Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Isto kao što si ti Hrvat pravoslavacdzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
U svezi teme, pročitah samo naslov.
Nije pogrešan, ali mi moramo svojim načinom rješavati probleme. S drugačijih pozicija polazimo.
Nekad će nam se interesi i spojiti, ali to je i normalno.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa dobro to je istina neporeciva... prvo su srbi bili katolici... a onda su pomahnitali iz potpuno neznanog razloga... :)) i sad ste to šta jeste... dok ste bili katolici još ste bili koliko toliko i normalni... ;)dzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
2015-08-08
Braća nema greške. Ista faca, ista rasa.summer*wine wrote:Isto kao što si ti Hrvat pravoslavacdzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
Nije pogrešan, ali mi moramo svojim načinom rješavati probleme. S drugačijih pozicija polazimo.
Jebeš katolicizam i Papu. Važno da smo svi Srbi.michaellcmacha wrote:pa dobro to je istina neporeciva... prvo su srbi bili katolici... a onda su pomahnitali iz potpuno neznanog razloga... :)) i sad ste to šta jeste... dok ste bili katolici još ste bili koliko toliko i normalni... ;)dzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
Bora i Ramiz?dzango wrote:Braća nema greške. Ista faca, ista rasa.summer*wine wrote:Isto kao što si ti Hrvat pravoslavacdzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
Nisam znala, hvala što si me obavijestio.
Svašta se od tebe da naučit.
2014-04-12
džango, ova slika datira iz 1893., a prikazuje proslavu prilikom otkrivanja spomenika hrvatskom baroknom pjesniku, epiku, liriku i dramatiku, pripadniku dubrovačke plemićke obitelji Gundulić. Ivanu Gjivi Gunduliću.
da malo bolje vidiš godinu otkrivanja i posvetu, evo ti uvećano...
nevjerojatno je u kojem ste broju vi srbi u Dubrovniku, te davne 1893. godine, bili prisutni na proslavi otkrivanja spomenika, odnosno koliko vam je značila simbolika tog hrvatskog kulturnog događaja, jer to je bio jedan od brojnih hrvatskih nacionalnih skupova, kojima se nastojalo odaslati jasne poruke o jedinstvu hrvatske političke misli tijekom druge polovice 19. stoljeća.
nevjerojatno je u kojem ste broju vi srbi u Dubrovniku, te davne 1893. godine, bili prisutni na proslavi otkrivanja spomenika, odnosno koliko vam je značila simbolika tog hrvatskog kulturnog događaja, jer to je bio jedan od brojnih hrvatskih nacionalnih skupova, kojima se nastojalo odaslati jasne poruke o jedinstvu hrvatske političke misli tijekom druge polovice 19. stoljeća.
Guest- Guest
..i nisi smogao hrabrosti da joj kazes u lice sve sto ide...i onda tu nama drobis ono sto si trebao njoj reci kad si je vec vidio..dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
http://www.poskok.info/wp/hrtkovci-22-godine-poslije-sjecanje-na-protjerane-vojvodanske-hrvate/
Video sam je jutros. Šepa na jednu nogu i jedva se kreće. Biće uskoro lepih vesti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
http://www.poskok.info/wp/hrtkovci-22-godine-poslije-sjecanje-na-protjerane-vojvodanske-hrvate/
Video sam je jutros. Šepa na jednu nogu i jedva se kreće. Biće uskoro lepih vesti.
Guest- Guest
da se niste uzjebavali i prelazili na pravoslavlje moguće bi i bilo nekih trzavica, ali u osnovi lakše bi se to riješavalo... ovako imao probleme i mi i vi...;)
2015-08-08
kad se vratite izvornom katoličanstvu onda možemo razgovarati o tim sitnim detaljima tko je tko i što... eto vi onda nas zovite zapadnim srbima, a mi ćemo vas istočnim hrvatima... ;) bitno je da budemo svi ono što smo i bili... katolici...dzango wrote:Jebeš katolicizam i Papu. Važno da smo svi Srbi.michaellcmacha wrote:pa dobro to je istina neporeciva... prvo su srbi bili katolici... a onda su pomahnitali iz potpuno neznanog razloga... :)) i sad ste to šta jeste... dok ste bili katolici još ste bili koliko toliko i normalni... ;)dzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Spomenik je podignut na inicijativu srpske dubrovačke omladine i još jedan je od dokaza srpskog porekla grada.moonlight shadow wrote:džango, ova slika datira iz 1893., a prikazuje proslavu prilikom otkrivanja spomenika hrvatskom baroknom pjesniku, epiku, liriku i dramatiku, pripadniku dubrovačke plemićke obitelji Gundulić. Ivanu Gjivi Gunduliću.
