Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
ne neko, nego vi
Guest- Guest
Eh da oni znaju sve o SPCu i da vide kome se klanjaju ..:)))))Noor wrote:i tako...znatiželja ubila stanojka
a i ostatak ekipe, hahah
Guest- Guest
Na poker aparatima ili?Noor wrote:Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
ne neko, nego vi
more, bolje da nisi ništa pitao govindu...sad i sam vidiš, priznaj :DStanojko wrote:Na poker aparatima ili?Noor wrote:Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
ne neko, nego vi
Guest- Guest
Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
četnici na aparatima, a što misliš
šta je džango, jel i tebe svrbi?
Stanojko wrote:Na poker aparatima ili?Noor wrote:Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
ne neko, nego vi
ne, ovoj dvojici treabju oni wep aparati...
Guest- Guest
a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
Guest- Guest
mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
Guest- Guest
Inače su poznati kao vrlo kreativni.Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
Znao sam da je dzango Cigan, cim slavi Djurdjevdan...tre911 wrote:reče čovjek sveti milutin-pedofil od srbijedzango wrote:Đurđevdan.Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
2016-11-17
tre911 wrote:Što sam rekao, inventivno i stvaralački će nešto izmisliti i slagati, vidi se da si srbinDare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
znas ono kao kad dzukelama pokazes koske, pa krenu da pene i da ripaju...
to je samo dokaz njihove intelektualne i emotivne inferiofnosti.
pa tu se evo vidi tko je kome bacio kosku, a ko krenuo pjeniti i ripatiDare wrote:tre911 wrote:
Ne može, da bio se vas discipliniralo trebate biti svedeni na mjeru od jedne šljive iliti beogradski pašaluk. U protivnom će uvijek biti novih miloševića,šešelja,stanojka,džanga i drugih pizdića koji bi tražili i zahtjevali nešto što nije njihovo.
teraj se u kurac...
jel se razvila neka strategija za kontraudar u grupi na viberu?
provaljeni ste, undeadovi...
razaram undead grupu, kao lazni opozicionar haski tribunal...
Guest- Guest
A to vi u Srbiji tek sad otkrili viber?Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
2016-11-17
govinda wrote:Dare, jesi nasao Drazine koske? Nema, Tile nahranio Luksa sa Drazom, oglodao ga vucjak do zadnje koscice...
lakse ce se naci drazine koske od mostiju 8000 mosnjaka u srebrenici...
Guest- Guest
Nevjerovatno, popisas se, isamaras ih i sutnes u guzicu i ovi cetalji hoce jos...
2016-11-17
lako za njih, al što misle da mi ne vidimo koja je to "kvaliteta"tre911 wrote:Eh da oni znaju sve o SPCu i da vide kome se klanjaju ..:)))))Noor wrote:i tako...znatiželja ubila stanojka
a i ostatak ekipe, hahah
Guest- Guest
govinda wrote:A to vi u Srbiji tek sad otkrili viber?Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
prvi put sam kada mi je tvoja dragana poslala selfi u ogledalu-bez hidzaba jbg...
Guest- Guest
Ja ba, zato se sad treses dok me citas...jbt, pa vi se i u virtuali bojite muslimana...hajd sad se sagni da ti ciko nesto da...Dare wrote:govinda wrote:Dare, jesi nasao Drazine koske? Nema, Tile nahranio Luksa sa Drazom, oglodao ga vucjak do zadnje koscice...
lakse ce se naci drazine koske od mostiju 8000 mosnjaka u srebrenici...
2016-11-17
Tebe "aparat" već odradio? Jebeni usud je da se rodiš kao žensko u HR.Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:
Ne bi ti znao gdje je to ni da ti kaže.dzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
Guest- Guest
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 17 of 19