pravu zene da raspolaze svojim tijelom...izgovori, izgovori, samo hrpa izgovora da se izbjegne istina: zene koje abortiraju su ubice...tre911 wrote:
Pravo na život je iznad prava na privatno vlasništvo. Meni je jasno da će žena napraviti abortus ako baš želi no nije mi jasno zašto se to želi upakirati pod parolu da je ona vlasnik svoga tijela i da može raditi što želi kada to pravilo u niti jednom drugom slučaju ne pije vodu. Neka se otvoreno kaže da ne želi to dijete i da smatra da je ona njegov vlasnik i da ga želi ubiti jer ne želi imati posla nikakva sa njim u svome životu.. no to je onda politički nekorektno i krajnje brutalno pa se onda upakirava u riječi koje milozvučnije zvuče u našim ušima.
Guest- Guest
ti si ocito proizvod svoje kulturno-religiske sredine,kao i uostalom i tre i niz slicnih.nikad se nisi oslobodio tih okova religiske indoktrinacije i ne cudi takvo stajaliste.da si se igrom slucaja rodio u jednoj drugoj sredini,recimo roditelja ateista,zasigurno bi ti spika bila drugacija.svi smo mi proizvod naseg okruzenja,malo je onih koji se oslobode istih i svojom,vlastitom glavom,slobodno razmisljaju..govinda wrote:
Alkar tre u sridu! Upravo, nije ubistvo jer eto dijete u utrobi jos nije zivo...vlasnica sam tijela a fetus je samo dio mog tijela koji odstranim, ako bubuljicu ili melanom...bila sam glupa i jebala se bez zastite ali to necu sebi da priznam pa onda govorim o pravu zene da raspolaze svojim tijelom...izgovori, izgovori, samo hrpa izgovora da se izbjegne istina: zene koje abortiraju su ubice...
2015-10-28
Haha kako se brzo katolibani slože sa kozojebima kad je primitivizam u pitanju. Evo jedan može žensku mučiti srednjovjekonvim spravama dok ne prizna da je vještica (abortirala) a drugi je onda može kamenovati do smrti. Braća po Abrahamu pljuc!
Last edited by catabbath on Sun 5 Mar - 17:43; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-21
slican ili skoro isti obrazac.nevirovatno kako je religija jednog malog, pastirskog naroda,i njihova shvacanja svijeta, prije dvi i kusur iljade godina osvojila svijet,i jos ga uvik drzi na nivou tadasnjih razmisljanja...catabbath wrote:Haha kako se brzo katolibani slože sa kozojebima kad je primitivizam u pitanju. Evo jedan može žensku mučiti srednjovjekonvim spravama dok ne prizna da je vještica (abortirala) a drugi je može kamenovati do smrti. Braća po Abrahamu pljuc!
2015-10-28
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
Page 13 of 19