Last edited by dzango on 22/2/2017, 13:34; edited 1 time in total
jebiga treba biti realan i objektivno detektirati gdje je problem nastao i na taj način treba i pristupiti riješenju... zar nije tako...
2015-08-08
Nije ovo tvoja kasaba. Ne spopadaju se ljudi po ulici, ma kolika đubrad bili.vuksadinare wrote:..i nisi smogao hrabrosti da joj kazes u lice sve sto ide...i onda tu nama drobis ono sto si trebao njoj reci kad si je vec vidio..dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
Nije. Viđao sam je ranije svake subote kod JAT-a na Bulevaru. Mogao si sat da naviješ. Sada sam je video na trgu Nikole Pašića. Znam da posle skreće prema Domu omladine. I tamo sam je viđao.Ground Biscuits wrote:jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
po ovom kako navodiš ispada da si ju pratio... :)))dzango wrote:Nije. Viđao sam je ranije svake subote kod JAT-a na Bulevaru. Mogao si sat da naviješ. Sada sam je video na trgu Nikole Pašića. Znam da posle skreće prema Domu omladine. I tamo sam je viđao.Ground Biscuits wrote:jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne postoji izvorno katoličanstvo. To je oksimoron. Postoji samo izvorno Hrišćanstvo ili ti Pravoslavlje.michaellcmacha wrote:kad se vratite izvornom katoličanstvu onda možemo razgovarati o tim sitnim detaljima tko je tko i što... eto vi onda nas zovite zapadnim srbima, a mi ćemo vas istočnim hrvatima... ;) bitno je da budemo svi ono što smo i bili... katolici...dzango wrote:Jebeš katolicizam i Papu. Važno da smo svi Srbi.michaellcmacha wrote:pa dobro to je istina neporeciva... prvo su srbi bili katolici... a onda su pomahnitali iz potpuno neznanog razloga... :)) i sad ste to šta jeste... dok ste bili katolici još ste bili koliko toliko i normalni... ;)dzango wrote:Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.michaellcmacha wrote:a gle 1910, 1921, i 1931 u zemunu su katolici bili većina... i u Dubrovniku su tih godina katolici bili većina...
Budimo svi Srbi, kao što smo i bili. Sem onih u Zagorju, oni su Hrvati. I onda će sve biti lakše i lepše.
znaci neka naša grešna duša,ako je u pratnji znaci strani placenikdzango wrote:Nije. Viđao sam je ranije svake subote kod JAT-a na Bulevaru. Mogao si sat da naviješ. Sada sam je video na trgu Nikole Pašića. Znam da posle skreće prema Domu omladine. I tamo sam je viđao.Ground Biscuits wrote:jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
Guest- Guest
dzango wrote:
Spoenik je podignut na inicijativu srpske dubrovačke omladine i još jedan je od dokaza srpskog porekla grada.
malo sutra!
Promišljanja o potrebitosti podizanja Gundulićeva spomenika potekla su od dubrovačkih narodnjaka krajem sedamdesetih godina 19. stoljeća. Narodnjaci su inicijativu o podizanju Gundulićeva spomenika pripisali dubrovačkoj omladini jer su smatrali najprikladnijim da prvi glas za podizanje Gundulićeva spomenika bude podignut od strane dubrovačke omladine. Općinsko vijeće u Dubrovniku nalazilo se u rukama srpsko-autonomaške koalicije (s talijanskim autonomašima, pa je samim time i Odbor za postavljanje spomenika bio odabran po mjeri tog vijeća.
Guest- Guest
KOS nikad ne spava...michaellcmacha wrote:po ovom kako navodiš ispada da si ju pratio... :)))dzango wrote:Nije. Viđao sam je ranije svake subote kod JAT-a na Bulevaru. Mogao si sat da naviješ. Sada sam je video na trgu Nikole Pašića. Znam da posle skreće prema Domu omladine. I tamo sam je viđao.Ground Biscuits wrote:jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam. Nego je stalno viđam na isto maršuti. Noga joj je sve gore i gore. A to u Srbiji znači da nećeš dugo. Još od Broza i Đinđića.michaellcmacha wrote:po ovom kako navodiš ispada da si ju pratio... :)))dzango wrote:Nije. Viđao sam je ranije svake subote kod JAT-a na Bulevaru. Mogao si sat da naviješ. Sada sam je video na trgu Nikole Pašića. Znam da posle skreće prema Domu omladine. I tamo sam je viđao.Ground Biscuits wrote:jel bila u policijskoj pratnji ili?dzango wrote:Glavni zagovornik:vuksadinare wrote:za tupsona pizzona..
dzango wrote:
Spomenik je podignut na inicijativusrpskedubrovačke omladine i još jedan je od dokaza srpskog porekla grada.
možeš ti dodavat ćosićizme do sutra..hahaha
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 4 of 11