Kathmandu (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
bas cu probat, samo ti meni prosljeđuj takve recepte..volim jednostavno, a drugacije..;-)govinda wrote:maslinovo ulje...dodas jogurt, curry, maslinovo ulje, senf, dobro uvaljas piletinu u to ( ja obicno stavim bijelo meso ali mogu i krilca i batkovi, naravno) i nek odstoji sto duze..mozes baciti i na rostilj, i u tavu i u pecnicu, od volje ti :))maggie13 wrote:bilo koje ulje?govinda wrote:...evo ti jedan brzinski recept za piletinu sa curryem: piletinu pospes karijem, onda prelijes jogurtom, stavis u frizider da odstoji najmanje sat vremena (Dodas jos zacina po zelji, naravno)...kad odstoji, vadis komade i przis na ulju..odlicno je servirati ih sa tortiljama...maggie13 wrote:obozavam curry i curcumu te koristim cesto..nisam probala thai originalnu, osim one instant..no, to nije to..green curry..zvuci kao zeleni papar.. ;-)govinda wrote:
jesam.. i sam koristim curry u skoro svemu sto kuham...ali je najljuca tajlandska, barem sto sam ja probao...ne mogu ovdje da nadjem zeleni curry, on daje tajlandski smek jelima...
Ja koristim samo maslinovo, kokosovo i bucino.
Probat cu pa izvijestit B-)
Stavit cu ja file pileci..mekse je :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
imas ovu verziju recimo samo ja ne stavljam koncentrat paradajza nego senf
http://kuhaj.story.hr/recepti/glavna-jela/jela-s-mesom/piletina-u-jogurtu/
http://kuhaj.story.hr/recepti/glavna-jela/jela-s-mesom/piletina-u-jogurtu/
2016-11-17
Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
Znaci, to isjeckas i zamotas u tortilju?
2014-04-12
da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))maggie13 wrote:Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
2016-11-17
volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammigovinda wrote:da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))maggie13 wrote:Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
Dobro da nisam polusita legla, sad bih trazila po kuci ;D
2014-04-12
heheheh, bas, mrsko mi ustajati do frizidera ali ako nastavimo o hrani, moracu :)))maggie13 wrote:volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammigovinda wrote:da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))maggie13 wrote:Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
2016-11-17
vidi se na koje teme spontano trzamo.. :Dgovinda wrote:heheheh, bas, mrsko mi ustajati do frizidera ali ako nastavimo o hrani, moracu :)))maggie13 wrote:volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammigovinda wrote:da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))maggie13 wrote:Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
Gurmani ;-)
Koji si ti znak, linda?
2014-04-12
A sta mislis? Pa Bik, naravno :)))maggie13 wrote:vidi se na koje teme spontano trzamo.. :Dgovinda wrote:heheheh, bas, mrsko mi ustajati do frizidera ali ako nastavimo o hrani, moracu :)))maggie13 wrote:volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammigovinda wrote:da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))maggie13 wrote:Da, i ja preferiram senf, no mozda i ovo probam..
Gurmani ;-)
Koji si ti znak, linda?
2016-11-17
haha, podznak moj..sad je sve jasno..:-Dgovinda wrote:A sta mislis? Pa Bik, naravno :)))maggie13 wrote:vidi se na koje teme spontano trzamo.. :Dgovinda wrote:heheheh, bas, mrsko mi ustajati do frizidera ali ako nastavimo o hrani, moracu :)))maggie13 wrote:volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammigovinda wrote:
da, i dodas kakvog umaka da sve curi :) a mozes ga servirati i uz hljeb, ono, smisljas kako tebi odgovara...ja obicno krenem po receptu i onda odem u gastronomske fantazije :)))
Gurmani ;-)
Koji si ti znak, linda?
