Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
i tako je bijedna precjednica postala žrtva totalitarizma pa ne želi biračima reći što radi.
domoljubna ekipa se ubija kako bi skrenula s teme, a s Pantovčaka ni zvižduk, a kamoli odgovor.
nije se valjda plavuša iznenada razboljela kad je čula kako ju njezini simpatizeri štite od napasnih žena koje gazde zaključavaju u pogonu kako ne bi pred medijima precjednici otkrili kako izgleda stvarnost u rh.
kako reče jedan kolega: nema odmora, drugarice precjednice, dok traje obnova...
domoljubna ekipa se ubija kako bi skrenula s teme, a s Pantovčaka ni zvižduk, a kamoli odgovor.
nije se valjda plavuša iznenada razboljela kad je čula kako ju njezini simpatizeri štite od napasnih žena koje gazde zaključavaju u pogonu kako ne bi pred medijima precjednici otkrili kako izgleda stvarnost u rh.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Prva petoljetka teče, u drugoj će narod zaboraviti da ste i postojali.sitting_bull wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ispravna terminologija, druže ero.Eroo wrote:Prva petoljetka teče, u drugoj će narod zaboraviti da ste i postojali. :D:sitting_bull wrote:
i drug sošo bi se složio.
nego, kad će rezolucija s Pantovčaka???
sitting_bull-
2015-09-28
nakon velikog koncerta u požegi precjednica se povukla u ilegalu.
umorila se, jadna...
umorila se, jadna...
sitting_bull-
2015-09-28
nista od pretile danas ?
steta
steta
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
precjednica je komentirala aferu dnevnice:
"To je naravno njihova odluka. Ono na što apeliram je da državne institucije rade svoj posao. Ovo neprestano izlaženje kostura iz ormara dovodi do erozije povjerenja građana u institucije i ovo pokazuje da bi DORH trebao raditi istrage o onome što se događa danas, a ne o stvarima koje su se događale prije", kratko je komentirala predsjednica.
ovaj puta ne mogu se ne složiti s drugaricom precjednicom: krajnje je vrijeme da se dorh pozabavi muljažama oko njezina puta u ameriku!
te je služben, ali bez protokola, te neće dati informacije, te je to službena tajna, te nije službena tajna!
drugarice precjednice, vi ste isto institucija koja mora raditi sukladno položenoj prisegi.
ne prozivajte druge dok i sami ne radite svoj posao sukladno ustavu i zakonima...
"To je naravno njihova odluka. Ono na što apeliram je da državne institucije rade svoj posao. Ovo neprestano izlaženje kostura iz ormara dovodi do erozije povjerenja građana u institucije i ovo pokazuje da bi DORH trebao raditi istrage o onome što se događa danas, a ne o stvarima koje su se događale prije", kratko je komentirala predsjednica.
ovaj puta ne mogu se ne složiti s drugaricom precjednicom: krajnje je vrijeme da se dorh pozabavi muljažama oko njezina puta u ameriku!
te je služben, ali bez protokola, te neće dati informacije, te je to službena tajna, te nije službena tajna!
drugarice precjednice, vi ste isto institucija koja mora raditi sukladno položenoj prisegi.
ne prozivajte druge dok i sami ne radite svoj posao sukladno ustavu i zakonima...
sitting_bull-
2015-09-28
ovaq dva debila se još svađaju sami sa sobom na ovoj temi??? Iznenađujuće čak i kada se zna koja dvojica i dalje pišu o ovome, čak se ni juda ne javlja sa svojmi hejterskim komentarima poput ove dvojice
Guest- Guest
jebiga, domoljubi su dobili befel da više ne komentiraju plavušine najblaže rečeno ispade, mudrijanja i ine uzaludne plavušine pokušaje da pogodi neko zrno.tre911 wrote:ovaq dva debila se još svađaju sami sa sobom na ovoj temi??? Iznenađujuće čak i kada se zna koja dvojica i dalje pišu o ovome, čak se ni juda ne javlja sa svojmi hejterskim komentarima poput ove dvojice :no:
točno, tužno je kad ti osoba na takvoj poziciji daje toliko materijala kojim pokazuje totalnu nekompetentnost pa čak i nedostatak dobrog odgoja pa ne čudi što nema komentara.
ako se drugarici precjednici ne gadi ignorirati birače i previđati obveze koje je prisegom preuzela, ne bu se ni meni gadilo o tome pisati...
sitting_bull-
2015-09-28
aj ne lupaj... stanove koji su bili društveno vlasništvo i za koje su izdavana riješenja o stanarskom pravu nisi mogao otkupljivati....
