HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: HNL 2016/2017
A ti,kao, čuo da zazivaju mamićevo ime ? Jebo vas bog, postali ste gori od onih kmečavaca iz Splita, a dobili ste ove sezone uvjerljivo najviše sudačkih bodovs.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zeko wrote:A ti,kao, čuo da zazivaju mamićevo ime ? Jebo vas bog, postali ste gori od onih kmečavaca iz Splita, a dobili ste ove sezone uvjerljivo najviše sudačkih bodovs.
nowitzki-
2014-04-27
Nije ti lijepo boga psovat ipak si predstavnik najkatolickijeg kluba u regiji
nowitzki-
2014-04-27
Nije, ali sa tim kmečanjem i prije i poslije svake utakmice popeli ste se i bogu na kurac.
Zeko-
2015-08-26
Usko povezano. Što su napravili Hajduku to su i državi, i to isti profil ljudi!sat2 wrote:Ima i dalje teksta .... ukupno ovo kolo nije financijski uspješno za HNS!fridrih_niche wrote:Cudi te da ima torcidasa koji su spremni ić u zatvor zbog Hajduka i višegodišnje nepravde i lopovluka?sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
E, moj Sate, ne znaš ti ni po mise...
;)
Ne da je glupo nego iberglupo zbog nogometa ići u zatvor .... ne ne znam. jer mi je to neprihvatljivo! Državu nam pljačkaju i uništavaju, a netko bi u zatvor zbog Hajduka? Hajd pa shvati!
Guest- Guest
To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?muckodjubre wrote:bolje platiti pošteno suđenje nego ovima da se previše borenowitzki wrote:Belupo nemoze ni gore ni dole gube od splita doma koji igra sa invalidima, dodju na rujevicu i trse se kao da im glava ovisi o utakmici
Koliko im je maminjo posolio samo da uzmu rijeci koji bod
A cuj izazivaju mamicevo ime kako ce sucima jebat mater, ako to nije sumnjivo onda neznam sta je :)
sat2-
2015-09-28
Pa ti što su to napravili Hajduku su u Splitu ... sad ih samo trebate izabrati u svibnju!amper1950 wrote:Usko povezano. Što su napravili Hajduku to su i državi, i to isti profil ljudi!sat2 wrote:Ima i dalje teksta .... ukupno ovo kolo nije financijski uspješno za HNS!fridrih_niche wrote:Cudi te da ima torcidasa koji su spremni ić u zatvor zbog Hajduka i višegodišnje nepravde i lopovluka?sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
;)
Ne da je glupo nego iberglupo zbog nogometa ići u zatvor .... ne ne znam. jer mi je to neprihvatljivo! Državu nam pljačkaju i uništavaju, a netko bi u zatvor zbog Hajduka? Hajd pa shvati!
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Pa ti što su to napravili Hajduku su u Splitu ... sad ih samo trebate izabrati u svibnju!amper1950 wrote:Usko povezano. Što su napravili Hajduku to su i državi, i to isti profil ljudi!sat2 wrote:Ima i dalje teksta .... ukupno ovo kolo nije financijski uspješno za HNS!fridrih_niche wrote:Cudi te da ima torcidasa koji su spremni ić u zatvor zbog Hajduka i višegodišnje nepravde i lopovluka?sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
;)
A dobro, ajde sad skreni na stotu temu.Osvrnija sam se na tvoj post gdje pišeš o pljački i uništavanju države, a isto su napravili Hajduku i ponavljam isti profil ljudi. Cijela država bi se trebala dignuti na noge, iz svih krajeva ljudi ne radi Hajduka, ali to je neka druga priča.
I da, nisu samo iz Splita oni šta sam spominja, i ne znam zašto se obračaš meni kad pišeš:"samo ih trebate izabrati" jer sam mali miljun puta napisa da ja nisam iz Splita,a sad ionako dovoljno daleko sve da i jesam. No dobro, bitno nešto natrkeljati u post.
Btw. danas ionako nebitno tko će pobjediti u Splitu, što se Hajduka tića naravno.
Guest- Guest
Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?muckodjubre wrote:bolje platiti pošteno suđenje nego ovima da se previše borenowitzki wrote:Belupo nemoze ni gore ni dole gube od splita doma koji igra sa invalidima, dodju na rujevicu i trse se kao da im glava ovisi o utakmici
Koliko im je maminjo posolio samo da uzmu rijeci koji bod
A cuj izazivaju mamicevo ime kako ce sucima jebat mater, ako to nije sumnjivo onda neznam sta je :)
nowitzki-
2014-04-27
Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?muckodjubre wrote:
bolje platiti pošteno suđenje nego ovima da se previše bore
sat2-
2015-09-28
Da su lagali iz novog lista mislim da bi se struka belupa ocitala vec vezano za izajvesat2 wrote:Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:
Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?