2014-04-12
a normalno :)))maggie13 wrote:haha, podznak moj..sad je sve jasno..:-Dgovinda wrote:A sta mislis? Pa Bik, naravno :)))maggie13 wrote:vidi se na koje teme spontano trzamo.. :Dgovinda wrote:heheheh, bas, mrsko mi ustajati do frizidera ali ako nastavimo o hrani, moracu :)))maggie13 wrote:
volim,ja ta motanja..tortilje, palacinke..ne volim klasiku..umak svakako, i to domaci..povrca dosta..njammi
Gurmani ;-)
Koji si ti znak, linda?
2016-11-17
Samo o hrani i kuhanju mislimo :D
Meni je, naravno, prva asocijacija na breskvice iz naslova bila ono pecivo breskvice :0)
Meni je, naravno, prva asocijacija na breskvice iz naslova bila ono pecivo breskvice :0)
2014-04-12
posto sam ja Bik, meni je breskvica bila asocijacija na nesto drugo :D ali moze i pecivo :)maggie13 wrote:Samo o hrani i kuhanju mislimo :D
2016-11-17
Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
2014-04-12
Uvjeren sam :)maggie13 wrote:Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
2016-11-17
sve znam :Dgovinda wrote:Uvjeren sam :)maggie13 wrote:Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
No, jos uvijek se nadam da sam ja u pravu :-)
2014-04-12
pa pecivo breskvice je meni odlicno, tu si u pravu :)maggie13 wrote:sve znam :Dgovinda wrote:Uvjeren sam :)maggie13 wrote:Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
2016-11-17
i meni..pogotovo domace, s dosta oraha i finim tijestom, hahagovinda wrote:pa pecivo breskvice je meni odlicno, tu si u pravu :)maggie13 wrote:sve znam :Dgovinda wrote:Uvjeren sam :)maggie13 wrote:Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
Idem spavat, pocet cu stvarno iskapat skrivena blaga ;D
Laku noc i ne misli na spominjano..8-)
2014-04-12
'noc :)maggie13 wrote:i meni..pogotovo domace, s dosta oraha i finim tijestom, hahagovinda wrote:pa pecivo breskvice je meni odlicno, tu si u pravu :)maggie13 wrote:sve znam :Dgovinda wrote:Uvjeren sam :)maggie13 wrote:Treba pitat autora naslova na sto je mislio..vjerojatno k'o i ti..na voce ;-)
Idem spavat, pocet cu stvarno iskapat skrivena blaga ;D
Laku noc i ne misli na spominjano..8-)
2016-11-17
Pretjerivanje! Ako se mora brisati ručnikom, znači da se sili jesti.Noor wrote:moj stariji voli ljuto, pa njemu posebno odvajam i zaljutim, al nikad mu nije dosta, on još natrpa i onda se briše ručnikom kad jede :))maggie13 wrote:ja samNoor wrote:maggie13 wrote:to je mocno oruzje..žeže sve u 16 :Dgovinda wrote:Aleva paprika, mljevena kajenska paprika iz Horgosa, dobila naziv po Alevu, čiki koji je valjda prvi napravio recept za nju, ako me sjecanje ne vara...
ima i slatka, tko neće da ga žeže :)
ja volim, ali ne prejako..
koristila ovu chayenne papriku samo ljutu..to proplaces od muke..sve procisti :D
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Pretjerivanje! Ako se mora brisati ručnikom, znači da se sili jesti.Noor wrote:moj stariji voli ljuto, pa njemu posebno odvajam i zaljutim, al nikad mu nije dosta, on još natrpa i onda se briše ručnikom kad jede :))maggie13 wrote:ja samNoor wrote:maggie13 wrote:
to je mocno oruzje..žeže sve u 16 :D
ima i slatka, tko neće da ga žeže :)
ja volim, ali ne prejako..
koristila ovu chayenne papriku samo ljutu..to proplaces od muke..sve procisti :D
ne sili se, voli. a znoj je reakcija na povišenu temperaturu koja se javlja, pa ima svojstvo hlađenja tijela.
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50