2015-08-08
riješenje pak o stanarskom pravu si dobivao po raznim osnovama... i po raznim uvjetima... neki su ga dobijali na lijepe oči a neki su morali odreć se imovine ukoliko su ju imali, ili su morali platiti učešće...
2015-08-08
"Nažalost, ovo neprestano vađenje nekakvih kostura iz ormara i dalje vodi ka eroziji povjerenja građana u političare i institucije. Ovo je slučaj koji pokazuje da bi se DORH trebao baviti istragama o onome što se događa danas, a ne se neprestano vraćati godinama i godinama u prošlost“, rekla je Grabar-Kitarović.
Puhovski smatra da bi predsjednica trebala uzeti nekoliko dana slobodno da malo razmisli o strategiji.
he he i jos jedno he
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
sitting_bull-
2015-09-28
Debo i Sitting s Predsjednicom.
sitting_bull wrote:najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
sitting, kako bi je nazivao da nije plava, nego crnka?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ajde molim te kao da on zna što bi tada pisao, ne postavljaj prekomplicirana pitanja da ga ne zbunjuješ dodatnoNoor wrote:sitting_bull wrote:najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
Guest- Guest
veber wrote:crnka?
crnkuša?
garava?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajde molim te kao da on zna što bi tada pisao, ne postavljaj prekomplicirana pitanja da ga ne zbunjuješ dodatnoNoor wrote:sitting_bull wrote:najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
ja bih samo voljela vidjeti kako bi reagirao kad bi imao priliku osobno stati pred Predsjednicu.
Guest- Guest
Gaće na štapu i duboko klanjanje uz sve spike i hvalospjeve koji idu uz to, već viđeno toliko puta. Juda bi joj sigurno rekao masna a drkađija deboto debela, ono garant 100 odsto.Noor wrote:tre911 wrote:Ajde molim te kao da on zna što bi tada pisao, ne postavljaj prekomplicirana pitanja da ga ne zbunjuješ dodatnoNoor wrote:sitting_bull wrote:najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
ja bih samo voljela vidjeti kako bi reagirao kad bi imao priliku osobno stati pred Predsjednicu.
Takvi papci se tada zavuku u mišiju rupu i nema ih ni za lijek dok ne prođe oluja a tada miševi iz rupa izlaze i u svojoj bijedi opet krenu grickati.
Guest- Guest
jako ružno za čitati, a neumjesnih epiteta ko iz najgore drumske krčmetre911 wrote:Gaće na štapu i duboko klanjanje uz sve spike i hvalospjeve koji idu uz to, već viđeno toliko puta. Juda bi joj sigurno rekao masna a drkađija deboto debela, ono garant 100 odsto.Noor wrote:tre911 wrote:Ajde molim te kao da on zna što bi tada pisao, ne postavljaj prekomplicirana pitanja da ga ne zbunjuješ dodatnoNoor wrote:sitting_bull wrote:najtužnije od svega je što plavuša stvarno misli kako ima što pametno za reći...
Takvi papci se tada zavuku u mišiju rupu i nema ih ni za lijek dok ne prođe oluja a tada miševi iz rupa izlaze i u svojoj bijedi opet krenu grickati.
Guest- Guest
Noor wrote:veber wrote:crnka?
crnkuša?
garava?
Ganka?
Gankaruša?
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vas to ne zanima, uopće me nemate pravo zvati. Vas ću tužiti, lip vam pozdrav, ugodan dan
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 3 of 4