Čega ćete se odreć u korizmi?
Page 1 of 1
Čega ćete se odreć u korizmi?
Kolinda se u korizmi odrekla druženja s kriminalcima: “Što ću sad raditi sama 40 dana, jadna ti sam”
http://sprdex.net.hr/2016-02/kolinda-se-u-korizmi-odrekla-druzenja-s-kriminalcima-sto-cu-sad-radit-sama-40-dana-jadna-ti-sam/
http://sprdex.net.hr/2016-02/kolinda-se-u-korizmi-odrekla-druzenja-s-kriminalcima-sto-cu-sad-radit-sama-40-dana-jadna-ti-sam/
Guest- Guest
Re: Čega ćete se odreć u korizmi?
slabo mi ide odricanje..jedino da se ufuram da nešto zaista ne želim...
2014-04-11
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Austrijske druge lige....
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:U "korizmi"? Sta je to, grad u Brazilu? :)
Drži se fesa, i ne seri. :)
Guest- Guest
Vjera mi brani odricanje.Totenkopf wrote:ajde se ti odrekni interneta molim te ko boga....
Guest- Guest
Bez zezanja...Korizma, Baija, Manaus... :)kofein wrote:Stanojko wrote:U "korizmi"? Sta je to, grad u Brazilu? :)
Drži se fesa, i ne seri. :)
2014-05-05
Marčelo, pitala sam, valjda nisi videl. Si pročital Globalnog Minotaura?marcellus wrote:Antifašizma...
Guest- Guest
Ja alkohola,ali ne zato jer je korizma,već mi je korizma samo dobro došla u vezi toga.
Inače odricanje u korizmi je novotarija,jer kakva ti je korist ako se tih 40 dana odrekneš alkohola,a onda poslie nastaviš se opijati ko smuk??? :confjuz:
Ili ono kad netko u korizmi ne puši,pa poslije nastavi??? Jebo te,ako nisi pušio 40 dana znači da si prestao pušiti i da više nikad ne bi trebao posegnuti za cigarama.
Jedan je svećenik jutrod na TV rekao kako to nije cilj korizme. Ono čega se ti odrekneš tijekom korizme trebalo bi nekome drugome biti na korist. A kome je na korist to što si se ti prestao oblokavati,ili što neka gušterica kamenjarka kaže da bu se za korizmu odrekla čokoladice i keksića??? :confjuz:
Inače odricanje u korizmi je novotarija,jer kakva ti je korist ako se tih 40 dana odrekneš alkohola,a onda poslie nastaviš se opijati ko smuk??? :confjuz:
Ili ono kad netko u korizmi ne puši,pa poslije nastavi??? Jebo te,ako nisi pušio 40 dana znači da si prestao pušiti i da više nikad ne bi trebao posegnuti za cigarama.
Jedan je svećenik jutrod na TV rekao kako to nije cilj korizme. Ono čega se ti odrekneš tijekom korizme trebalo bi nekome drugome biti na korist. A kome je na korist to što si se ti prestao oblokavati,ili što neka gušterica kamenjarka kaže da bu se za korizmu odrekla čokoladice i keksića??? :confjuz:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stanojko wrote:Antifasizam nam je u genima! :)
pa vama jest... mladić, kadijević, blagoje adžić, a da i onaj stari kosovac što vam je nedavno umro.. sve sami antifašisti.
To sve go komunac...marcellus wrote:Stanojko wrote:Antifasizam nam je u genima! :)
pa vama jest... mladić, kadijević, blagoje adžić, a da i onaj stari kosovac što vam je nedavno umro.. sve sami antifašisti.
» Sad ćete još dublje
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
Page 1 of 1