Cega se odricete u korizmi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cega se odricete u korizmi
to se ne računa jer po katoličkoj vjeri ionako ne bi smio psovati...moraš se odreći nečega što nije grijeh,a voliš...npr.slatkoga,gledanja nogometa itd.scorpion wrote:Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Puno toga se mora procitat...kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Onda pročitaj i Sukob civilizacija od Huntingtona...
;)
To se MORA procitati.
:D
Guest- Guest
Tu knjigu tražim po štandovima več 3-4 mjesecafridrih_niche wrote:Onda pročitaj i Sukob civilizacija od Huntingtona...
;)
Svejedno, treba se trudit bit bolji čovjek A odreći se gledanja nogometa ne možeš ni da hoćeš. Tekme su i onako svuda oko nas, jedino da si oči izvadimmuckodjubre wrote:to se ne računa jer po katoličkoj vjeri ionako ne bi smio psovati...moraš se odreći nečega što nije grijeh,a voliš...npr.slatkoga,gledanja nogometa itd.scorpion wrote:Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
Ne pada mi ništa na pamet, možda pljuvanja po barceloni (to volim, a nije grijeh)
muckodjubre wrote:najjači su likovi koji se odreknu alkohola pa čekaju pola noći da se obliju ko krmci hahahahajasambrend wrote:Nitko se nije sjetio foruma...Treba onom židu iz Knina stati jednom na kraj..:).
Da... Poznato pretvaranje vina u krv kod nekih...
darth_vader-
2014-04-17
ja sam prošle godine, bilo je teško prvih 5 dana ali sam uspiokolerik wrote:Kave.
Mislim da ce biti teze nego sto zvuci.
skripar-
2015-08-09
Ja se neodricen nicega ja sam bez griheha Ja Operw Skripar Skorpija Borko Bafalo... mi smo nacisti a tko je nacista taj je bez grijeha...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Učlani se u knjižnicu i problem riješen...
;)
sve je to entry level, Huntington, Engdhal, Brzerzinski..
Spengler je real deal..
Najbolje vam je citati Mein Kampf. Barem cete citati remek Djelo i nauciti nesto.
Mein Kampf je super
Mein Kampf je super
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End1899 wrote:odričem se korizme
2015-09-13
Bitno da si ti procitao garasaninove nacertanijekic wrote:
vidi se da nisi čitao, potpuno zastarjelo djelo..
2015-09-13
To sam pročitao odma nakon što sam naučio sva slova iz abecededesert_fox wrote:Najbolje vam je citati Mein Kampf. Barem cete citati remek Djelo i nauciti nesto.
Mein Kampf je super
Pa ako tebi nije remek djelo neznaci da nekome drugome nije... lrimjerice znam lika iz imotskog koji je profesor kroatiskike i knjizevnosti a osobno hemingveja smatra jako losim piscem
2015-09-13
Najbolje mu uvalit Joyceovog Uliksa pa nek se jebe s njim po godine...kic wrote:fridrih_niche wrote:Učlani se u knjižnicu i problem riješen...
;)
sve je to entry level, Huntington, Engdhal, Brzerzinski..
Spengler je real deal..
:D
Guest- Guest
Pa Hemingway i nije osobito talentiran pisac, iako je dobar...desert_fox wrote:Pa ako tebi nije remek djelo neznaci da nekome drugome nije... lrimjerice znam lika iz imotskog koji je profesor kroatiskike i knjizevnosti a osobno hemingveja smatra jako losim piscem
Al on prodaje svoj brend pustolova, vojnika, boksača, sve sta ide uz to...
Onda mu pridodaš samoubojstvo i kult je tu...
;)
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čega ćete se odreć u korizmi?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3