Cega se odricete u korizmi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cega se odricete u korizmi
Pa nisam lud vrtiti se u krug...on bi pricao svoje ja svoje,samo sto bi on to.mogao mjesec dana u kilometarskim postovima,a meni se to ni najmanje ne da...svako napise svoje i cao djaci jer niti ce on mene uvjeriti u svoje a ni ja njega u svojeEnd1899 wrote:odma se javlja kvazimodo, svakom loncu poklopac osim kad bude iskaran od ampera onda zašuti ko pičkica i ne želi raspravljati
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
bravo, vidiš kako si pametan kad hoćeš, samo razlog da se satrem i na taj način pridonosim zajednici i slavim krista uz TBF i đuboks, nema u tome ništa loše samo pohvalno za razliku od onih licemjera i velikih vjernika.scorpion wrote:To je to! Tako sam i mislioEnd1899 wrote:odem na misu eventualno kad je za djeda, ili ako je firma, pričest, ženidba pokažem se na početku i taborim u prvoj krčmi i čekam kraj
A Božić i Uskrs ti vjerojatno predstavljaju žderanje i opijanje do besvijesti?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Trudim se svake nedjelje.End1899 wrote:a ti si kao svake nedjelje, pa nije čudo da si toliko glup :Dscorpion wrote:ende ajd iskreno, kad si bio na misi zadnji put?
4. mjesec prošle godine, krizma je bila, odašiljao sam pozitivnu energiju truseći pola kile žuje 100 m dalje.
Ti ćeš mi govorit da sam glup, kevu ti jebem. Baš si mi ti pametan u tri pičke materine. Treba ti pamet da odeš u birtiju lokat ko zadnji klošar (što ti i jesi). Pukni si šamar sam, da ja ne moram
A ja bi bio taj licemjerni vjernik? Seku ti po guzi opendrečim. Nisam nikad ni rekao da sam veliki vjernik, nego se trudim bit vjernik, ali mi slabo ide. Ti si onaj pravi zagorski klošar, vjerojatno izgledaš ko dreleEnd1899 wrote:za razliku od onih licemjera i velikih vjernika.
e da, i prošle godine sam pomogao u snimanju albuma kršćanske glazbe, šta oćeš više, raj mi je zagarantiran kako kaže vojvoda, ne moram niti zakoračit u onu pedersku ustanovu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jesi čitao Danteovu "Božanstvenu komediju"? Za takve poput tebe, postoji poseban krug paklaEnd1899 wrote:e da, i ove godine sam pomogao u snimanju albuma kršćanske glazbe, šta oćeš više, raj mi je zagarantiran kako kaže vojvoda, ne moram niti zakoračit u onu pedersku ustanovu.
Boze dragi kako gayscorpion wrote:Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
nowitzki-
2014-04-27
Ti si je Skorpijo procita?scorpion wrote:Jesi čitao Danteovu "Božanstvenu komediju"? Za takve poput tebe, postoji poseban krug paklaEnd1899 wrote:e da, i ove godine sam pomogao u snimanju albuma kršćanske glazbe, šta oćeš više, raj mi je zagarantiran kako kaže vojvoda, ne moram niti zakoračit u onu pedersku ustanovu.
:D
Guest- Guest
Gay je kad navijaš za Rijekunowitzki wrote:Boze dragi kako gayscorpion wrote:Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
Lektira u 2. srednjefridrih_niche wrote:Ti si je Skorpijo procita?scorpion wrote:Jesi čitao Danteovu "Božanstvenu komediju"? Za takve poput tebe, postoji poseban krug paklaEnd1899 wrote:e da, i ove godine sam pomogao u snimanju albuma kršćanske glazbe, šta oćeš više, raj mi je zagarantiran kako kaže vojvoda, ne moram niti zakoračit u onu pedersku ustanovu.
Pročitao sam cijelu knjigu. Imaju krugovi pakla, raja i čistilišta. Zanimljiva je knjiga, a mi forumaši ćemo se nakon smrti svi naći u istom krugu pakla, tamo gdje su licemjerifridrih_niche wrote:Samo par dijelova Pakla i to je to?
Da nije bilo za lektiru, ne bi je nikad pročitao Ali nisam se pokajaofridrih_niche wrote:Bravo za čitanje klasika!
Ovo je literatura koja mene zanima
fridrih_niche wrote:Onda pročitaj i Sukob civilizacija od Huntingtona...
;)
To se MORA procitati.
Guest- Guest
Nitko se nije sjetio foruma...Treba onom židu iz Knina stati jednom na kraj..:).
darth_vader-
2014-04-17
najjači su likovi koji se odreknu alkohola pa čekaju pola noći da se obliju ko krmci hahahahajasambrend wrote:Nitko se nije sjetio foruma...Treba onom židu iz Knina stati jednom na kraj..:).
to se ne računa jer po katoličkoj vjeri ionako ne bi smio psovati...moraš se odreći nečega što nije grijeh,a voliš...npr.slatkoga,gledanja nogometa itd.scorpion wrote:Ja ću pokušat manje psovat, ali ništa ne obećavam. To mi je največi porok
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čega ćete se odreć u korizmi?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
» ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
» Čega ba?
» Stephene, od čega živiš?
» Od čega će živjeti ministrica socijale ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3