Kathmandu (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
poslat cuti na pp milozvucje.maggie13 wrote:Poglec auspuh :D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
stvarno ne znam gdje je taj sir zavrsavao al djed je znao reci da su pocet gruvat poslije njega ko mladi bikic ;Dmaggie13 wrote:da, ovdasnju, obuvenu i obucenu, u toplom..:DNoor wrote:nebitno, zdrava i kvalitetna prehrana je prioritet za dječicu :Dmaggie13 wrote:cipele, jakne..sad ce to levi pojasnit :-)Noor wrote:krasno..a dječici ništa :Dmaggie13 wrote:Babe prodavale sireve, ili vrsile razmjenu dobara ;-)
sad vise baba ne pravi sir, u stvari nijedna baba ga vise ne radi, tesko im
a mi djecica smo imali sta obuci, uglavnom preko ljeta lanene hlacice a preko zime koza i krzno, da , po zimi smo imali i cizme i vunene charape, nije bilo hladnoce za nas, ionako bi mogli i u lanenim hlacicama hodat okolo jer smo bili istrenirani, al nas tjerali da se obucemo ko normalni svjet,
a prehrana je bila jebeno kvalitetna u odnosu sto djeca danas jedu,
veber wrote:kolegice
gasnika cemo jebat
ajoj...to se vi dogovorite, bez mene
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:to smo definirali.
glasnika jebemo.
a bum čula, možda mi se požali
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:nego, jesi li ti dobila?
pekmez?
sutra i to bude
aaaahahahhaaa, kad počnemo tamo vaditi flašice iz vrećica i torbi
Guest- Guest
Molim, Maggie!maggie13 wrote:hvala, regi..bas lijepo od tebe 8-)Regoč wrote:
veber-
2014-12-30
puno laktoze u mlijeku, hahaLeviathan2 wrote:stvarno ne znam gdje je taj sir zavrsavao al djed je znao reci da su pocet gruvat poslije njega ko mladi bikic ;Dmaggie13 wrote:da, ovdasnju, obuvenu i obucenu, u toplom..:DNoor wrote:nebitno, zdrava i kvalitetna prehrana je prioritet za dječicu :Dmaggie13 wrote:cipele, jakne..sad ce to levi pojasnit :-)Noor wrote:
krasno..a dječici ništa :D
a mi djecica smo imali sta obuci, uglavnom preko ljeta lanene hlacice a preko zime koza i krzno, da , po zimi smo imali i cizme i vunene charape, nije bilo hladnoce za nas, ionako bi mogli i u lanenim hlacicama hodat okolo jer smo bili istrenirani, al nas tjerali da se obucemo ko normalni svjet,
Ma, nista vise nije k'o prije.nikad ne mogu izbrisati okus jednog kolaca iz slasticarne u koju me mati vodila k'o malenu..probala na sto mjesta, nikad nista ni blizu..
C'est la vie :-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
To je okus neopranih Šipčevih rukuh.maggie13 wrote:puno laktoze u mlijeku, hahaLeviathan2 wrote:stvarno ne znam gdje je taj sir zavrsavao al djed je znao reci da su pocet gruvat poslije njega ko mladi bikic ;Dmaggie13 wrote:da, ovdasnju, obuvenu i obucenu, u toplom..:DNoor wrote:nebitno, zdrava i kvalitetna prehrana je prioritet za dječicu :Dmaggie13 wrote:
cipele, jakne..sad ce to levi pojasnit :-)
Ma, nista vise nije k'o prije.nikad ne mogu izbrisati okus jednog kolaca iz slasticarne u koju me mati vodila k'o malenu..probala na sto mjesta, nikad nista ni blizu..
C'est la vie :-)
Neces mi ogaditi jednu od najdrazih uspomena iz djetinjstva svojim objedama :D
2014-04-11
Ali si se sigurno zamislila!maggie13 wrote:Neces mi ogaditi jednu od najdrazih uspomena iz djetinjstva svojim objedama :D
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50