ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNL 2016/2017

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

HNL 2016/2017 - Page 6 Empty Re: HNL 2016/2017

Post by Guest 27/2/2017, 20:21

fridrih_niche wrote:
Znan da ništa iskreno ne pišeš zadnjih par dana i da pričaš sve od reda, sta podržavan...
I znaš da san u duelu Dinamo-Rijeka na strani Dinama i zelin da budete prvaci...
Al onaj penal jučer je tragedija i to znamo i ti i ja i svi odi...
Ne mogu virovat koliko ste loši, Bog te jeba, da ne možete dobit nikog bez ovako očitih krađa...
;)
E tu si se grdno zajeba.
Baš sad on piše iskreno,jebeni je beskičmenjak samo što se čitavo vrime predstavlja kao da on ne diže glas protiv Mamića jer njima uvjek netko smeta, nego on prati Dinamo. No njemu, ko i Mamiću nije bitno kako doći do uspjeha, ako ne može drugačije onda i na ovakav način. Reakcijom jučer poslin utakmice, a i danas to zorno pokazuje (i onda će meni nešto tu vaditi, kad je Kiš pao protiv Vinogradara bez da ga je itko taka prvi sam reka da je jebena sramota i da utakmicu triba ponoviti). Kad god se opravdano ukazivalo na privilegije i ovaj lopovluku, onda beskičmenjak tu se ponaša ovako s vađenjem papirnatih maramica, stavljanjem suca u avatar i ustvari pokazuje kakav je bijednik, ništa drugo. Nikad nije diza glas protiv Mamića i svega što je radija i što radi u hr nogometu, jedino je par puta dignuo svoj glasić kad bi mu potjerao nekog igrača koji je bija njegov miljenik (tipa Morales ili Tonel - kad se Mamić ovog zadnjeg odrekao onda je rekao da bude za to platil, ne znamo kako je to mislio, ali brzo se oladija).
Jebeni beskičmenjak i nije ništa drugačiji od štinigtupkasvetine i onog zekoslavamrkve.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/2/2017, 20:21

Bracala wrote:vidi se da je rajko najveca mamiceva kuckica... Basketball
ne veća od tvoje sekice  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/2/2017, 20:22

amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:
Znan da ništa iskreno ne pišeš zadnjih par dana i da pričaš sve od reda, sta podržavan...
I znaš da san u duelu Dinamo-Rijeka na strani Dinama i zelin da budete prvaci...
Al onaj penal jučer je tragedija i to znamo i ti i ja i svi odi...
Ne mogu virovat koliko ste loši, Bog te jeba, da ne možete dobit nikog bez ovako očitih krađa...
;)
E tu si se grdno zajeba.
Baš sad on piše iskreno,jebeni je beskičmenjak samo što se čitavo vrime predstavlja kao da on ne diže glas protiv Mamića jer njima uvjek netko smeta, nego on prati Dinamo. No njemu, ko i Mamiću nije bitno kako doći do uspjeha, ako ne može drugačije onda i na ovakav način. Reakcijom jučer poslin utakmice, a i danas to zorno pokazuje (i onda će meni nešto tu vaditi, kad je Kiš pao protiv Vinogradara bez da ga je itko taka prvi sam reka da je jebena sramota i da utakmicu triba ponoviti). Kad god se opravdano ukazivalo na privilegije i ovaj lopovluku, onda beskičmenjak tu se ponaša ovako s vađenjem papirnatih maramica, stavljanjem suca u avatar i ustvari pokazuje kakav je bijednik, ništa drugo. Nikad nije diza glas protiv Mamića i svega što je radija i što radi u hr nogometu, jedino je par puta dignuo svoj glasić kad bi mu potjerao nekog igrača koji je bija njegov miljenik (tipa Morales ili Tonel - kad se Mamić ovog zadnjeg odrekao onda je rekao da bude za to platil, ne znamo kako je to mislio, ali brzo se oladija).
Jebeni beskičmenjak i nije ništa drugačiji od štinigtupkasvetine i onog zekoslavamrkve.
jesi tužio školu ogorčenosti?  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/2/2017, 20:27

izgleda da je joško dobio koju pinkicu. očekivao sam veći kme. čak je i hajduk spomenuo u kontekstu krađe. hejteri su očekivali drvlje i kamenje :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 20:31

Imam jeben osječaj kako bi suci u sljedećih par kola mogli suditi neku veču pizdariju za Hajduk, tek tako da pokažu ono "eto vidite,suci griješe" a i demo bi nam se onda opet moga javiti (nema ga baš,sakrija se u rupicu) s onom"sudac ti nekad uzme, nekad da,pa sve dođe na svoje" :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl Možda već protiv Rijeke cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 27/2/2017, 20:35

Demo i karakter ..... bracala i sredjeno djetinstvo nema veze sa vezom

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sat2 27/2/2017, 20:40

amper1950 wrote:
jasambrend wrote:Ajmo malo o tome kako je Vrsaljko glumio vratara na  derbiju za promjenu...Jebote, sporan im aut u 92. minuti....A bokte...

