Danas kuham...
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Danas kuham...
punjene paprike zapecene u tepsiji ...nadjev panceta krumpir na kockice biber vegeta nahspajse vanilenpuding
EstebanEnrique-
2014-04-16
Nisam u elementu danas, pa je bio ručak koji se sprema 20 minuta.
Meksičko povrće sa dimljenim tofuom na kockice i dimljenom tunom u woku, sa nekom finom zelenom tjesteninom iz Lidla...
Bilo prefino.
Meksičko povrće sa dimljenim tofuom na kockice i dimljenom tunom u woku, sa nekom finom zelenom tjesteninom iz Lidla...
Bilo prefino.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Vidiš, nisam ih nikad jela zapečene u tepsiji. Kakve su?
Vjerojatno odlične...
Vjerojatno odlične...
2014-04-14
odlicne
EstebanEnrique-
2014-04-16
Mogu ju odmah djeci za jauzu spremiti....više nemam ideje za te školske jauze.....
Guest- Guest
E stvarno, moraš kombinirat i da je zdravo i da dobiju sve nutrijente i da nije preskupo i da se relativno jednostavno priprema i da nije lako kvarljivo i da im se sviđa. Čini mi se da je ovo zadnje najteže s djecom...
Pogledaj malo ima li kakvih ideja na Instagramu.
Pogledaj malo ima li kakvih ideja na Instagramu.
2014-04-14
I ne smiju bijeli kruh,mliječne proizvode,pasirano voce...mora biti zdravi obrok....mora im bit ukusno da....nije mi lako.....
Guest- Guest
E, dobro je ispala po ovom receptu...
Ranije, po drugim receptima bi mi znale ispadat pretvrde i nejestive...
Majci je to drag kolač iz djetinjstva, a dolazi mi na ručak danas, pa sam se dobro sjetila to zamutit...
Ranije, po drugim receptima bi mi znale ispadat pretvrde i nejestive...
Majci je to drag kolač iz djetinjstva, a dolazi mi na ručak danas, pa sam se dobro sjetila to zamutit...
2014-04-14
To je skola odredila tako?Moxy wrote:I ne smiju bijeli kruh,mliječne proizvode,pasirano voce...mora biti zdravi obrok....mora im bit ukusno da....nije mi lako.....
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:To je skola odredila tako?Moxy wrote:I ne smiju bijeli kruh,mliječne proizvode,pasirano voce...mora biti zdravi obrok....mora im bit ukusno da....nije mi lako.....
drzava
Guest- Guest
Super!!Moxy wrote:PhoebeBuffay wrote:To je skola odredila tako?Moxy wrote:I ne smiju bijeli kruh,mliječne proizvode,pasirano voce...mora biti zdravi obrok....mora im bit ukusno da....nije mi lako.....
drzava
Dok sam sese ja hranila u skolskoj jeli bi hot dpg, toast, burek extra masni i slicna sranja. Sendvic sa gavrilovic mesnim. Jos si stavis ketchup i festa.
Fuj.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50