Danas kuham...
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Danas kuham...
ja neko malo pilence,bas slatko i zeru shalate
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
My Brother Billo wrote:kuvo satarash
ideš .... .... za jedno muško čeljade to je savim ozbiljna kulinarska majstorija
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kupio 6 zelenijeh paprika,ubro jedan paradajz iz vrta urezo 2 kapule i eto ga htjedoh ispec i kura ali strpljivost mi nije jaca strana
2017-04-17
bome ima par razloga ali ... :geek:nisam tol'ko ekstreman
2017-04-17
jučer gledala na tv jadran pitu od špinata .. zaboravila kako ide smjesa za premazivanje kora.. na netu nisam našla ništa slično.. ako netko pravi nešto slično s kupovnim korama.. pliz recept.... bez sirnog namaza...
Guest- Guest
My Brother Billo wrote:šta bi danas kuvo
ja kuvam što se dobro pojede.. isprobani recepti.. danas varivo od mahuna sa pršutom.. muž to voli pa je obavezno jednom tjedno
Guest- Guest
ja bi nesto sto juce nije bilo,ni prekljuce,mora malo raznovrsno biti
2017-04-17
My Brother Billo wrote:ja bi nesto sto juce nije bilo,ni prekljuce,mora malo raznovrsno biti
i ja bih raznovrsno, ali ne volim eksperimentirati ako se neće pojesti.. uglavnom muž naruči što želi jesti i ja skuham... tako isto kad dođu djeca.. kuham po narudžbama.. mogla bih se proglasiti restoranom...
Guest- Guest
uh koji ovdje ima dobar japanski restoran,uvjek narucim chicken teryjaki
2017-04-17
blago tebi.. ja za otić u japanski restoran moram do dubrovnika.. ali onda uvijek ponesem nešto za doma... i nemam blage veze kako se zovu jela.. sve je sa sirovom ribom i sve je izvrsno... od začina najviše volim wasabi.. podravka napravila grickalice s wasabijem.. sad ih stalno imam pokraj tv-a i kad mi padne tlak samo uzmem desetak komadića i dođem k sebi...
Guest- Guest
metilda wrote:jučer gledala na tv jadran pitu od špinata .. zaboravila kako ide smjesa za premazivanje kora.. na netu nisam našla ništa slično.. ako netko pravi nešto slično s kupovnim korama.. pliz recept.... bez sirnog namaza...
... premaz za završnu koru .... ja ju samo pouljim. Pitu radim kao gužvaru ..na dno dvije kore, svaku iduću namačem u začinjenu smjesu od sira, vrhnja, jaja i špinata, na vrh stavim jednu koru koju namažem uljem i na nju drugu koju koju također namažem uljem i poškropim vodom..... i to je to.
2017-06-06
Gledala neki dan 24 kitchen -J.Olivera i njegov recept za pohanu piletinu na južnjački način-radio je batake. Uglavnom, najprije ju marinirao nekoliko sati /preporuka 12sati/. Nakon marinade stavio u najlon vrećicu punu kiselog vrhnja. Vrećicu hermetički zatvorio da odstoji nekoliko sati. Nakon toga umočio batake samo u brašno i krtako ih pohao u dubokoj masnoći...i konačno nakon toga posložio ih u protvan i nešto minuta ih pekao na 180 stupnjeva...... aaaabokte
2017-06-06
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50