Točno na današnji dan prije 4 godine:

HNL 2016/2017 - Page 6 Vrsaljko

HNL 2016/2017 - Page 6 GetImage

Godine prolaze, neke stvari se ne minjaju!
Sad se mogu izvlačiti stare slike  ...
E pa evo ... još jednom ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 27/2/2017, 20:44

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:

I još uz sve to netočno navodiš da je klupa Hajduka i Tudor natjerala suca da sudi aut za Hajduk. Zaustavi na 1:30 pa ćeš vidit da je pomoćni sudac odma pokaza na aut za Hajduk (a krivo je dosudija), a gužva je nastala kad je igrač Hajduk iša uzeti igraču Rijeke loptu iz ruke da izvede taj dosuđeni aut.
Pa što su pošteni hajdukovci napravili toliku frku ... umjesto da priznaju da je aut za Rijeku ... ne ... u stanju su se potući za krivo dosuđen aut u njihovu korist ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 21:01

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
jasambrend wrote:Ajmo malo o tome kako je Vrsaljko glumio vratara na  derbiju za promjenu...Jebote, sporan im aut u 92. minuti....A bokte...

Točno na današnji dan prije 4 godine:

HNL 2016/2017 - Page 6 Vrsaljko

HNL 2016/2017 - Page 6 GetImage

Godine prolaze, neke stvari se ne minjaju!
Sad se mogu izvlačiti stare slike  ...
E pa evo ... još jednom ...

:D :D :D

Pa lumenu, ti si već to stavija, onda se nadoveza brend, pa evo sad ja...
Smiješan si...

Last edited by amper1950 on 27/2/2017, 21:03; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 21:03

sat2 wrote:
amper1950 wrote:

I još uz sve to netočno navodiš da je klupa Hajduka i Tudor natjerala suca da sudi aut za Hajduk. Zaustavi na 1:30 pa ćeš vidit da je pomoćni sudac odma pokaza na aut za Hajduk (a krivo je dosudija), a gužva je nastala kad je igrač Hajduk iša uzeti igraču Rijeke loptu iz ruke da izvede taj dosuđeni aut.
Pa što su pošteni hajdukovci napravili toliku frku ... umjesto da priznaju da je aut za Rijeku ... ne ... u stanju su se potući za krivo dosuđen aut u njihovu korist ...

Frka je nastala jer igrač Rijeke drži loptu, pa mislim ono što ti vadiš. Vadiš jedan jebeni aut, jesi to normalan reci ti meni? Oćeš da nalipin samo one penale krivo dosuđene u srazu Hajduka i Dinama zadnjih godina?!?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/2/2017, 21:05

demo je već rekao da je sudac pogriješio,da nije bio faul...

kad je belupu poništio gol za pobjedu protiv rijeke ili poguralo hajduka u par tekmi jesenas nije bilo ovoliko prašine na forumu...licemjeri

HNL 2016/2017 - Page 6 6b8efe2f85c2b63406b2HNL 2016/2017 - Page 6 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500HNL 2016/2017 - Page 6 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 21:10

muckodjubre wrote:demo je već rekao da je sudac pogriješio,da nije bio faul...

kad je belupu poništio gol za pobjedu protiv rijeke ili poguralo hajduka u par tekmi jesenas nije bilo ovoliko prašine na forumu...licemjeri

Hahaha.
Sudac je pogriješio, a jesenas je gurao Hajduk. :hail :hail :hail Ovakvo nešto jesenas ja nisam vidija da se sviralo az Hajduk, kao ni da u utakmici koju Hajduk dobije 1:0 da sudac progura tako da prekine 2 stopostotne situacije protivnike + onaj proguranac na Poljudu, sad je već i serija istih :coffee

Nego reci nam demo, što ti misliš o HNS-u, sudačkoj organizaciji, jesu dotaknuli dno i jeli potreban totalna reforma i novi ljudi? :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/2/2017, 21:12

amper1950 wrote:Imam jeben osječaj kako bi suci u sljedećih par kola mogli suditi neku veču pizdariju za Hajduk, tek tako da pokažu ono "eto vidite,suci griješe" a i demo bi nam se onda opet moga javiti (nema ga baš,sakrija se u rupicu) s onom"sudac ti nekad uzme, nekad da,pa sve dođe na svoje" :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl Možda već protiv Rijeke cheers
kad smo kod rupica...nema te da iskomenitiraš tekmu u kojoj je modrić bio ponajbolji na terenu protiv villareala,sad si u rupici?...ali brzo ćeš ti van čim modrić iole podbaci  Basketball

HNL 2016/2017 - Page 6 6b8efe2f85c2b63406b2HNL 2016/2017 - Page 6 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500HNL 2016/2017 - Page 6 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/2/2017, 21:14

amper1950 wrote:

Hahaha.
Sudac je pogriješio, a jesenas je gurao Hajduk. :hail  :hail  :hail  Ovakvo nešto jesenas ja nisam vidija da se sviralo az Hajduk, kao ni da u utakmici koju Hajduk dobije 1:0 da sudac progura tako da prekine 2 stopostotne situacije protivnike + onaj proguranac na Poljudu, sad je već i serija istih :coffee

