Cega se odricete u korizmi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Cega se odricete u korizmi
Cega i zasto .
Ja se naime odricem povremenog opijanja a prelazim na masovno.
Znaci krecem sa crnim vinom i do uskrsa nestajem lokati.
Cega se ja u biti iman odreci meni je raj ionako zagarantiran
Ja se naime odricem povremenog opijanja a prelazim na masovno.
Znaci krecem sa crnim vinom i do uskrsa nestajem lokati.
Cega se ja u biti iman odreci meni je raj ionako zagarantiran
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Cega se odricete u korizmi
Ende nakon mene i operwa ti najveci katolik na forumu daj bogati salji bratu onog vaseg zagorskog dinamita od vina. Ne postoji nista lipse od opijanja. Ja kad god se razvalin a to je cesto nikad nisam agresivan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
onda ti je najbolji tudum, od njega se frču nokti, a opće je poznato da je u toj sorti uživao sam tesla.
Tesla piše: “Ujače, pošaljite mi još vina ‘z Varaždina”’ te dodaje “nemojte mi slati dalmatinska vina, s njima sam eksperimentirao pa ne ide”
Tesla piše: “Ujače, pošaljite mi još vina ‘z Varaždina”’ te dodaje “nemojte mi slati dalmatinska vina, s njima sam eksperimentirao pa ne ide”
End- Posts : 21177
2015-08-25
popio sma za vikend litru i pol crnoga nakon dugo vremena, bilo je dobro, pasalo mi je
2015-08-25
Reci mi kao alkos alkosu koja vrsta tj marka zagorskoga vina najbolje dere u mozak
2015-09-13
domaće, noja /tudum/direktor to uglavnom imaju svi, al nije priznato kao sorta vina i preporučljivo jer ima štetne posljedice po zdravlje u velikim količinama, znači to bi ti najbolje pasalo :D
2015-08-25
To brate to .... to me interesira... cuo sam negdi za taj tudum navodno da te odvali iz temelha. Vidi se da si ptavi katolivki brat i da dajes savjretw . A ne ko demonjaraEnd1899 wrote:domaće, noja /tudum/direktor to uglavnom imaju svi, al nije priznato kao sorta vina i preporučljivo jer ima štetne posljedice po zdravlje u velikim količinama, znači to bi ti najbolje pasalo :D
2015-09-13
Vec sam malo odvaljen.ali ima jos do ponoci a u fotmi sam
2015-09-13
Čmarend i katolik ne idu u istu rečenicu Taj nije prošao pored Crkve od prve pričesti ja mislimdesert_fox wrote:Ende nakon mene i operwa ti najveci katolik na forumu
to i nije onda tako davnoscorpion wrote:Čmarend i katolik ne idu u istu rečenicu Taj nije prošao pored Crkve od prve pričesti ja mislimdesert_fox wrote:Ende nakon mene i operwa ti najveci katolik na forumu
scorpion-
2014-04-18
odma se javlja kvazimodo, svakom loncu poklopac osim kad bude iskaran od ampera onda zašuti ko pičkica i ne želi raspravljati
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
odem na misu eventualno kad je za djeda, ili ako je firma, pričest, ženidba pokažem se na početku i taborim u prvoj krčmi i čekam kraj
2015-08-25
To je to! Tako sam i mislioEnd1899 wrote:odem na misu eventualno kad je za djeda, ili ako je firma, pričest, ženidba pokažem se na početku i taborim u prvoj krčmi i čekam kraj
A Božić i Uskrs ti vjerojatno predstavljaju žderanje i opijanje do besvijesti?
a ti si kao svake nedjelje, pa nije čudo da si toliko glup :Dscorpion wrote:ende ajd iskreno, kad si bio na misi zadnji put?
4. mjesec prošle godine, krizma je bila, odašiljao sam pozitivnu energiju truseći pola kile žuje 100 m dalje.
2015-08-25
Pa nisam lud vrtiti se u krug...on bi pricao svoje ja svoje,samo sto bi on to.mogao mjesec dana u kilometarskim postovima,a meni se to ni najmanje ne da...svako napise svoje i cao djaci jer niti ce on mene uvjeriti u svoje a ni ja njega u svojeEnd1899 wrote:odma se javlja kvazimodo, svakom loncu poklopac osim kad bude iskaran od ampera onda zašuti ko pičkica i ne želi raspravljati
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čega ćete se odreć u korizmi?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3