Ali ocito da ih je adrenalin povuko kad im je veso uzeo i premije i mozda kakve djaba igrace
nowitzki-
2014-04-27
STEFAN RISTOVSKI, jedan od najboljih igrača Rijeke, karijeru bi mogao nastaviti u Portugalu.
Naime, portugalski mediji tvrde da će tamošnji velikan Sporting u sljedećem prijelaznom roku poslati ponudu za 25-godišnjeg Makedonca.
Portugalci vjeruju da desnog beka Rijeke i makedonske reprezentacije mogu dobiti za samo milijun eura. Inače, Ristovski je igrač talijanske Spezije na posudbi u Rijeci, ali ugovor s Talijanima potpisao je samo iz tehničkih razloga kako ne bi izgubio status igrača s prostora EU.
Naime, portugalski mediji tvrde da će tamošnji velikan Sporting u sljedećem prijelaznom roku poslati ponudu za 25-godišnjeg Makedonca.
Portugalci vjeruju da desnog beka Rijeke i makedonske reprezentacije mogu dobiti za samo milijun eura. Inače, Ristovski je igrač talijanske Spezije na posudbi u Rijeci, ali ugovor s Talijanima potpisao je samo iz tehničkih razloga kako ne bi izgubio status igrača s prostora EU.
sat2 wrote:Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:
Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Možda se samo ne žele baviti glupostima ... kao Rijeci?nowitzki wrote:Da su lagali iz novog lista mislim da bi se struka belupa ocitala vec vezano za izajvesat2 wrote:Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?nowitzki wrote:
A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivo
Ali ocito da ih je adrenalin povuko kad im je veso uzeo i premije i mozda kakve djaba igrace
sat2-
2015-09-28
Cuj nisu to bas glupostisat2 wrote:Možda se samo ne žele baviti glupostima ... kao Rijeci?nowitzki wrote:Da su lagali iz novog lista mislim da bi se struka belupa ocitala vec vezano za izajvesat2 wrote:Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz lozesat2 wrote:
To su dečki uzvikivali ekskluzivno za Novi list? Jel se zna ime ili broj igrača, koji je to vikao?
nowitzki-
2014-04-27
Glupost je kad netko izmišlja, jer polako gubi korak pa priprema alibije. Niti jedne novine niti portal to nisu prenijeli kao svoju informaciju već svi prenose "ekskluzivu" Novog lista!? Samo novinar novog lista je to čuo ...nowitzki wrote:Cuj nisu to bas glupostisat2 wrote:Možda se samo ne žele baviti glupostima ... kao Rijeci?nowitzki wrote:Da su lagali iz novog lista mislim da bi se struka belupa ocitala vec vezano za izajvesat2 wrote:Ekskluzivno za Novi list?nowitzki wrote:
Koliko sam procito i cuo rekli su to celnici i osoblje kluba, neznam dal sa klupe ili iz loze
sat2-
2015-09-28
Zanimljiv kriterij, sad izmišlja, e da su neki drugi likovi akteri drugačije bi priča, i uzima stvar zdravo za gotovo!sat2 wrote:Glupost je kad netko izmišlja, jer polako gubi korak pa priprema alibije. Niti jedne novine niti portal to nisu prenijeli kao svoju informaciju već svi prenose "ekskluzivu" Novog lista!? Samo novinar novog lista je to čuo ...nowitzki wrote:Cuj nisu to bas glupostisat2 wrote:Možda se samo ne žele baviti glupostima ... kao Rijeci?nowitzki wrote:Da su lagali iz novog lista mislim da bi se struka belupa ocitala vec vezano za izajvesat2 wrote:
Ekskluzivno za Novi list?
Kako bilo, nije bitno za novinare, oni su nebitni, svašta se znalo u Rijeci događati. Eto ti sad pišeš da je samo jedan novinar nešto čuo, no to je nebitno, meni je primjerice puno zanimljivo kad na Rujevici delegat nije čuo ono što svi drugi jesu (hukanje igračima hajduka) ko što nije prijavio ni to što je sudac pogođen kamenom jer kamen,jebiga, nije vidio.
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/bore-se-za-opstanak-u-petoj-ligi-a-platili-su-skoro-milijun-eura-za-izgradnju-samo-jedne-tribine/958334.aspx
"FA pederi nogomet ste sjebali!"
sat2-
2015-09-28
E i, petoligaš napravio novu tribinu, kaj nam profesor oće reći?sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/bore-se-za-opstanak-u-petoj-ligi-a-platili-su-skoro-milijun-eura-za-izgradnju-samo-jedne-tribine/958334.aspx
Guest- Guest
mali doprinos zagovornicima teorije urota, namještaljki i svemoći dinama u hrvatskom nogometu vezano uz 2.hnl u kojem si je gnk dinamoII namjestio idealan raspored pa od 11 utakmica 10 igra u zagrebu i okolici, a samo jednom i putuje:
sitting_bull-
2015-09-28
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50