Nego reci nam demo, što ti misliš o HNS-u, sudačkoj organizaciji, jesu dotaknuli dno i jeli potreban totalna reforma i novi ljudi? :roll
suci griješe ništa više ili manje nego u ostalim ligama...eto sad i sami navijači uniteda kažu da je poništio "svecima" čisti gol protiv uniteda...pa recimo sumnjiv penal za barcu u 90.min za pobjedu barce,pa sumnjiv penal za real protiv villareala,,,.

istina je da se u većini slučajeva griješi u korist ovih jačih ekipa

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK 27/2/2017, 21:19

Evo ga stiga je branitelj mamica 
.... i ni kriva ni duzna u ovu pricu je upleo luku modrica ... samo mi reci kojim telepatskim mocima si uspio dovest covika iz spanjolske na sramotni krvavi pir u vinkovacki stadion. Reci bezkarakterna dusa. Zar ti je taj mamic toliko prirastao srcu da si mi ti odan do smdti ti koji radis za 5000 kuna max

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 21:19

muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:Imam jeben osječaj kako bi suci u sljedećih par kola mogli suditi neku veču pizdariju za Hajduk, tek tako da pokažu ono "eto vidite,suci griješe" a i demo bi nam se onda opet moga javiti (nema ga baš,sakrija se u rupicu) s onom"sudac ti nekad uzme, nekad da,pa sve dođe na svoje" :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl Možda već protiv Rijeke cheers
kad smo kod rupica...nema te da iskomenitiraš tekmu u kojoj je modrić bio ponajbolji na terenu protiv villareala,sad si u rupici?...ali brzo ćeš ti van čim modrić iole podbaci  Basketball

Ti si prvi spomenuo rupice neki dan kad sam te izdominira argumentima, pa eto da vidim oćeš reagirati ;)
I da, javit ću se na toj temi kad opet počmeš kad zadnji put, btw. ništa posbeno ni Real ni Modrić nisu odigrali, opet vidiš stvari kako ne odgovaraju istini ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2017, 21:20

muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:

Hahaha.
Sudac je pogriješio, a jesenas je gurao Hajduk. :hail  :hail  :hail  Ovakvo nešto jesenas ja nisam vidija da se sviralo az Hajduk, kao ni da u utakmici koju Hajduk dobije 1:0 da sudac progura tako da prekine 2 stopostotne situacije protivnike + onaj proguranac na Poljudu, sad je već i serija istih :coffee

suci griješe ništa više ili manje nego u ostalim ligama...eto sad i sami navijači uniteda kažu da je poništio "svecima" čisti gol protiv uniteda...pa recimo sumnjiv penal za barcu u 90.min za pobjedu barce,pa sumnjiv penal za real protiv villareala,,,.

Nego reci nam demo, što ti misliš o HNS-u, sudačkoj organizaciji, jesu dotaknuli dno i jeli potreban totalna reforma i novi ljudi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 27/2/2017, 21:21

Demo je dobio instrukcije sada po udbaskom nacinu prebacuje temu step by step na real modrica spanjolske. Stara udbaska metoda sustavnog i temeljitog preokrecanja teme na nesto nebitno.... neces razbojnice ja ti se kunem zdravljem djece necem MTJUP

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/2/2017, 21:23

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:

Hahaha.

Nego reci nam demo, što ti misliš o HNS-u, sudačkoj organizaciji, jesu dotaknuli dno i jeli potreban totalna reforma i novi ljudi?
jesu li dotaknuli dno teško je reći...jesu li potrebne reforme,da potrebno je uvesti video pregled situacija kao recimo one u vinkovcima,one u koprivnici itd. ti bi uvelike pomoglo

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK 27/2/2017, 21:26

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:

Hahaha.

Njemu je kao placeniku i poslusniku sve ok....
Dok je Hdza Mamica i junacke desnice na srcu. Debilcina iz raskog polja ce do zadnjeg zuba braniti uvjerenje da su Suker I Mamic skupa sa bratijom najbolje rjesenje i dinamo je stalno prvak a upravo je to idealno za koeficijent hrvatskog nogometa. Tako demo misli. A to sto u europi gledamo silovanje od strane iole jace euromomcadi demota ne brine jer gazda je rvatina i u hdzu i dunamo je prvak ostalo nije bitno. Eh da i modric je zasticen u spanjolskoj od USKOKA

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/2/2017, 21:27

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:

Ti si prvi spomenuo rupice neki dan kad sam te izdominira argumentima, pa eto da vidim oćeš reagirati ;)
I da, javit ću se na toj temi kad opet počmeš kad zadnji put, btw. ništa posbeno ni Real ni Modrić nisu odigrali, opet vidiš stvari kako ne odgovaraju istini ;)
samo se obistinilo ono što sam nedavno rekao kada ste ti i satnešto raspravljali...čmrlja kada modrić dominira,izlazak iz rupice kada podbaci  :D ....isto kao i selektivno "branjenje" ovisno tko napiše post,pa recimo nećeš ničea bombradirati "argumntima",a hoćeš doktora...čudno za tako jednoga borca za pravicu koji voli da sve bude po argumentima  :roll

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics