Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Ne bi ti znao gdje je to ni da ti kaže.dzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:marcellus wrote:da ne čitam ovaj rat, ko vodi?
četnici na aparatima, a što misliš
šta je džango, jel i tebe svrbi?
Guest- Guest
govinda wrote:Imam neku kost, cetnicka je al nije Drazina, hoces da je glodjes?Dare wrote:Stanojko wrote:C,c,c,c,c...No dobro...ipak je to proces...Tranzicija od poturice do srbina je dalek put...govinda wrote:Cetnici, jeste gladni? Evo vam moja kita pa glabajte, prevarite glad dok vam neko ne istrese pomija da se najedete...
to ti je ono kao gojenje i mrsavljanje-lako dodas, ali nemoguco skidas...
boze dragi, koliko si ti glup...
Guest- Guest
Hah, ne jebem Draganu...prod'o sam je u Siriju u harem...Dare wrote:govinda wrote:A to vi u Srbiji tek sad otkrili viber?Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
prvi put sam kada mi je tvoja dragana poslala selfi u ogledalu-bez hidzaba jbg...
2016-11-17
govinda wrote:Ja ba, zato se sad treses dok me citas...jbt, pa vi se i u virtuali bojite muslimana...hajd sad se sagni da ti ciko nesto da...Dare wrote:govinda wrote:Dare, jesi nasao Drazine koske? Nema, Tile nahranio Luksa sa Drazom, oglodao ga vucjak do zadnje koscice...
lakse ce se naci drazine koske od mostiju 8000 mosnjaka u srebrenici...
jok, ba. mi smo za takve kao vi streptomicin...
Guest- Guest
Đurđevdan slavi ona žgadija sa Marakane. Pa rekoh, ličiš mi.govinda wrote:Znao sam da je dzango Cigan, cim slavi Djurdjevdan...tre911 wrote:reče čovjek sveti milutin-pedofil od srbijedzango wrote:Đurđevdan.Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
Guest- Guest
glodji kosku a kurac ces za veceru...Dare wrote:govinda wrote:Imam neku kost, cetnicka je al nije Drazina, hoces da je glodjes?Dare wrote:Stanojko wrote:C,c,c,c,c...No dobro...ipak je to proces...Tranzicija od poturice do srbina je dalek put...govinda wrote:Cetnici, jeste gladni? Evo vam moja kita pa glabajte, prevarite glad dok vam neko ne istrese pomija da se najedete...
2016-11-17
govinda wrote:Hah, ne jebem Draganu...prod'o sam je u Siriju u harem...Dare wrote:govinda wrote:A to vi u Srbiji tek sad otkrili viber?Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
prvi put sam kada mi je tvoja dragana poslala selfi u ogledalu-bez hidzaba jbg...
a posle se podsmevas milutinu. bog te jebo, ti si mentalno i dalje u 14-om veku...
kakvo razaranje obrezane gluperde, boze dragi.
Guest- Guest
tre911 wrote:Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
provaljena je vasa taktika, klosaru. brze je menjajte, mada niste dovoljno inovativni i inteligentni da smislite nesto dovitljivo...
Guest- Guest
Otkrilo dete viber pa se ne skida sa njega..tako mu se ni prababa nije skidala sa turskog kurca...tre911 wrote:Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
2016-11-17
Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:
Guest- Guest
Ti bi zato znao. Ne badiš joj nos iz dupeta.tre911 wrote:Ne bi ti znao gdje je to ni da ti kaže.dzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...Noor wrote:
Ko se podsmeva Milutinu, pravi svetac...Ne psuj Boga inace ce vladika da te kara...Dare wrote:govinda wrote:Hah, ne jebem Draganu...prod'o sam je u Siriju u harem...Dare wrote:govinda wrote:A to vi u Srbiji tek sad otkrili viber?Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
a posle se podsmevas milutinu. bog te jebo, ti si mentalno i dalje u 14-om veku...
kakvo razaranje obrezane gluperde, boze dragi.
2016-11-17
Ni tvoja mama sa srpskog. Pa posle rodila crnče. Laže rospija.govinda wrote:Otkrilo dete viber pa se ne skida sa njega..tako mu se ni prababa nije skidala sa turskog kurca...tre911 wrote:Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
evo tebi jedan primigadol...Dare wrote:govinda wrote:Ja ba, zato se sad treses dok me citas...jbt, pa vi se i u virtuali bojite muslimana...hajd sad se sagni da ti ciko nesto da...Dare wrote:govinda wrote:Dare, jesi nasao Drazine koske? Nema, Tile nahranio Luksa sa Drazom, oglodao ga vucjak do zadnje koscice...
lakse ce se naci drazine koske od mostiju 8000 mosnjaka u srebrenici...
jok, ba. mi smo za takve kao vi streptomicin...
2016-11-17
možeš ti i bolje, ne stidi sedzango wrote:Tebe "aparat" već odradio? Jebeni usud je da se rodiš kao žensko u HR.Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:
Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...
Guest- Guest
govinda wrote:glodji kosku a kurac ces za veceru...Dare wrote:govinda wrote:Imam neku kost, cetnicka je al nije Drazina, hoces da je glodjes?Dare wrote:Stanojko wrote:
C,c,c,c,c...No dobro...ipak je to proces...Tranzicija od poturice do srbina je dalek put...
tako je balijanderu, nije potrebna preterana pamet za kocijasko psovanje...
Guest- Guest
Durgi put mi mamu spominjes...valjda kic vidi ovo...dzango wrote:Ni tvoja mama sa srpskog. Pa posle rodila crnče. Laže rospija.govinda wrote:Otkrilo dete viber pa se ne skida sa njega..tako mu se ni prababa nije skidala sa turskog kurca...tre911 wrote:Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
2016-11-17
Da naročito ti i stanojko, ustaše pa popet ustaše pa opet ustaše pa kita pa jebavanje majke pa opet ustaše, stanojko je malo drugačiji, žile srbine, bubika, govinda slava, čiča i to je to. Inventivni ste da čovjek popizdi od tolike inventivnosti :)dzango wrote:Inače su poznati kao vrlo kreativni.Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
Guest- Guest
Naravno da mogu bolje. Aparat je aparat a živo meso živo meso. Ti bar znaš.Noor wrote:možeš ti i bolje, ne stidi sedzango wrote:Tebe "aparat" već odradio? Jebeni usud je da se rodiš kao žensko u HR.Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:
Dobro to je njima nacionalni sport tamogovinda wrote:Znao sam da je dzango Cigan, cim slavi Djurdjevdan...tre911 wrote:reče čovjek sveti milutin-pedofil od srbijedzango wrote:Đurđevdan.Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Guest- Guest
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 18 of 19