Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
brajo mi je zakon... histerično se kliberi, a na sam spomen ujaka frkne ko grlica... :))))Noor wrote:i tako...znatiželja ubila stanojka
a i ostatak ekipe, hahah
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bratoubojice su isto na cjeni da bi bio srpski svetacgovinda wrote:A i sina je oslijepio. Pravi svetac.
Sveti Stefan Dečanski (1285. – 1331.)
U borbi za vlast s polubratom Konstantinom obećao mu je milost, no došlo je do bitke i Konstantin je zarobljen. Stefan ga je dao 'opružiti na jednom komadu drveta, pa mu klinovima probi mišice i butine, pa ga onda rasječe na dvije polovice, po sredini'. Drugi izvori navode kako ga je razapeo na križ te ga prepilao po polovici tijela.
Guest- Guest
netko je spomenuo junačko popišavanje srba... pa šta je za reć koliko ih je ono popišano u dobrovoljačkoj... čisto me zanimaju autentični srpski izvori....
2015-08-08
On je bio vazal a vi ste turske kurve dobrovoljno i danas danju. Turci vam gazde a Muslimani i Šiptari braća. Nesoj do nesoja. I na forumu se ližu.tre911 wrote:Nemoj tako, on je bio baš fleksibilan, taj se guzio svakome ko ponudi više, čisti pravi stameni srbin koji ne odstupa od svojih principa :))govinda wrote:Nisam htio Stefana da slavim, on je zajedno sa Turcima klao hriscane...
vazal... pa dobrovoljno je vazelinio... ;)dzango wrote:On je bio vazal a vi ste turske kurve dobrovoljno i danas danju. Turci vam gazde a Muslimani i Šiptari braća. Nesoj do nesoja.tre911 wrote:Nemoj tako, on je bio baš fleksibilan, taj se guzio svakome ko ponudi više, čisti pravi stameni srbin koji ne odstupa od svojih principa :))govinda wrote:Nisam htio Stefana da slavim, on je zajedno sa Turcima klao hriscane...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Što sam rekao, inventivno i stvaralački će nešto izmisliti i slagati, vidi se da si srbinDare wrote:Noor wrote:Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
znas ono kao kad dzukelama pokazes koske, pa krenu da pene i da ripaju...
to je samo dokaz njihove intelektualne i emotivne inferiofnosti.
pa tu se evo vidi tko je kome bacio kosku, a ko krenuo pjeniti i ripatiDare wrote:tre911 wrote:
Ne može, da bio se vas discipliniralo trebate biti svedeni na mjeru od jedne šljive iliti beogradski pašaluk. U protivnom će uvijek biti novih miloševića,šešelja,stanojka,džanga i drugih pizdića koji bi tražili i zahtjevali nešto što nije njihovo.
teraj se u kurac...
jel se razvila neka strategija za kontraudar u grupi na viberu?
Guest- Guest
To ti iz iskustva?michaellcmacha wrote:vazal... pa dobrovoljno je vazelinio... ;)dzango wrote:On je bio vazal a vi ste turske kurve dobrovoljno i danas danju. Turci vam gazde a Muslimani i Šiptari braća. Nesoj do nesoja.tre911 wrote:Nemoj tako, on je bio baš fleksibilan, taj se guzio svakome ko ponudi više, čisti pravi stameni srbin koji ne odstupa od svojih principa :))govinda wrote:Nisam htio Stefana da slavim, on je zajedno sa Turcima klao hriscane...
Puna srbija svetaca press, ne mogu na red doći za kanonizaciju u SPCu.govinda wrote:Da, evo gledam gdje da zakoljem kojeg hriscana, silujem petogodisnju djevojcicu i oslijepim sina pa da i ja budem svetac....Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sto mene sele? Ja se ludo zabavljam :)Noor wrote:i tako...znatiželja ubila stanojka
a i ostatak ekipe, hahah
virtuozno stane, jel te peku šapice?!
Guest- Guest
Pa da slavi pedofila kao ti??? Pa čovjek ima želudac led te hebo!Stanojko wrote:Pa pod tim uslovima si jos uvek musliman... To...ubijanje hriscana, silovanje devojcica... Ali vratio si se veri pradedovskoj! Padni mi na grudi brate Srbine!govinda wrote:Da, evo gledam gdje da zakoljem kojeg hriscana, silujem petogodisnju djevojcicu i oslijepim sina pa da i ja budem svetac....Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:
Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rekoše ova dvojica čiji Muhamed i Pape nisu vadili iz onih ispod 12. Ne znaš čiji su više silovali decu i bili veći zločinci. Krasno se društvo našlo. Pedofilske religije po difoltu.tre911 wrote:Puna srbija svetaca press, ne mogu na red doći za kanonizaciju u SPCu.govinda wrote:Da, evo gledam gdje da zakoljem kojeg hriscana, silujem petogodisnju djevojcicu i oslijepim sina pa da i ja budem svetac....Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:
Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?
Last edited by dzango on 6/3/2017, 12:51; edited 1 time in total
Ne, dapace...Noor wrote:Stanojko wrote:Sto mene sele? Ja se ludo zabavljam :)Noor wrote:i tako...znatiželja ubila stanojka
a i ostatak ekipe, hahah
virtuozno stane, jel te peku šapice?!
marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
četnici na aparatima, a što misliš
Guest- Guest
Opet lažeš ko srbin i stalno to ponavljaš, biće da je to samo vaša taktika jer ste se skupili ko mutavi čim se počelo o beogradskom pašaluku pisati.Dare wrote:tre911 wrote:Opet lažeš ko srbin, prelistaj postove pa se uvjeri da lažeš ko srbin :)Dare wrote:tre911 wrote:A jebote koja pila naopako, pa ti si se počeo pjeniti i psovati na naše postove dočim tebi nije niko tako uzvratio! Onaj vaš Ćosić je srbo ali vas je skinio u milimetar, da skratim lažeš ko srbin :)Dare wrote:
znas ono kao kad dzukelama pokazes koske, pa krenu da pene i da ripaju...
to je samo dokaz njihove intelektualne i emotivne inferiofnosti.
koje penusanje, ja sam vam sa 3 reci upalio alarm da ste se svi, kao po komandi skupili ovde.
jeli klosaru, jel imate neku grupu na viberu gde vam se dize uzbuna kada krenemo da vas cepamo ovde pa se svi odjednom pojavite?
Evo gdje sam se ja javio a ti si došao poslje bjesan i lažljiv kao ni inače.
Srbija,Rusija ne treba nam EUnija - Page 10
Baš si pravi srbin lažovčina :))
hahaha, ajde ajde-nazada na viber da jos bolje razradite strategiju kontranapada. ovo vam je jalovo do jaja...
Guest- Guest
Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
šta je džango, jel i tebe svrbi?
Guest- Guest
Regoč wrote:Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
sva četvorica su u horizontali
Guest- Guest
Ko je to??? Kod mene je sv. Nikola biskup i nema veze sa vašim slavama pedofila i bratoubojica, koljača...Stanojko wrote:Ja slavim Arandjelovdan, a ti?tre911 wrote:vidi ga što sječe što mu ne paše. Jel i ti slaviš svetog milutina, ipak je on vaš svetac.Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:
Guest- Guest
To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 16 of 19